اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی رباطجزی، رئیس دانشگاه کوثر به همراه معاونان و جمعی از اعضای هیأت علمی و مدیران این دانشگاه با علی قربانی و مهندس علی اکبری، نمایندگان منتخب مردم در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای این نشست محمدعلی رباطجزی، رئیس دانشگاه کوثر ضمن عرض تبریک به نمایندگان منتخب مردم بهخاطر انتخاب شایسته ایشان و راهیابی به دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، به تأسیس دانشگاه کوثر در سال ۱۳۹۱ اشاره کرد و گفت: با تأسیس این دانشگاه، ظرفیت و فرصت مناسبی در استان به وجود آمده است؛ در حال حاضر دانشگاه کوثر با داشتن حدود ۱۴۰۰ دانشجو، ۱۵ رشته تحصیلی، ۲۴ عضو هیأت علمی تمام وقت و ۴۵ نفر کارمند، پیشرفت خوبی داشته است.
وی افزود: دانشگاههای تک جنسیتی ویژه خواهران و برادران را از سه رویکرد میتوان مورد توجه قرار داد: رویکرد اول نگاه ایدئولوژیک است که مقام معظم رهبری در فرمایشات و منویات خویش و همچنین سند بالا دستی اسلامی شدن دانشگاهها عنایت ویژهای به توسعه و حمایت از دانشگاههای ویژه خواهران و برادران داشتهاند.
رویکرد دوم نگاه علمی و کارشناسی در خصوص دانشگاههای ویژه خواهران و برادران میباشد که با شناسایی و توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای آنان میتوان زمینههای رشد و شکوفایی استعدادهای منحصر به فرد آنها را فراهم نمود. رویکرد سوم، حق انتخابی است که در دموکراسی دینی و اسلامی به دانشجویان و خانوادههای آنان داده میشود.
رئیس دانشگاه کوثر با اشاره به تعداد دانشگاههای ویژه دختران و پسران در کشورهای پیشرفته همچون ژاپن (۷۰ دانشگاه)، ایالات متحده امریکا (۶۲ دانشگاه)، انگلستان (۲۲ دانشگاه) و ...اظهار کرد: در کنار نگاه ایدئولوژیک و حق انتخاب، در نگاه علمی و کارشناسی میتوان مدیران، ایدهپردازان، هنرمندان، کارآفرینان و صنعتگران ماهر، متعهد و مسئولیت پذیری را تربیت کرد.
محمدعلی رباطجزی بیان داشت: دانشگاه کوثر در جذب اعضای هیأت علمی تمام وقت، اساتید مدعو و کارکنان بسیار دقیق عمل نموده و تلاش کرده است با جذب بهترین افراد، شایستهترین خدمات را به دانشجویان ارائه دهد.
عضو هیأت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان ابراز امیدواری کرد با شروع به کار مجلس جدید و با رویکرد روشنفکرانه نمایندگان منتخب مردم استان خراسان شمالی، بتوانیم بیش از پیش خدمتگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی و آموزش عالی کشور باشیم.
مهندس علی اکبری، نماینده منتخب مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم، راز و جرگلان ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین جلسه گفت: تعداد دانشگاهها در هر استان و منطقه میتواند نقطه ثقل مناسبی برای توسعه آن منطقه باشد و باید در راستای پیشرفت و توسعه دانشگاهها قدم برداریم.
وی افزود: باید افق نگاهمان به دانشگاهها دراز مدت باشد، دانشگاه برای پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی خود نیاز به فضای فیزیکی مناسب دارد زیرا دانشگاه محل توسعه است و ما نیز برای پیشرفت و توسعه دانشگاه کوثر تلاش خواهیم کرد و به این دانشگاه نوپا در راستای جذب امکانات و تجهیزات مناسب کمک میکنیم.
علی قربانی دیگر نماینده منتخب مردم بجنورد، مانه و سملقان، گرمه، جاجرم، راز و جرگلان ضمن عرض خوشآمد به میهمانان، با بیان این که هیچ کشوری بدون توجه به علم و آموزش نتوانسته به مرزهای توسعه، گسترش و صنعتی شدن دست پیدا کند، بیان داشت: آموزش باید در تمام ابعاد و سطوح باشد؛ مهمترین عامل توسعه کشور سرمایه انسانی است و با دید کارشناسی و علمی به مسائل و افزایش تعداد دانشجویان و بالا بردن سطح آگاهی آنان میتوان از حداقل امکانات، بهترین و بهینهترین کارایی را به دست آورد. وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم در سطح استان تحولی در حوزه آموزش عالی ایجاد کنیم.
لازم به ذکر است، در این نشست، معاونان و مدیران دانشگاه کوثر به بیان مسائل و نقطهنظرات خود در خصوص حوزههای مختلف این دانشگاه پرداختند.