اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی (ره) پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته قزوین گفت: حضرات مسئولین استانی آیا خبر دارید به فاصله سفر روحانی تا به امروز سه کارخانه بزرگ در شهرکهای صنعتی قزوین به تعطیلی کشیده شده است؟!
متن سخنرانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی (ره) به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت مردم شریف قزوین و نمازگزاران نماز جمعه
و با تشکر ویژه از مسئولین ستاد اقامه نماز جمعه و امام جمعه انقلابی شهر قزوین، که این فرصت را در اختیار این حقیر قرار دادند تا به نمایندگی از دانشجویان دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در راستای تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب پیرامون تبیین مواضع دانشجویی از تریبون نماز جمعه به ایراد سخن بپردازم.
اما لازم می دانم عرایضم را با بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای آغاز کنم که فرمودند: «من دو خطا را امروز میخواهم تصحیح کنم. دو اشتباه دارد تزریق می شود به افکار عمومی مردم ما. عامل این تزریق هم در درجهی اوّل خود دستگاه استکبار و آمریکا هستند، و درجه دوّم بعضی آدمها در داخل؛ آدم هایی که بعضیشان وابستهی به تشکیلات سرویسهای جاسوسی یا سیاسی یا مراکز خاصّ آمریکایی هستند، بعضیشان هم نه، وابستگی ندارند؛ ازنفسافتادهها، پشیمانشدهها، بوی لذّت دنیا به مشامشان رسیدهها. آنها این فکر را ، این دو خطا را دارند حواله میدهند به اینها، اینها هم در منبرهای مختلف، در جایگاههای مختلف، این را توسعه میدهند و گسترش می دهند؛ داخل دانشگاه، بیرون دانشگاه، در مطبوعات و جاهای مختلف ... یکی اینکه اینجور تبلیغ می کنند که اینکه امام فرمود هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بزنید _ که امروز هم همین حکم جاری است _ از سر تعصّب و غرور است یعنی منطقی پشت سرش نیست ... در حالیکه درست ۱۸۰ درجه قضیّه عکس است.
اینکه فرمود هرچه فریاد دارید، بر سر آمریکا بزنید، پشتش یک منطق محکم وجود دارد. آن منطق این است که اساس سیاست آمریکا بر افزونطلبی و دستاندازی است. تاریخ آمریکا در این ۲۵۰ سالی که از عمر آن میگذرد، این را نشان میدهد ... سیاست کلّی آمریکا این است که امنیّت داخلیاش را بهوسیله دستاندازی به کشورهای جهان و تصرّف مناطق نفوذ فراوان تأمین کند ... خطای دوّم؛ فکر غلط و خطائی که این هم باز دارد بهنحوی از سوی آمریکاییها تزریق میشود و کسانی هم در داخل آن را ترویج میکنند و از اوّلی خطرناکتر است، این است که اگر ما با آمریکا سازش کنیم، مشکلات کشورمان حل خواهد شد ... این حرف دروغ است، این حرف فریب است. سازش با آمریکا مشکلات کشور را بههیچوجه حل نمیکند؛ نه مشکلات اقتصادی را، نه مشکلات سیاسی را، نه مشکلات امنیّتی را، نه مشکلات اخلاقی را، بلکه بدتر خواهد کرد. ده پانزده دلیل وجود دارد و میشود شمرد و ردیف کرد برای این قضیّه؛ آخریاش همین قضیّهی برجام است. من چقدر در طول مذاکرات گفتم که اینها بدعهدند، اینها دروغ گویند، اینها پای حرفشان نمیایستند؛ حالا ملاحظه میکنید! امروز آن کسی که دارد میگوید آنها بدعهدند دیگر من [فقط] نیستم؛ مسئولین محترم کشور، خود مذاکرهکنندگان ما که اینهمه زحمت کشیدند، یک سال و خردهای مذاکره کردند، رفتند، نشستند، برخاستند؛ ده روز، پانزده روز، بیست روز خارج از کشور، پشت میز مذاکره با آنهمه زحمت، عرق ریختند، زحمت کشیدند، آنها دارند می گویند.»
فرازهایی از بيانات اخیر رهبر معظم انقلاب در ديدار با دانش آموزان و دانشجويان مورخه ۱۲/۸/۱۳۹۵
از آن روز كه دانشجو لقب گرفته ایم و پاي در مسير آرمانخواهي و عدالتخواهي نهاده ايم ، روز به روز اين حقيقت بر ما آشكارتر گرديد كه «حزب الله اهل ولايت است؛ و اهل ولايت بودن دشوار ، پايمردي مي خواهد و وفاداري».
