به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، پروفسور موسوی موحدی امروز در کنگره بین المللی فرآوردههای طبیعی در هتل میثاق مشهد بیان داشت: ما باید دیدههای طبیعی را به خوبی بشناسیم و از آنها الگو بگیریم.
وی با اشاره به اینکه با استفاده از این الگو باید فناوریهای مورد نیاز خود را بسازیم، افزود: پدیدههای طبیعی ترکیب ماده و معنا هستند و چنانچه زندگی خوبی داشته باشیم، باید فناوری خوبی هم داشته باشیم.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در دنیا فناوری بد داریم؛ اما علم بد نداریم، ادامه داد: این فناوری بد است که باعث ضربه و تخریب به طبیعت و باعث به وجود آمدن فاجعه میشود.
موسوی موحدی تاکید کرد: امروز بیماریهای زمین مهمترین مسائل سیاسی و اجتماعی جهان هستند.
وی افزود: قبل از انقلاب صنعتی جمعیت جهان 300 میلیون و بعد از آن جمعیت جهان به هفت میلیارد نفر رسید و مشاهده میکنید که زمین گنجایش چنین جمعیتی را ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران در بخش دیگر از سخنان خود بیان داشت: فرآوردههای طبیعی به گیاهان و حیوانات ختم نمیشوند؛ بلکه انسان نیز با به کارگیری از عقل خود میتواند فرآورده طبیعی تولید کند.
موسوی موحدی ادامه داد: امروز در مراکز بزرگ تحقیقاتی از دعا فرآورده جدید تولید میکنند؛ بنابراین مشاهده میکنید که از اعمال خوب و مثبت انسان میتوان فرآورده تولید کرد.
موتور پیشرفت هر کشور نظام نوآوری آن کشور است
وی با اشاره به اینکه به طور مثال روزه مانع دیابت میشود، گفت: موتور پیشرفت هر کشور نظام نوآوری آن است که این نظام در کشور ما باید بر مبنای علم و حکمت باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: اولین کشوری که در تلاش است تا نظام ملی فناوری را بر اساس علم و حکمت پایه گذاری کند، استرالیا است.
موسوی موحدی با اشاره به اینکه امروز در دنیا کتابی تحت عنوان زیست شناختی باورها نوشته شده است، تصریح کرد: مشاهده میکنید که با یک پیام و باور میتوان یک زیست شناختی جدید در زندگی انسان ایجاد کرد.
وی گفت: حرم مطهر رضوی مرکز بزرگ دعا است که از آن میتوان بالاترین پژوهشها و فناوریها را بدست آورد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران در پایان گفت: با یک رشته نمیتوان پدیدههای طبیعی را توصیف کرد؛ بلکه باید علوم آن از تمامی رشتهها با هم تلفیق شود زیرا خداوند از علوم فراگیری برای ایجاد جهان استفاده کرده است.