اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چند هفته قبل ضیاء هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم در حالی به ارائه گزارش فرهنگی سالانه از وضعیت دانشگاه ها پرداخت که در آن هیچ اشارهای به وضعیت اسفناک حجاب و عفاف نکرده و موارد گسترده کنسرت های موسیقی و اردوهای مختلط را نیز انکار کرد.
در این رابطه فعال دانشجویی دانشگاه علم و صنعت اظهار داشت: هاشمی یا از اوضاع دانشگاهها بی خبر است و یا با بی انصافی موارد موجود را منکر می شود. ما چند وقت پیش همراه با نامه اعتراض به اردوهای مختلط، نامهای به وی ارسال کرده بودیم که حدود ۲۵۷ نفر از دانشجویان این دانشگاه نسبت به ترویج موسیقی در دانشگاه و برگزاری حدود ۱۰ کنسرت در سال گذشته اعتراض داشتند و طوماری را امضا کردند و گزارشی بیست و چند صفحهای نیز از مستندات برگزاری کنسرت ها به نامه پیوست شد.
وی ادمه داد: این طومار که خطاب به افشین شریعت، معاون فرهنگی دانشگاه علم و صنعت است، رونوشتی به ضیاهاشمی، معاون فرهنگی وزیر علوم نیز داشته است. اینکه رونوشت این نامه برای معاون فرهنگی وزیر علوم ارسال شده ، اما وی باز هم ادعای عدم وجود کنسرت در سال گذشته را کرده، حقیقتا جای تعجب دارد و این احتمال را تقویت میکند که هاشمی نسبت به نامههایی که برایش ارسال شده، کم لطفی میکند. وی حتی اگر به صورت گذرا گزارش بیست و چند صفحهای پیوست شده به نامه را میدید متوجه کنسرتهای متعدد علم و صنعت میشد.
وی گفت: این اتفاقات نشان میدهد وزارت علوم کاملا مطلع است و مستندات برایش ارسال شده است، اما هیچ واکنشی نشان نمیدهد! اینها حکایت از نمادین بودن ادعاهای دولت در نصبالعین خواندن فرمایشات رهبری دارد؛ که دانشگاهها را در چندین جلسه مختلف از برگزاری اردوهای مختلط و کنسرتهای موسیقی منع کرده بودند.
فعال دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در ادامه بیان کرد: کانون موسیقی دانشگاه علم و صنعت که از پرحاشیه ترین کانون هایی است که در دوره اصلاحات ایجاد شد، فعالیتهایش همواره با قبح شکنی و زیر پا گذاشتن گسترده حدود شرعی و عرفی دانشگاه همراه بود؛ تا جایی که معاون فرهنگی سابق دانشگاه از ماجرای پیدا شدن قوطی های مشروب در کنار محل جشنواره موسیقی علم و صنعت در دوره اصلاحات خبر داد و این مسئله منجر به اعتراضات گسترده از جانب دانشجویان و اساتید دانشگاه شد و اعتراض نشریات دانشجویی را نیز در پی داشت.
وی افزود: در نهایت سال ۹۴ شورای فرهنگی رای به انحلال کانون موسیقی داد. متاسفانه باوجود تصمیم شورای فرهنگی مبنی بر انحلال کانون موسیقی، معاون فرهنگی دانشگاه اقدام به صدور مجوز اجرای زنده موسیقی در ابعاد مختلف در سطح دانشگاه کرد که این مسئله با وجود اعتراضات دانشجویان و وعده و وعیدهای معاونت فرهنگی ادامه پیدا کرد، به طوریکه اکنون عملا شاهد بازگشایی همان کانون موسیقی هستیم.
این فعال دانشجو ادامه داد: در این راستا دانشجویان اقدام به ساخت مستند «ترویج ممنوع» کردند و این خطرات را هشدار دادند؛ اما متاسفانه معاونت فرهنگی دانشگاه این اقدامات را ترویج موسیقی نمیدانست.
فروشگاه اینترنتی لباس
خرید لباس
فروشگاه لباس
تحصیل در مجارستان