به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، احمدعلی فروغی، رئیس دانشگاه آزاد اصفهان و رئیس کنفرانس ملی ایدههای نو در مهندسی برق در آئین گشایش این همایش علمی گفت: در جهان امروز صنعت و تکنولوژی با سرعتی سرسام آور در حال تغییر و تحول است و کسانی که علاقمند به علوم هستند بسیار مشکل است که بتوانند در رابطه با همه علوم اطلاعات کسب کنند.
وی با بیان اینکه با توجه به فرصت ناکافی برای کسب اطلاع در علوم مختلف، برگزاری این همایشها می تواند بسیار مفید باشد، افزود: این گونه همایشها عرصهای مهم برای متخصصین و دانشجویان دورههای تحصیلات تکمیلی است که با ایدههای جدید خود به میدان بیایند و به عرضه یافتهها و دستاوردهای خود بپردازند.
رئیس دانشگاه آزاد اصفهان بیان داشت: برق و علوم وابسته به آن امروزه در تمامی حوزه های زندگی انسان حضور دارد؛ در بهداشت، حمل و نقل، درمان، آموزش، صنعت، کشاورزی، فضا، تکنولوژی و هزاران هزار عرصه دیگر و تقریبا جایی نیست که برق و الکتریسیته حضور نداشته باشد.
فروغی گفت: انرژی برق به عنوان پاک ترین انرژی، تأثیرات غیرقابل انکاری نیز در سلامت محیط زیست دارد و همه ما شاهدیم که امروزه دنیا تمام تلاش خود را برای توسعه تولید برق از راههای غیر فسیلی مانند؛ باد، نور خورشید، امواج دریا، هستهای، بیوگاز و حتی انرژی گرمایشی درون زمین بکار گرفته است تا بتواند برای حفظ هوای پاک و زمین پاک گام بردارد و جای شکر دارد که جوانان و محققین کشور عزیز ما جمهوری اسلامی، در حوزه انرژی هستهای و تلاش برای استفاده از این انرژی بیکران الهی در زمینههای مختلف بویژه به منظور تولید برق توانستهاند راههای موفقیت آمیزی را بپیمایند.
وی در پایان با آرزوی موفقیت برای محققین عرصه برق و حوزههای وابسته به آن و قدردانی از برگزارکنندگان و شرکت کنندگان این کنفرانس، اظهار امیدواری کرد این قبیل همایشها و مقالاتی که در آنها ارائه میشوند جنبه کاربردی داشته و نتایج آن بتواند در جامعه منشأ خدمات باشد و مشکلی از مشکلات جامعه را مرتفع کند.
در ادامه مراسم، مجید دلشاد، دبیر همایش و پژوهشگر نمونه سال 1392 و عضو هیات علمی دانشگاه گفت: این سومین سال پیاپی است که همایش برق را برگزار میکنیم و در هر دوره سعی کردهایم بهتر از سالهای قبل باشیم.
وی با این بیان که در سالهای اخیر پژوهش در رشته برق و حوزههای وابسته به آن رشد چشمگیری داشته است، گفت: بعضی از مقالات رسیده دارای ایدههای جالبی بود و قابل استفاده در بحث تجاری سازی است و امیدوارم این کنفرانس بتواند نتیجه یک سال تلاش محققین کشور را به خوبی به نمایش بگذارد.
دبیر همایش ایدههای نو در مهندسی برق افزود: محققین و دانشجویان دارای ایده میتوانند با مرکز رشد دانشگاه هماهنگ کنند و مرکز رشد فضا و امکانات به دانشجویان ارایه میکند تا ایدههای خود را در حد مقاله رها نکنند و برای تجاری سازی ایده خود اقدام کنند.
لازم به ذکر است، سومین کنفرانس ملی ایدههای نو در مهندسی برق، در تاریخ هفتم دیماه 93 در محورهای الکترونیک، قدرت، هوش مصنوعی، مهندسی پزشکی، فناوری اطلاعات، مخابرات، کنترل، و برق الکترونیک، با حضور استادان و متخصصین و دانشجویان این رشته در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد و برای کسانی که در این کنفرانس ارائه مقاله داشتهاند گواهی معتبر از کشور اتریش صادر خواهد شد.