اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- یادداشت دانشجویی*؛ مسئولان به جای توجه به سخنان و دغدغههای رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، اقدام به صدور مجوز برای برگزاری انواع کنسرتها به بهانههای مختلف اعیاد شعبانیه در فضایی مختلط و نبود مدیریت و نظارت لازم میکنند و این مهم باعث رنجش خاطر مردم مومن و انقلابی میشود.
برگزاری اینگونه جلسات تا کی میخواهد ادامه پیدا کند؟ مسئولان فرهنگی شهر یا خوابند یا خود را به خواب زدهاند؟ خوشحال کردن لحظهای و ناپایدار مردم به چه قیمتی باید صورت گیرد؟ چرا باید نسبت به مسائلی که جوانان ما را منحرف میکند این قدر بیتفاوت باشیم؟ برگزار کنندکان کنسرتها بیشتر از آن که به فکر مردم باشند به فکر جیب خودشان هستند و به فرهنگ و جایگاه مردم کاری ندارند.
جای تأسف است که اینگونه مراسمات در سالنهایی که به نام و یاد شهدا مزین است، برگزار میشود و از بین بردن حرمت خون شهدا با مسائل حاشیه ای این جلسات توهین به خون پاک شهدا است.
مسئولان فرهنگی باید در انجام کارهای فرهنگی طبق دستورات دین مبین اسلام عمل کنند، عمل تان مانند کسانی نباشد که با دیدارهای خود با فرقه ضاله بهائیت به اسلام عزیز جفا کند و باعث تقویت دشمنان اسلام شود.
مسئولان فرهنگی استان نسبت به تجدید نظر در برگزاری این قبیل کنسرتها که باعث آلودگی فضای شهر میشود، اقدام کنند و در جهت اجرای برنامههای متناسب با فرهنگ مذهبی مردم در راستای اعتلای اسلام و قرآن گام بردارند.
در یک شهر فرهنگی و دانشگاهی برگزاری کنسرتهای پیدرپی باهدف کار فرهنگی برگزار میشود یا درمان افسردگی بعضی از اقشار مردمی که مشکلات فرهنگی و اقتصادی و اشتغال دارند...؟!
باید بدانید که یک کار فرهنگی در اسلام ناب هزینههای هنگفت چندمیلیونی و خرج کردن ان هزینه در جهت نواختن ابزار موسیقی به بهانه شاد کردن مردم و ان هم در یک شب؛ نبوده و نخواهد بود و درعین حال شنیده شده برخی افراد خواستار پای کار امدن و کمک مالی از دستگاههای دولتی در اجرای کنسرتها هستند؛ این کارهای فرهنگی بااین نوع استحاله فرهنگی است.
*مهدی ابراهیمی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.