صالحی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در اهواز، با بیان این که پادگان ثامن الائمه(ع) از سال ۶۰ در اختیار رزمندگان اسلام قرار گرفت، گفت: این پادگان در سال ۶۲در اختیار لشکر پنج نصر خراسان گذاشته شد و از آن زمان ساخت این پادگان جهت سازمان دهی نیروهای خراسان آغاز شد.
مسئول اردویی و گردشگری سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی ادامه داد: سال ۶۴ این پادگان به همین شکل که اکنون زائران مشاهده میکنند در آمده و اکثر یگانهای رزم در زمان دفاع مقدس پس از ساخت این مجموعه در این مکان مستقر شدند، یگانهایی چون تیپ پدافند رزمی، توپخانه، گردانهای پیاده و غیره.
صالحی بیان داشت: این منطقه نزدیکترین نقطه به خط دشمن بود وحتی دشمن در یک عملیات خود تا ۵۰۰ متری این منطقه نیز رسید.
مسئول اردوگاه ثامن الائمه(ع) اهواز یادآور شد: تا سال ۷۲ در این مکان همچنان یگانهای رزمی مستقر بودند؛ اما در سال ۸۱ این پادگان به سپاه خوزستان واگذار شد و پس از این اتفاق مجددا پادگان حمیدیه در اختیار سپاه خراسان جهت ایجاد قرارگاه تربیتی قرار داده شد و با تغییر نامش به اردوگاه ثامن الائمه(ع)، مباحث راهیان نور دانش آموزی، دانشجویی و محلات را در آن پیگیری میکنیم.
وی تغییرات در این پادگان را بسیار محدود دانست و یادآور شد: تغییر زیادی در این پادگان صورت نگرفته است به جزء ساخت ساختمانهای آماد، حسینیه و البته اضافه شدن آشپزخانه که بقیه ساختمانهای این پادگان مربوط به زمان جنگ است.
مسئول اردویی و گردشگری سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در پاسخ به به تغییر کاربری حسینیه تخریب شهدای خراسان، افزود: این مکان از سال ۶۸تغییر کاربری داده شد و در حقیقت تا قبل از آن در مقطع کوتاهی حسینیه رزمندگان تخریب خراسان بوده است.
مسئول پادگان ثامن الائمه(ع) اهواز افزود: اکثر رزمندگان ما در پادگان تخریب در آسایشگاههای پادگان مستقر بودند؛ اما در هر صورت اگر مشخص شود این مکان جهت مناجاتهای شبانه رزمندگان تخریب برگزیده شده بوده جهت بازگشت این فضا به اردوگاه ثامن الائمه(ع) تلاش خود را خواهیم کرد.
وی به تلاش های صورت گرفته جهت تبدیل این مکان به اردوگاهی تربیتی در سطحی مطلوب اشاره داشت و خاطر نشان کرد: ما تلاش داریم این اردوگاه را در سطحی بالاتر از پادگان دوکوهه بسازیم و بر این اساس در صورتی که بنا بر گفته راویان و رزمندگان دوران دفاع مقدس، حسینیه تخریب رزمندگان خراسان دارای جایگاهی که توصیف شده باشد حتما اقدامات اولیه را جهت بازگشتش به حالت اولیه در صورت تایید مقامات انجام میدهیم.
صالحی در ادامه با بیان این نکته که برنامههای فرهنگی خوبی برای دانشجویان تدارک دیده ایم، گفت: برنامههای فرهنگی ما درسال جاری نسبت به سال گذشته رشد داشته است و یکی ازبهترین برنامههای ارایه شده رزمایش «معبر عشق» بود که توانسته توجه دانشجویان را جلب کرده و مورد استقبال واقع شود.
بسیج دانشجویی را در برنامه های فرهنگی حمایت میکنیم
مسئول اردویی و گردشگری سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی ادامه داد: ما آمادگی داریم به لحاظ فرهنگی، پشتیبانی خوبی ازسازمان بسیج دانشجویی انجام داده وحمایت خوبی ازآنها داشته باشیم، متاسفانه دانشجویان از اعتبارات محدود فرهنگی برخوردار میباشند.
صالحی در ادامه بابیان اینکه برنامه ما اعزام پنج هزار دانشجو در مرحله اول و همین تعداد در مرحله دوم بوده است، افزود: متاسفانه عدم حمایت مناسب دانشگاهها از برگزاری اردوی راهیان نور دانشجویی وحمایت نکردن مسولان استانی ازجمله استاندار خراسان رضوی موجب شد در مجموع در دو مرحله ۴۵۰۰ دانشجو به اردوی راهیان نور ۹۳اعزام کنیم.
۹۰هزار زائر در طول شش ماه به اردوگاه ثامن الائمه(ع) آمدند
وی درادامه با بیان اینکه اردوگاه ثامن الایمه در مجموع شش ماه گذشته ۹۰هزار زائر داشته است، بیان داشت: از این تعداد تنها چهار هزار نفر دانشجو و مابقی از اقشار دانش آموزی و محلات هستند.
مسئول اردویی و گردشگری سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی در ادامه به اعتبارات اختصاص یافته در ایجاد مکان «معبر عشق» اشاره کرد و افزود: این معبر در مدت ۱۵ روز با روحیه و مدیریت جهادی ساخته شده است و هزینه ای بالغ بر ۱۵ میلیون تومان برای آن هزینه شده است.
۱۰۰ میلیون تومان هزینه برای معبر عشق در نظر گرفتیم
صالحی ادامه داد: البته ما هزینه ای بالغ بر ۱۰۰ میلیون تومان برای آن در نظر گرفته ایم و در حال حاضر کار را به نیمه رسانده ایم، این معبر راهی جهت اتصال دلها به خدا است و متولی این طرح و حامی آن فرهنگسرای پایداری است.
مسئول اردوگاه ثامن الائمه(ع) اهواز در ادامه با بیان این نکته که ما از برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در میان دانشجویان در این فضا استقبال میکنیم یادآور شد: ما حاضریم امکانات لازم را به بسیج دانشجویی داده و مشکلاتی چون استاد، مکان و غیره را حل کنیم تا برنامههای بصیرتی، کرسی های آزاداندیشی و مناظرات دانشجویی مد نظر رهبر معظم انقلاب را اجرایی کنیم.