به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روز گذشته همزمان با دوازدهم محرم الحرام و سومین روز شهادت حضرت اباعبدالله(ع)، همایش «احلی من العسل» با حضور حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عراق،حجت الاسلام و المسلمین خادمی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در کربلا، رضا همدانی نماینده ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان و کاروانهای دانشگاهی برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی در خصوص اهمیت زیارت امام حسین (ع) گفت: روایات زیادی درباره اهمیت و ثواب زیارت امام حسین (ع) وارد شده از یک میلیون حج عمره تا امان از جهنم و ورود به بهشت حتی کسی که آب بخورد و بگوید سلام بر حسین و قاتل حضرت حسین (ع) را لعن کند صدهزار حسنه به او میدهند و صد هزار گناهش را محو میکنند. خلاصه درباره تشکیلات امام حسین (ع) بیشتر از همه پاداش وعده داده شده است و اما سوال اینجاست که رمز آن چه چیزی میتواند باشد؟ همهی اینها به اندازه ظرفیت ما آدمها در یک راستا است.
وی افزود: اگر انسان بتواند امروز خود را با جریان عاشورا در سال ۶۱ هجری از لحاظ اخلاقی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی پیوند بزند «عارفا به حق» تحقق مییابد. اگر پیوند صورت گرفت زندگیها متغیر میشود، انسان اهل درد میشود یعنی نمیتواند راحت بنشیند، دنبال آن هدف و انگیزه می رود. اگر این پیوند درست صورت بگیرد انسان به تعالی میرسد؛ پیوند با امام، پیوند با اندیشه ی امام، با افکار امام، با اخلاق امام،با اعمال و با جهاد امام. حال اگر هیچ پیوندی نباشد و بریدگی باشد، بزرگترین تحریف صورت گرفته و لذا زینب کبری، قهرمان کربلا از امروز که روز سوم امام حسین (ع) است بزرگترین رسالت بر دوشش است، چون هر انقلابی دو بعد دارد یکی بُعد خون شهدا که امام حسین (ع) در روز عاشورا دادند و بُعد دیگر پیام و اطلاع رسانی است. زینب کبری (س) به عنوان یک زن، بانوی بزرگ عالم، این رسالت را به ثمر رساند و حقیقتا کربلا در کربلا میماند، اگر زینب نبود.
مسئول بعثه مقام معظم رهبری در عراق در ادامه یادآور شد: هئیت حاکمه یزید با تمام اقتدار حاضر بود تا موضوع عاشورا را تحریف کند و کاری کند که به فراموشی سپرده شود و دیگر خبری از آن نباشد، آنها پسر رسول خدا (ص) را خارجی عنوان کردند که به خلیفه مسلمین خروج کرده است. این جریان به طوری در قرآن کریم مطرح شده است. هر کجا قرآن جریان تاریخی را یاد میکند یک کلمه "کذلک" دارد و الا درباره تاریخ گذشتگان صحبت کردن، صرف تاریخ را دانستن دردی را دوا نمی کند چه تاریخ معصوم را بدانیم و چه تاریخ ظالم را بدانیم وقتی که مرتبط به ما نشود، اتصال به ما پیدا نکند، پیوند نخوریم، باور پیدا نکنیم، معرفت پیدا نکنیم و در زندگیمان نیاوریم تاریخ گذشته است؛ زمانی به ما مربوط میشود که اینها را به زندگیمان پیوند بزنیم.
حجت الاسلام والمسلمین نجفی گفت: زیارت زمانی معنا پیدا میکند که با امام پیوند بخوریم. امام حسین (ع) دریاست و ما باید قطرهای شویم که به دریا متصل شویم تا زندگیمان متحول شود. در نتیجه باید پیوند گذشته به امروز را در همهی عرصهها زنده کنیم. آن وقت دیگر نمیتوانیم نست به داعش بی تفاوت باشیم یا در دانشگاهها موضوع امر به معروف و نهی از منکر را نادیده بگیریم. در این موقع به خودمان میگوییم من مسئولم چون به حسین بن علی(ع) پیوند خوردهام. اباعبدالله (ع) معلم بندگی و بنده حقیقی من است. آن وقت حضورمان در دانشگاهها تغییر مییابد، آن وقت سفیر میشویم، حکم مسلم را پیدا میکنیم و میتوانیم پیام آور باشیم .
در ادامه دو نفر از دانشجویان کاروانهای دانشجویی هر کدام دقایقی را برای افراد حاضر در جلسه صحبت کردند. بعد از آن حجت الاسلام والمسلمین حسینی پور در برنامهای تحت عنوان "احلی من العسل" به روایت گری شهدا پرداختند.