به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ایلام، سهراب صلاحی در نشست «بررسی تحولات منطقه» که روز گذشته به همت قرارگاه شهید زین الدین و با حضور دانشجویان دانشگاه های ایلام در مجتمع رفاهی لاله برگزار شد، مهمترین حقیقت امروز کل جهان را دو قطبی شدن مسائل سیاسی با محوریت ایران و آمریکا عنوان کرد و بیان داشت: مذاکرات ما در مسئله هسته ای شروع تعامل ما با آمریکا نیست؛ زیرا ما با ایالات متحده تعارضات ایدئولوژیکی داریم این موضوع از ماهیت انقلاب اسلامی ناشی می شود.
وی افزود: در کتاب «ایران، روح جهان بی روح» آمده است: دو انقلاب بزرگ در تاریخ معاصر جهان بسیار مهم و تاثیرگذار بوده اند؛ یکی انقلاب فرانسه در اواخر قرن ۱۸ و دیگری انقلاب اسلامی ایران. همه انقلاب های قبل انقلاب ایران نیز در ادامه روند انقلاب فرانسه و از جنس آن بودند اما انقلاب ایران تفاوت اساسی داشت؛ انقلاب فرانسه نگاهش به زمین بود و انسان را در همین دوره حیات مادی می دانست اما انقلاب اسلامی ایران نگاه ما را متوجه آسمان کرد.
رئیس سازمان بسیج اساتید نازیسم، فاشیسم، لیبرالیسم، ناسیونالیسم و غیره را متاثر از دوران رنسانس و در واکنش به علم زدایی دوران کلیسا و قرون وسطا اعلام کرد و ادامه داد: این اومانیست و مادی گرایی محض، پیامدهای گوناگون در هستی داشته است، فروپاشی خانواده ها، خودکشی، آسیب های فردی و اجتماعی و حتی بحران های زیست محیطی نتیجه همین نگاه مادی می باشد. نگاه غرب متاثر از نگاه ارسطو و افلاطون به بشر است که می گویند: نژادیسم باید در خدمت نژادهای برتر باشد و انسان گرگ انسان است لذا برای زندگی باید بجنگیم.
صلاحی به خلیفه الله بودن انسان از دیدگاه مکتب آسمانی اسلام اشاره کرد و بیان داشت: اسلام می گوید انسان باید در چارچوب حرکت کند زیرا علاوه بر خود، مسئولیت اجتماع را هم بر دوش دارد و حقوق بشر بدون تمسک به مبانی دینی معنا ندارد؛ بنابراین می بینیم که این دو نوع اندیشه نمی توانند در کنار یکدیگر قرار گیرند و با هم جمع شوند. تعارض ما و آمریکا مانند دعوا بین روسیه و آمریکا بر سر منافع نیست که قابل حل باشد. ایران آزاد بودن ملت ها و اختیاردهی به آنان برای تعیین سرنوشت خود بدون وابستگی به شرق و غرب را فریاد می زند.
وی با تاکید بر این مطلب که آمریکا برای جلوگیری از قوام اندیشه ما هر کاری که بتواند انجام می دهد، گفت: آمریکایی ها در سیاست مهار دوجانبه خود، هدف اصلی حمله به عراق را مهار انقلاب اسلامی تعریف کرده بودند، ایالات متحده که با ۳۰۰ هزار نیرو به عراق آمدند در ابتدا گفتند که آمده ایم صد سال در این کشور بمانیم، آنان به دنبال سه هدف تسلط بر منابع انرژی، مهار رقبایی مانند چین و ژاپن و امحای جمهوری اسلامی بودند. آمریکایی ها بزرگ ترین شکست تاریخ سیاسی- نظامی خود را در عراق متحمل شدند.