سالِ گذشته و در همین روزها به خاطر داریم که عده ای از مسئولین تراز اول کشور، پس از نقض وقاحت بار خطوط قرمز رهبری، یکی پس از دیگری، چگونه دستاوردهای کشور را به ورطه نابودی کشانده و در حین عقب نشینیِ گام به گام از منافع ملی، سخن از تحكيم اراده ملت بر قدرت هاي بزرگ و پايان تحريم ها ضمن حفظ دستاوردهاي هسته اي !!! بر سر زبان می راندند و و در این میان بودند ساده لوحانی که با ذوق زدگي تمام، رؤياي کودکانه ی فروريختن ديوار بي اعتمادي ميان ايران و آمريكا را در سر پرورانده و از عادي شدن روابط دو كشور دم مي زدند.
اما امروز دیگر بر هیچکس پوشیده نیست که آنچه رهبر انقلاب در همان روزهای نخست مذاکرات هسته ای بیان داشته و از عدم خوشبینی نسبت به این مذاکرات سخن بر زبان آورده بودند صحیح بوده و عدم توجه به فرمایشات معظم له نتیجه ای جز خسارت محض برای کشور نداشته است.
اما آیا به راستی رؤیای کودکانه عادی شدن روابط ایران و آمریکا، تحقق یافتنی است؟!! برای پاسخ به این پرسش اشاره به این نکته ضروری است که اساساً تقابل انقلاب اسلامي ايران و شيطان بزرگ آمريكا يك تقابل ماهوي است نه یک اختلاف سلیقه ای معمولی.
چه زيبا گفت سيد شهيدان اهل قلم آقا سید مرتضی آوینی كه «انقلاب اسلامی به عنوان یگانه مظهر حق در جهان امروز، تنها در نبرد رو در رو با باطل است كه به تمامیت ميرسد و اینچنین، رو در رویی ما با آمریكا به عنوان مظهر بزرگ شیطان اجتنابناپذیر و حتمی است. اگرچه هنوز شیطان بزرگ بر این قصد نیست كه پای در عرصهی آن نبرد سرنوشت بگذارد، اما به هر تقدیر، مبارزهی كنونی ما با آمریكا در خلیجفارس مبیّن این حقیقت است كه نور انقلاب اسلامی با سرعتی بسا بیشتر از آنچه بتوان تصور كرد، پهنهی سیاه شب جاهلیت را تسخیر ميكند و پیش ميرود. وقتی انقلاب اسلامی توانسته است تنها در مدت نه سال، از زمستان سال ١٣٥٧ تاكنون، به مرحلهای از تكامل خویش دست یابد كه آمریكا را به دخالت نظامی وادار كند، چه بسا كه صیرورت انقلاب خیلی زودتر از آنچه ما انتظار داریم به مراحل انتهایی رشد و تمامیت خویش نزدیك شود. »
خاطره تلخ اقدامات شوم شيطان بزرگ عليه ملت ايران طي شش دهه اخير مسئله اي نيست كه بتوان آن را با يك توافق كاغذي از حافظه تاريخي ملت پاك كرد. يك روز عمليات آژاكس و كودتاي ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و روز ديگر عمليات پنجه عقاب و شكست نظامي در طبس. يك روز اعطاي نشان افتخار به فرمانده ناو وينسنس به واسطه كشتار مسافرين بيگناه ايرباس و روز ديگر حمله به سكوي نفتي سيري در خليج فارس. يك روز حمله سايبري به تأسيسات هسته اي فردو با ويروس استاكس نت و روز ديگر حمله واقعي به دانشمندان هسته اي در كوي و برزن. پر واضح است كه با يك توافق كاغذي نه دشمني هاي شيطان بزرگ با اين ملت پايان خواهد يافت و نه ملت ايران خباثت هاي گذشته را عليه خود فراموش خواهد كرد.
در روزگاري كه به واسطه توافقنامه برجام شرايط نفوذ سياسي و فرهنگي دشمن بيش از هر زمان ديگر مهيا شده است و عده ای سودای بازگشایی سفارت آمریکا در تهران را در سر می پرورانند اشاره به اين نكته ضروري است ؛ مشهور است که جان نگرو پونته مسئول سابق هدایت جامعه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا (شامل ۱۷ نهاد اطلاعاتي و امنيتي از جمله NSA ، CIA ، FBI و ...) و نخستین فرمانده و سیاستگذار آمریکا در عراق از یکی از رهبران سیاسی عراق پرسیده بود: «میدانی چرا در آمریکا هیچوقت کودتا نمیشود؟!!» مقام عراقی دلایل زیادی از جمله توزیع قدرت تا دموکراسی و … را برشمرده بود اما نگرو پونته در یک جمله به او گفت: « زیرا آمریکا در واشنگتن سفارتخانه ندارد» !!!
