به گزارش خبرنگار دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، سید احمد معتمدی در افتتاح سومین کنفرانس فناوری موج میلی متری و تراهرتز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: به دلیل کمبود بودجه و امکانات، قطبهای علمی آنگونه که باید در دانشگاهها رشد نکردهاند بنابراین باید برای رشد و توسعه قطبهای علمی برنامه ریزی کرد.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیربیان داشت :این دانشگاه دارای ۱۶ قطب علمی است و ما از نظر تعداد قطبهای علمی جزء چند دانشگاه برتر کشور بشمار میرویم.دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۴ گروه آموزشی است که براساس این گروهها ۴ قطب علمی نیز در این دانشکده راه اندازی شده و این امر در کشور بسیار نادر است.
وی با اشاره به برنامه راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: برای اجرای این برنامه درحال تدوین برنامههای اجرایی هستیم زیرا بدون برنامه اجرایی این نوع پروژهها انجام نمیشود.دانشگاه برنامه دارد قطبهای علمی خود را تقویت کند تا براساس آن دانشگاه نیز در حوزه پژوهشی تقویت شود.
حسین حسینیان، رییس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم بیان داشت: این دانشکده دارای ۴ گرایش الکترونیک، قدرت، مخابرات و کنترل است و برای تمامی این گروههای آموزشی قطبهای علمی راه اندازی شده است.این دانشگاه دارای ۲ پژوهشکده و ۲۲ آزمایشگاه تخصصی است.هدف از برگزاری کنفرانسهای تخصصی معرفی و شناسایی دانشگاه به عرصههای جهانی است.
عبدیپور، دبیر سومین کنفرانس فناوری موج میلی متری و تراهرتز نیز در این مراسم گفت: این کنفرانس به همت قطب علمی سیستمهای الکترومغناطیس و کاربردی دانشگاه تهران و قطب علمی سیستمهای مخابرات رادیویی فرکانس بالا دانشگاه صنعتی امیرکبیر از امروز آغاز شده است تا ۱۱ دی ماه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه ایران باید در تولید دانش فنی موجهای میلی متری و تراهرتز در جهان نقش داشته باشد، تصریح کرد: به این کنفرانس تعداد ۶۰ مقاله ارسال شد که ۲۸ مقاله برای ارائه پذیرفته شد.
دبیر سومین کنفرانس فناوری موج میلی متری و تراهرتز خاطرنشان کرد: آنتنها وانتشار امواج، ادوات و مدارها، اندازه گیری، سیستمهای مخابراتی، مایکروویو فوتونیک و مدلسازی و روشهای عددی از محورهای برگزاری این کنفرانس دو روزه است.