به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، حمید لزگی امشب در نشست 9 دی با اشاره به اینکه در دوران انقلاب اسلامی ایران دشمنان با ترفندها و دسیسهها و نقشههای مختلف در پی ضربه زدن به این نظام مقدس اسلامی بودهاند، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در طول 37 سال حیات خود و از همان ابتدا با چالش های مختلفی روبرو بوده است و همواره در معرض خطرها، تهدیدها و فتنههای مختلف از ناحیه بازیگران خارجی، داخلی یا ترکیبی از آنها قرار داشته است، که با بصیرت ملت و درایت امام و رهبری این نقشهها نقش بر آب شد.
وی با اشاره به انواع تهدیداتی که ملت ایران در این مدت با آنها مواجه بوده است، گفت: کودتا، هشت سال حمله نظامی، ترور، ایجاد شکاف و برانگیختن اختلافهای قومی و مذهبی، فتنه 78، ترور دانشمندان هسته ای، تحریم و فشارهای اقتصادی و عملیات روانی پردامنه از جمله مواردی بوده است که نظام اسلامی با آنها مواجه شده است.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران، ادامه داد: می توان گفت که دشمن تا امروز از همه ظرفیتهای خود برای مقابله و مهار نظام جمهوری اسلامی بهره گرفته است، اما ملت ایران با هوشمندی و حضور بهموقع و به لحظه خود تهدیدها و فتنهها را خنثی و هر روز بر استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران افزودهاند.
وی با اشاره به حوادث سال ۸۸ و شکلگیری فتنه در ایران، خاطرنشان کرد: غربی ها وقتی دیدند که نمی توانند، با ترور، جنگ، تحریم و حتی فتنه کوچک، این نظام نوپای اسلامی را ازپا دربیاورند و سرنگون کنند، با توجه به تجربه ای که در کشورهای دیگر کسب کرده بود، از سال 78 برنامه ریزی کردند و آموزش به نیروهای خود را آغاز کردند تا بتوانند در سال 88 با کلید زدن فتنه ای جدید، و با راه اندازی انقلاب مخملی، نظام اسلامی را سرنگون کنند.
لزگی تاکید کرد: فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸ از نقشهها و ترفندهای معاندان و مغرضان نظام بود که هدف اصلی دشمن از طراحی و اجرای آن نابودی نظام مقدس جمهوری اسلامی بود.
وی تصریح کرد: فتنه گران داخلی با دستوراتی که از خارج دریافت می کردند، به مدت هشت ماه کشور را با بحران مواجه ساختند و با امنیتی کردن فضای کشور و جامعه و ایجاد آشوب و فراهم ساختن خوراک های رسانه ای برای غربی ها و ضد انقلاب، نه تنها جمهوریت نظام را زیر سوال بردند، بلکه وسیله نفوذ و حضور غربی ها در داخل کشور را هم فراهم ساختند.
لزگی در ادامه سخنانش با اشاره به وقوع حماسه نه دی توسط ملت بیدار و بصیر ایران، گفت: ۹ دی ایستادگی ملت ایران در مقابل یک جنگ عظیم بود که دشمن با زمینهسازی و تهاجم فرهنگی میخواست نظام را متلاشی کند و ولایتفقیه را درهم بشکند.
وی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای حماسه 9 دی، مشخص شدن جایگاه و نقش ولایت فقیه و رهبری در هدایت جامعه بود، تصریح کرد: رهبر انقلاب با درایت، صبر و هوشمندی و بصیرت بخشی به جامعه توطئه های دشمنان داخلی و خارجی را خنثی کردند و به منزله یک دیدبان و هدایتگر نقش بی بدیلی را در مدیریت حوادث فتنه 88 ایفا کردند و مردم نیز وقتی صبرشان از صبوری رهبرشان لبریز شد، با حضور در میدان بساط فتنه گران را برچیدند.
لزگی با بیان اینکه با درايت و بصيرت مقام معظم رهبری و حضور ملت بصیر ایران در صحنه شاهد نابودی فتنه بودیم، عنوان کرد: ۹ دی ایستادگی ملت ایران در مقابل یک جنگ عظیم بود که دشمن با زمینهسازی و تهاجم فرهنگی میخواست نظام را متلاشی کند و ولایتفقیه را درهم بشکند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی مازندران با بیان اینکه ملت ایران همواره برای دفاع از این نظام و انقلاب در صحنه حضور دارند، بیان کرد: حماسه ۹ دیماه متاثر از فرهنگ ولایی و عاشورایی ملت ایران بود.
وی از هوشمندی، دشمنشناسی و حرکت بهموقع به عنوان ویژگیهای مهم ۹ دی یاد کرد و افزود: تا زمانی که فرهنگ عاشورایی در این کشور زنده است، روحیه شهادتطلبی و ولایتمداری زنده است.
لزگی با اشاره به اینکه حماسه نهم دیماه بساط فتنه را برچید، اضافه کرد: مردم ما همیشه گوش به فرمان رهبری بوده، به نظام اعتماد داشتهاند و از بصیرت بالایی برخوردار بودند و با حضور به موقع در راهپیمایی ۹ دی نقشههای دشمن را حنثی کردند.
وی در بخش پایانی سخنانش با اشاره به دستاوردهای حماسه نه دی، تاکید کرد: به نظر من می توان گفت، که به دلیل پیچیدگی فتنه 88 برخی از دستاوردهای حماسه نه دی، از دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس باارزش تر بود، چرا که در جنگ تحمیلی که جنگ سخت محسوب می شود، شما دشمن را در صحنه می بینید و با جنگ افزارهایی که دارید به مقابله با دشمن می پردازید.
لزگی افزود: اما در سال 88 دشمن مشخص نبود و فتنه ای ایجاد شده بود که تشخیص حق از باطل سخت بود و در این شرایط غبارآلود بود که ملت ایران به صحنه آمد تا بساط فتنه و فتنه گران را برچیند، بنابراین مردم با حضورشان انقلاب را بیمه کردند و آن را مستحکمتر از گذشته در مسیرش قرار دادند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه استان مازندران در پایان با بیان اینکه امروز نفوذ به عنوان کلید واژه فتنه 94 مطرح است، خاطرنشان کرد: این روزها نفوذ در شرایطی مطرح می شود که ما در آستانه انتخابات مهم مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی هستیم، که با توجه به تحرکات بیش از پیش دشمنان برای اثرگذاری بر این دو انتخابات و همزمان مطرح شدن موضوع شورایی کردن رهبری، باید هوشیارتر از قبل به روشنگری بپردازیم تا دوباره شاهد فتنه 88 در کشور نباشیم.