فراموش نكرده ايم كه عمليات آژاكس و كودتاي ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که منجر سرنگوني دولت دكتر محمد مصدق و شكست نهضت ملي شدن صنعت نفت شده بود را يك سياستمدار جوان آمريكايي به نام كرميت روزولت (Kermit Roosevelt) از زيرزمين ساختمان سفارت آمريكا در تهران _ آنگونه كه خود آمريكايي ها مي گويند _ هدايت كرد.
اما پیرامون مذاکرات هسته ای دولت یازدهم با طرف های غربی اشاره به این نکته ضروری است ؛ مدتی پس از انعقاد قرارداد برجام ، رئیس جمهور آمریکا در تاریخ ۶ شهریورماه ۱۳۹۴ در پاسخ به پرسش های دو تن از رهبران اصلی جامعه یهودیان آمریکا _ که فیلم این دیدار در اکثر رسانه های جهان منتشر شد _ از توافق هسته ای با ایران اینگونه دفاع نمود: «آمریکا چاره ای جز توافق با ایران نداشت ... فکر می کنم اگر این توافق را رد می کردیم ، ایران را در صندلی راننده می نشاندیم و آنها همدردی بین المللی را برای خود می خریدند و می توانستند آمریکا و اسرائیل را منزوی کنند. فکر می کنم در آن صورت تحریم ها فرو می ریخت و نتیجه ای عاید ما نمی شد. از این رو ایران به بخشی از آن پنجاه و شش میلیارد دلار می رسید و اقتصادش به هرحال به سمت بهبودی می رفت ... اگر این توافق اجرا شود ، همه مسیرها حداقل به مدت پانزده سال مسدود می شود ... من مطمئن هستم که ۱۵ سال دیگر رئیس جمهور آمریکا در موقعیتی خواهد بود که می تواند اقدامات لازم را از جمله اقدام بالقوه نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای به عمل آورد و برای این کار در موضع قوی تر قرار خواهد داشت». در همان روزها یکی دیگر از مقامات آمریکایی نیز اینگونه بیات داشت: «اکنون (پس از برجام) شرایط بیش از هر زمان دیگر برای حمله نظامی به ایران فراهم شده است.»
حال خود قضاوت کنید که آیا برجام آنگونه که برجامیان بیان می دارند، سایه شوم جنگ را از سر ایران برطرف نمود یا اینکه بدتر شبح جنگ را بر سر این کشور پدیدار ساخت؟!!
در ادامه ما دانشجویان به نمایندگی از سایر اقشار جامعه ایران، مطالبه گرِ معیشتِ ملتمان هستیم، وعده ۱۰۰ روزه چه شد؟!! ، قول داده بودید چرخش چرخ های اقتصاد را؛ که عزت مان را با تعطیلی چرخ های فناوری هسته ای به دل بستن به وعده های خیالی دشمن متوقف ساختید؛ که اکنون دیگر نه چرخ سانتریفیوژها می چرخد ، نه چرخ معیشت مردم.
گلایه داریم از رکود حاکم بر بازار، گلایه داریم از تورمی که جیب مردم، معیار اصلی برای سنجش آن است، همانطور که خود اذعان نموده بودید.
منِ جوان به نمایندگی از جوانان، گلایه دارم از دولت تدبیر و امید که چرا وقتی آقا زاده هایی که مشیِ رفاه طلبی پدرانشان، کار پاره وقت در وزارت نفت را با حقوق نجومی گره می زند، جوان ایرانی را با درآمد اندک و ۱ ساعت کار در هفته جزو شاغلین به حساب می آورند.
آقایان مجلسی ، آقایان دولتی، آقایان مسئول، بدانید که شما در قبال مسئولیتی که بر عهده دارید باید پاسخگو باشید.
چه اقدام عملی در اقتصاد مقاومتی برداشتید که هنوز در وضع موجود به سر میبریم و متوقف اید دراقدام؟ مگر جز اقتصاد مقاومتی راهکار دیگری برای حل معضلات اقتصادی کشور سراغ دارید؟
ولی آگاه باشید که اگر دل به امید دشمن خوش کرده اید بر دیوار پوشالی تکیه زده اید و بدین سبب مردم را به واسطه بی عملی خود دچار رنجش نموده اید. مردمی که اعتماد کردند به وعده هایتان و شما را انتخاب نمودند.
