به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یاسوج، جاسب نیکفر صبح امروز در جمع خبرنگاران از راه اندازی پایگاه اینترنتی نشریات دانشگاه یاسوج خبر داد و بیان داشت: این پایگاه در حال حاضر برای 9 نشریه طراحی شد که در مرحله اول فقط پنج نشریه دارای مجوز دانشگاه در آن بارگذاری می شوند.
وی تسریع اطلاع رسانی عملکرد نشریات را یکی از اهداف راه اندازی این پایگاه عنوان کرد و افزود: توسعه خدمات الکترونییک نشریات دانشگاه، ایجاد امکان برقراری ارتباط بین محققین رشته های مختلف علمی و گسترش خدمات رسانی به پژوهشگران رشته های مرتبط در فضای مجازی از جمله مهم ترین اهداف راه اندازی این پایگاه می باشند.
مدیر انتشارات و کتابخانه دانشگاه یاسوج با معرفی بیشتر این پایگاه گفت: تا کنون سامانه چهار نشریه از دانشکده کشاورزی در این پایگاه راه اندازی شد و یک نشریه از دانشکده فنی نیز در حال بارگذاری صفحه می باشد که به زودی بارگذاری آن به پایان می رسد و در دسترس قرار می گیرد.
نیکفر افزود: بیماری شناسی گیاهی، پژوهش های بذر ایران، تولید گیاهان روغنی و تحقیقات جنگل های زاگرس از دانشکده کشاورزی و مجله مباحث برگزیده در انرژی از دانشکده فنی و مهندسی هم اکنون در این پایگاه قابل دسترس هستند که نشریات دیگری نیز به محض دریافت مجوز وزارت علوم، کار بارگذاری آن آغاز می شود.
وی به نشریات بارگذاری شده در این پایگاه اشاره کرد و گفت: دو فصلنامه تحقیقات جنگل های زاگرس، از سال 92 مجوز انتشار گرفت که با مدیر مسئولی رقیه ذوالفقاری و سردبیری حمید جلیلوند به انتشار مقالات علمی در زمینه های مختلف اعم از اکولوژی و جنگل شناسی، اقتصادی - اجتماعی، بهره برداری محصولات فرعی، اصلاح و احیا در اکو سیستم های جنگل های زاگرس می پردازد.
مدیر انتشارات دانشگاه یاسوج افزود: کار مدیر مسئولی و سردبیری دو فصلنامه پژوهش های بذر ایران نیز که با رتبه علمی – پژوهشی از سال 92 در این دانشگاه منتشر شد را نیز حمیدرضا بلوچی و رضا توکل افشاری بر عهده دارند.
نیکفر به نشریه تولید گیاهان روغنی اشاره کرد و گفت: این نشریه نیز به صورت فصلنامه منتشر می شود که مدیر مسئول آن محسن موحدی دهنوی می باشد و کار سردبیری آن را نیز جهانفر دانشیان بر عهده دارد.
وی مجله علمی - ترویجی دانش بیماری شناسی گیاهی را یکی دیگر از نشریات دانشگاه یاسوج عنوان کرد که از سال 90 فعالیت خود را آغاز کرد.
مدیر انتشارات دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: کار مدیر مسئولی و سردبیری این دوفصل نامه را نیز مهدی صدروی بر عهده دارد که در آن یافته های نوین علم بیماری شناسی گیاهی در زمینه عوامل بیماری زای گیاهان شامل قارچ ها، پروکاریوت ها، نماتدها، ویروس ها، کمبود عناصر غذایی، تنش های محیطی و انگل های گل دار و بیماری های ناشی از آن ها و روش های مدیریت بیماری های گیاهان منتشر می شود.