مهدی کریمی، جانشین سازمان بسیج دانشجویی ایلام در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در ایلام، بیان داشت: شیخ نمر باقرالنمر، روحانی شیعی برجسته عربستانی در سال ۱۹۶۸ میلادی در شهر "العوامیه" در استان القطیف در شرق عربستان به دنیا آمد، ایشان از جمله روحانیون فعال در منطقه الشرقیه هستند که طی سالهای قبل، فعالیتهای خود را بر مبارزه با حاکمان فاسد و ستمگر حوزه خلیج فارس متمرکز کرده بود.
وی با بیان اینکه اولین بازداشت شیخ نمر به سال ۲۰۰۶ بازمیگردد، ادامه داد: هنگامی که شیخ باقر النمر در همایش بینالمللی قرآن به بحرین رهسپار شد و در عریضهای خواستار رسیدگی آل سعود به وضعیت قبرستان بقیع، به رسمیت شناختن مذهب شیعه و لغو یا تغییر شیوههای آموزشی در عربستان گردید بلافاصله پس از بازگشت به کشورش مورد بازداشت قرار گرفت.
جانشین سازمان بسیج دانشجویی ایلام تصریح کرد: این شیخ بار دیگر در ۲۳ آگوست ۲۰۰۸ در شهر القطیف توسط نیروهای امنیتی رژیم سعودی بازداشت شد؛ بنابر ادعای رژیم سعودی، اتهام این بار آیت الله النمر درخواست از شیعیان مناطق شرقی عربستان برای دفاع از خود در قبال رژیم آل سعود بود که دولت کنونی عربستان آن را تحریک شیعیان عربستان برای جدایی از حکومت مرکزی توصیف کرد، ایشان بار دیگر نیز در مارس ۲۰۰۹ در معرض بازداشت قرار گرفت.
کریمی با تاکید بر اینکه جهان اسلام باید چشم باز کند و سطحی از کنار این ماجرا عبور نکند، گفت: هدف وزارت و دستگاه قضایی عربستان از این اقدام افزایش درگیری، برادرکشی و تفرقه میان شیعه و سنی است، سرزمین حجاز این روزها، بیداری جدیدی را با حضور شیعیان اهل بیت تجربه میکند و این جنبش به زودی عرش قدرت آل سعود را به لرزه درخواهد آورد و سعودیان سرنگون خواهد کرد.
وی گفت: به راستی که سکوت مجامع بینالمللی جای سوال دارد، آنهایی که سنگ آزادی بیان، حقوق بشر، دموکراسی و کرامت انسانی را به سینه میزنند، کجایند تا ببینند یک عالم وارسته در آستانه اعدام قرار دارد؟ کدامیک برای اعدام سزاوارتر هستند؟ همانهایی که به داعش سلاح میدهند تا مسلمانان را در حلب، حمص، دمشق، نینوا و کوبانی ذبح کنند یا آنان که منادی ندای حق سر میدهند؟
جانشین سازمان بسیج دانشجویی ایلام با بیان اینکه شیخ نمر هرگز سلاحی علیه دولت آل سعود به دست نگرفت، گفت: ایشان فقط مشکلات مذهبی- دینی جامعه و آرمانهای والای اسلامی را مطرح کردند، این حکم از منظر حقوق بشر و سازمانهای جهانی فاقد وجاهت حقوقی است؛ امروز موضوع شیخ نمر به یک موضوع بینالمللی تبدیل شده؛ زیرا ایشان فقط یک روحانی محلی نیستند؛ بلکه در اطراف و اکناف جهان طرفدارانی دارند که صدایشان را برای دفاع از شیخ النمر بلند میکنند.