اینجانب به نمایندگی از دانشجویان انقلابی خط امام ، تقدیر می کنم از دلاور مردان جهادی و پولادین عقیده که مفهوم آیه "و اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّه" را درک نموده اند، تا بتوانند نظام جمهوری اسلامی را که در قلب فتنه و درمیان یاغیان زمان جا گرفته را امن تر از قلب اروپا کنند.
اقتداری که بر پایه موشک های فجر و شهاب، خیال حمله دشمن را به این مرز و بوم باطل کرده است.
اما چند سوال از دولت محترم
اول اینکه با چه تدبیری در این شرایط که داعش و دشمنان قسم خورده ، گرداگرد کشور عزم بر نابودی ما دارند ؛ بودجه دفاعی کشور را کاهش دادید؟!!
در شرایطی که رزمندگان مدافع حرم ، با از خود گذشتگی صحنه ی نبرد با دشمن تکفیری_صهیونیستی را به کیلومتر ها دورتر از مرزهای کشور کشانده اند ، چگونه به واسطه پذیرش FATF ، پروژه خودتحریمی را کلید زده اید؟!!
و در شرایطی که روحیه جهاد و شهادت ، موتور محرک و عزت آفرین کشور است، چگونه توانستید ، صفحه فهمیده را از کتب درسی دانش آموزان حذف کنید؟!!
به راستی کدامین جامعه و کشوری را سراغ دارید که با گذشتن از عزت خود به امنیت و معیشت رسیده باشد؟!!
بلوک غرب و در راس آن شیطان بزرگ آمریکا کدام فریاد عدالت خواهی و قول صادقی را سرداده که آنچنان مجذوب عباراتِ گزاف «آشتی با دنیا» و «دیده شدن» شده اید؟
و اما لازم است اندکی نیز به مسائل استانی بپردازیم.
۱- سرکار خانم زرآبادی، ماه ها از انتخاب شما به عنوان نماینده قانونی مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی می گذرد، آیا مشی استقلال تان شما را مجبور به حمایت از عنصر معلوم الحالی همچون فتنه گر معروف، نموده است؟!!
حمایت روز های اخیر شما از منافقان، آن هم با نفی مشی عدالت قوه قضائیه؛ نمی تواند ترسیم کننده زن مسلمان و انقلابی که مردم به او اعتماد کردند تا مطالبه گر حقوق آن ها در مجلس باشد، باشد.
سوالاتی هم از دستاورد های سفر رئیس جمهور محترم جناب آقای دکتر روحانی به قزوین است.
اینکه چرا مسئولین محترم استانی شفاف سازی لازم را در زمینه هزینه های تبلیغاتی این سفر انجام نمی دهند، تا شبهات خرج های میلیاردی، مردم را ازرده خاطر نسازد؟!!
چرا توضیح نمی دهید که سفر ریاست محترم جمهور با تمامی حواشی، چه دستاورد هایی برای استان داشت که از قبل مصوب نگشته بود؟
حضرات مسئولین استانی آیا خبر دارید به فاصله سفر آقای روحانی تا به امروز سه کارخانه بزرگ در شهرک های صنعتی قزوین به تعطیلی کشیده شده است؟!!
در پایان بار دیگر به این حقیقت اذعان می نماییم که امروز بيش از هر زمان ديگر مشتاق گزينه هاي روز ميز آمريكا هستيم ؛ امروز بيش از هر زمان ديگر عاشق مبارزه با صهيونيستها هستيم ؛ امروز بيش از هر زمان ديگر خشم مقدس و شور انقلابي خود را بر سر مستكبران عالم و در رأس آن آمريكا فرود خواهيم آورد؛ امروز ما فرزندان خميني و فدائيان خامنه اي بيش از هر زمان ديگر جان بركف نهاده و لبيك گويان فرياد آرمانخواهي را سر خواهيم داد؛ ما هرگز اجازه بر زمين ماندن فرمان ولي زمان خود را نخواهيم داد و در يك كلام ما بي وفايي كوفيان را جبران خواهيم كرد ... .
اگر خداي نكرده هواي آن داريد كه باز بهر ولي جام زهر پيش آريد
فقط نه جام شما را به قهر مي شكنيم كه دست ساقي هر جام زهر مي شكنيم
محسن اکبرشاهی
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) قزوین