به گزارش گروه دانشگاه خبگزاری دانشجو، محمد حسین اعرابی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در نخستین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به اساتید، پژوهشگران و پیشکسوتان، کاشان را شهر دارالمومنین با قدمت هفت هزار ساله و مهد دانشمندان، شعرا و اندیشمندان پر آوازه برشمرد.
وی، با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی در این دانشگاه بیان داشت: کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری دومین کنگره ای است که ظرف مدت کمتر از یک ماه در این دانشگاه برگزار می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، وجود رشتههای روان شناسی و روانپزشکی را از ظرفیت های علمی دانشگاه برشمرد و ابراز امیدواری کرد: فضایی مناسب جهت برگزاری هرچه بهتر و بهره برداری لازم از این کنگره ایجاد شود.
اعرابی، درمان های رفتاری را روش درمانی جدیدی در عرصه علم روانشناسی عنوان کرد و گفت: این نوع روش درمانی با فرهنگ ما ارتباط نزدیک و همخوانی دارد و از این رو می تواند تاثیر گذار باشد.
وی با اشاره به وضعیت سلامت روان و شاخص های نگران کننده آن در جامعه، بیان داشت: مدیران اجرایی باید در این عرصه گام های جدی بردارند و اقدامات اجرایی عملی با پشتوانه علمی انجام دهند.
عبدالله امیدی، دبیر علمی کنگره موج سوم درمان های رفتاری در دانشگاه نیز در این کنگره بیان داشت: در موج سوم درمان های رفتاری، به دنبال تغییر رفتارهای شرطی ابتدایی نیستیم.
وی افزود: در این شیوه درمانی فرد باید بتواند بر افکار و شناخت ها و رفتارهای خویش و حتی حس های بدنی خود نظارت کند، اشراف داشته و آنگونه که فکر می کند، عمل نماید.
دبیر علمی کنگره موج سوم درمان های رفتاری تاکید کرد: در روش های درمانی قدیمی، اساس بر پایه تغییر و تعویض رفتار بود، اما هدف در این شیوه این است که فرد با ذهن خود و شرطی شدن های پیشین رابطه برقرار کند.
به گفته وی، اولین کنگره سراسری موج سوم درمان های رفتاری با پذیرش ۲۷۰ مقاله از ۵۷۳ اثر رسیده شامل ۴۰ مقاله کلیدی تا هفدهم مهرماه با حضور بیش از ۵۰۰ شرکت کننده از سراسر کشور در کاشان برگزار می شود.
لازم به ذکر است، دومین روز نخستین کنگره سراسری موج سوم درمانهای رفتاری در دانشگاه صبح امروز با سخنرانی سخنرانان کلیدی مهدی فتحی و امیر هوشنگ باقری آغاز به کار کرد.