مسئول بسیج اساتید کشور غایت آمریکا در حضور در خاورمیانه را چنگ اندازی به عراق، سوریه، تسخیر عربستان و مصادره ایران اعلام کرد و ادامه داد: پس از حمله آمریکا به عراق، تفکر بسیاری از اصلاح طلبان به تعامل با آمریکا سوق داده شد؛ بنابراین محمد خاتمی با ارسال نامه ای ذلیلانه به بوش متعهد شد و پیشنهاد داد که ما حمایتمان را از سوریه، لبنان و فلسطین برمی داریم و مزاحم سیاست های آمریکا در منطقه نمی شویم اما در مقابل نام ایران را از محوریت شرارت بردارید و با ما به مذاکره بپردازید. بهزاد نبوی در زمان آغاز حمله آمریکا به عراق به نمایندگان مجلس گفت: آمده ایم تا پروتکل الحاقی را با قید سه فوریت تصویب کنیم، عده ای از سران و نمایندگان جریان اصلاحات نیز پس از انفجار برج های دوقلو مراتب تسلیت خود به سفارت سوئیس به عنوان مدافع منافع آمریکا تقدیم کردند این فعالیت ها در حالی صورت می گرفت که نظر رهبر مخالف موضع گیری جریان اصلاحات بود.
صلاحی گفت: بوش در یک سخنرانی در پاسخ به رئیس جمهور وقت ایران گفت: ما برای تنبیه ایران آمده ایم نه برای مذاکره. رئیس دولت اصلاحات در سال ۱۳۷۷ در سازمان ملل گفت هیچوقت تعبیر شیطان بزرگ را برای آمریکا به کار نبرده ام و هرگز به کار نخواهم برد، فردای همان روز در همان نشست آقای چاوز گفت: آمریکا به واقع شیطان بزرگ است.
وی با تاکید بر این مطلب که با وجود صرف هزینه سنگین شش تریلیون دلاری در افغانستان و عراق توسط آمریکا، حتی نتوانستند دولت هم سو با خود را بر سر کار آورند، خاطرنشان کرد: با فضاحت پس از هشت سال جنگ، در سال ۲۰۱۱ شکست را پذیرفتند و در نامه ای به سردار سلیمانی شش ماه فرصت خواستند تا عراق را تخلیه کنند.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور خاطرنشان کرد: سید حسن نصرالله پس از پایان جنگ با اسرائیل گفت: دلیل پیروزی ما اطاعت از امام المسلمین سید علی خامنه ای است. حسن ابنا، نخستین رئیس جمهور الجزایر بعد از استقلال این کشور از فرانسه پس از پیروزی حزب الله در جنگ ۳۳ روزه گفت: من افتخار می کنم اگر نصرالله مرا به سربازی بپذیرید، اگر جمال عبدالناصر هم امروز زنده بود به سربازی نصرالله افتخار می کرد.
صلاحی با بیان اینکه اگر مسئولین ما در داخل به همان میزان مطیع رهبری بودند علاوه بر پیروزی حاکمیت های مردمی و سرنگونی دیکتاتورهای منطقه، تعیین قیمت انرژی در جهان توسط جمهوری اسلامی ایران انجام می شد، گفت: در سال های اخیر مسئولان کشورمان در مقاطع حساس با رهبری همگام نبوده اند؛ هنگامی که رهبر از بیداری اسلامی سخن می گویند عده ای به بیداری انسانی اصرار می ورزند، در مقطعی که رهبری فرمودند: من خوشبین نیستم؛ عده ای گفتند: برد- برد خواهیم داشت.
وی با ترسیم پنج هدف آمریکا برای پیاده سازی استراتژی احاطه بر خاورمیانه، ادامه داد: توقف در پیشرفت علمی ایران، تاثیرگذاری در فضای سیاسی جمهوری اسلامی، جلوگیری از فروپاشی اتحاد با شرکای اروپایی، ترمیم چهره شکست خورده ایالات متحده در جهان و احیای دیکتاتورهای منطقه نقشه ای است که سیاستمداران آمریکایی در سر می پرورانند.
مسئول بسیج اساتید کشور با هشدار مبنی بر اینکه امریکا به دنبال تبدیل گفتمان ملی و مشترک ما در موضوع هسته ای به عاملی برای تفرقه هسته ای هستند، تصریح کرد: صحبت های اخیر کری موید همین مطلب است. آمریکا به دنبال احیای موقعیت خود در اذهان ملت های منطقه می باشد؛ اوباما گفت: اگر مذاکرات منجر به توافق نمی شد چهره آمریکا در منطقه بهبود نمی یافت. رئیس جمهور آمریکا آرزوی اضمحلال قدرت ایران را به گور خواهد برد.