به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، علی بیانی دبیر دفتر تحکیم وحدت دانشجویان، در پی اظهارات علی مطهری در نطق پیش از دستور جلسه دیروز مجلس، طی نامهای نکاتی را به وی متذکر شد.
متن این نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مطهری
نماینده محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
حضرت عالی در نطق پیش از دستور در جلسه علنی روز گذشته به نکاتی اشاره کردید که بلافاصله در رسانههای داخلی و خارجی منتشر شد و تحلیلها و نظرات مختلفی را در پی داشت. اما اینجانب به عنوان یک فعال دانشجویی و همچنین نماینده دانشجویان ایران اسلامی احساس وظیفه کردم تا نکاتی در این مورد را به عرض شما برسانم:
۱- ضمن تشکر از تذکر بجای حضرت عالی درباره عدم توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) درباره اختلاف افکنی و تخریب وحدت شیبعه وسنی و اینکه لزوم حفظ وحدت در تمامی عرصههای کشور امروز بیش از پیش احساس میشود، لازم است عرض کنم رفتار مسئولین مسجد النبی و مسجد الحرام با ایرانیان به علت اجازه ندادن به اهل تسنن برای احداث مسجد در تهران نبوده و نیست بلکه آنها با اصل شیعه مشکل دارند و از طرفی ما نیز حساب وهابیون را از اهل سنت جدا میدانیم و اقدامات آنها را به پای برادران اهل سنت نخواهیم نوشت علیای حال وظیفه ما این است که تمام تلاشمان را در جهت حفظ وحدت و احترام متقابل انجام دهیم و همچنین به خاطر تذکر به حق شما به برخی مداحان کمال تشکر را دارم.
۲- در مورد صدا و سیما نیز باید گفت هر چند عملکرد این سازمان با شرایط مطلوب و ایده آل ما فاصله دارد اما به دور از انصاف است پیشرفت رسانه ملی در پاسداشت مناسبتهای مذهبی نسبت به سالیان گذشته نادیده گرفت و صد البته انتظار از صدا و سیما تهیه برنامههای منادی وحدت، با معیارهای اسلامی و عدالت است.
۳- پیام ملت بصیر ایران در روز ۹ دی کاملا واضح و مشخص بود و هیچ فرد، گروه و جناحی نمیتواند خواسته مردم در این روز را سانسور کند و البته از طرفی هیچ کس هم نمیتواند حضور مردم را وابسته به جناح خاصی تفسیر نماید بلکه مردم برای دفاع از انقلاب اسلامی آمده بودند و به فضل خدا در این راه نیزموفق بودند اما انتقاد شما به رسانه ملی خارج از عدل و انصاف بود چرا که صدا و سیما به دور از هجمههای سیاسی و به صورت فرا جناحی به باز خوانی حوادث سال ۸۸ پرداخت که البته این جزء وظایف ذاتی این رسانه میباشد و اتفاقا امسال نسبت به سالهای گذشته خیلی بهتر و با پرداختن به زوایای بیشتری توانست ابعاد تاریک فتنه ۸۸ را برای ملت ایران نمایان کند اما نکتهای وجود دارد این است برخی افراد و گروهها حاضر نیستند که در مورد فتنه ۸۸ صحبت کنند و این باعث شده احساس تک صدایی در رسانه ملی به وجود آید.
۴- واضح و مبرهن است در خصوص همه اختلافها و مسائل کشور قانون فصل الخطاب است. همانطور که میدانید شورای عالی امنیت ملی رای به حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی دادهاند اگر قائل باشیم که این حکم موقتی است و در شرایط خاص آن دوره صادر شده است مرجع تصمیم گیری برای تغییر شرایط و ابلاغ این حکم بازهم شورای عالی امنیت ملی میباشد فلذا بهتر است که در این خصوص همه سیاسیون و از جمله جناب عالی به این حکم قانون تمکین کنید.
نکته دیگر اینکه این افراد بلافاصله بعد از انتخابات و اغتشاشهای سال ۸۸ به حصر خانگی محکوم نشدند بلکه پس از یکسال و اندی از آن موضوع و در زمانی که در حال طراحی فتنه جدیدی بودند و قصد ایجاد اغتشاش در بهمن ۸۹ را داشتند به این حکم محکوم شدند.
در پایان با تشکر از اظهارات جنالعابی و تذکر به موقع به دولت وسایر نهادها بر خود واجب میدانم در صورتی که مطالب بنده سبب تکدر حضرت عالی شده از شما عذر خواهی نمایم و البته عرض کنم که از نظر اینجانب اقدام برخی نمایندگان پس از پایان صحبتهای شما اقدامی ناشایست بود و این انتظار میرود که در مجلس شورای اسلامی همانند جامعه فرصت برای بیان همه دیدگاهها در چارچوب اسلام وجود داشته باشد.
والسلام علیکم ورحمت الله وبرکاته
علی بیانی
اون میخواد رای جمع کنه غافل از اینکه برای دوره بعد اصلا تایید صلاحیت نمیشه