به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، سید اسماعیل حسینی امروز در مراسم فارغ التحصیلی 14 نفر از دانشجویان دختر دانشکده علوم و معارف قرآنی خرم آباد از این دانشکده به عنوان ویترین معنوی مراکز آموزش عالی لرستان است نام برد و گفت: با وجود اختصاص زمین و شروع عملیات ساخت دانشکده علوم قرآنی خرم آباد اما با گذشت چندین سال گام جدی برای احداث آن برداشته نشده است و با این حال از مسئولان انتظار داریم که در این زمینه احساس مسئولیت بیشتری کنند.
وی با بیان اینکه دانشکده علوم قرآنی اهمیت بسیار بالایی دارد افزود: پیامبر (ص) فرمودند که من دو چیز گرانبهاء در میان شما به امانت می گذارم یکی قرآن کتاب خدا و دیگری اهل بیت (س) را و با این حال اگر بخواهیم به این دستور پیغمبر (ص) عمل کنیم باید برای دانشکده علوم قرآنی نیز اهمیت قائل شویم و آن را جدی بگیریم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام مظعم رهبری در دانشگاههای لرستان گفت: اگر در مقابل مشکلات دانشکده علوم قرآنی مقداری سستی کنیم حق قرآن را ادا نکرده ایم؛ از این رو از مسئولان استان انتظار می رود در جهت تقویت دانشکده علوم قرآنی گام های جدی و سریع بردارند.
حسینی اظهار کرد: این دانشکده حکم ویترین معنوی استان لرستان را در بین دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دارد و با این حال آن را جدی نگریم و از نظر مکان و امکانات به آن رسیدگی نکنیم آن گاه در پیشگاه قرآن باید شرمنده شویم.
وی تصریح کرد: تقویت دانشکده علوم قرآنی می تواند به نمادی برای دینداری مردم استان لرستان و احترام به قرآن محسوب می شود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان گفت: اگر برای قرآن قدمی برداریم خدا هم برکات آن را بر ما نازل خواهد کرد؛ از این رو الان دانشکده علوم قرآنی خرم آباد یکی از بهترین موقعیت ها برای خدمت به قرآن است؛ چرا که این دانشکده یک ساختمان مستقل ندارد و زمینی که به آن اختصاص داده شده علی رغم کلنگ زنی قدم های جدی برای ساخت آن برداشته نشده است و با این حال باید با سرعت تکمیل شود.
حسینی با تاکید بر اینکه همه باید در قبال دانشکده علوم قرآنی خرم آباد احساس مسئولیت کنند بیان کرد: استاندار لرستان همانگونه که شاهد بودم نسبت به این دانشکده یک نگاه مثبت دارند اما امیدواریم که در مقام عمل هم استاندار و هم دیگر مسئولین در جهت تقویت این دانشکده و رفع تمام کمبودهای آن قدم بردارند.
وی ادامه داد: جامعه ما تشنه معارف قرآنی است بنابراین باید با استفاده از ظرفیت دانشکده علوم قرآنی و با استفاده از دانش آموختگان این دانشکده پیام خداوند و مفاهیم قرآنی را با زبان امروزی به جامعه تزریق کنیم.