اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی شادنوش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان روز گذشته در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه استان سمنان که در تالار همایش تازه تأسیس امام جواد (ع) ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شده بود، با اعلام این خبر گفت: در دهه فجر امسال ۱۸ پروژه بهداشتی-درمانی که کلنگزنی همه آنها در دولت تدبیر و امید انجامشده با اعتباری افزون بر ۳۴۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری میرسد.
وی با بیان اینکه همه پروژههای نیمهتمام حوزه سلامت که از دولت قبل مانده بود تا در سال گذشته به پایان رسید، افزود: همه پروژههای بهرهبرداری شده امسال و از جمله ۱۸ پروژه بهداشتی-درمانی که در دهه مبارک فجر به بهرهبرداری میرسد عملیات ساخت آنها در این دولت شروع شده است.
افتتاح کلینیکهای سهگانه در سمنان، گرمسار و مهدیشهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از سه کلینیک ویژه سمنان، گرمسار و مهدیشهر بهعنوان مهمترین پروژهها برنامه افتتاح نام برد و تصریح کرد: راهاندازی این کلینیکهای ویژه یکی از مهمترین برنامههای ما در بدو ورود به استان سمنان بود که به لطف خداوند آماده شده و به فعالیت پرداختند و این مجموعههای درمانی با اضافه شدن کلینیکهای سهگانه تکمیل میشوند.
وی با بیان اینکه کلینیکهای ویژه قبلی عمدتاً در ساختمانهای قدیمی دانشگاه به بهرهبرداری رسیده بودند، خاطرنشان کرد: این سه کلینیک جدید در ساختمانهای جدید ساخته شدند و ازاینروی در ساخت و معماری آنها به نیازهای و ملزومات کلینیکهای ویژه توجه شده است.
شادنوش با بیان اینکه کلینیک سمنان در زمینی با زیربنای ۱۹۰۰ مترمربع آماده بهرهبرداری شده است، خاطرنشان کرد: کلینیکهای مهدیشهر و گرمسار نیز هرکدام با زیربنای ۷۵۰ مترمربع احداث و آماده بهرهبرداری شدند.
بهرهبرداری از ۲ خوابگاه دانشجویی در سرخه
شادنوش از افتتاح دو پروژه دانشجویی در این دانشگاه خبر داد و افزود: این دو خوابگاه دختران و پسران هرکدام با ظرفیت ۴۰۰ دانشجویی در دانشکده پیراپزشکی مستقر در سرخه به بهرهبرداری میرسند.
رئیس دانشگاه از افتتاح ۸ پایگاه سلامت شهری و روستایی بهعنوان دیگر پروژههای قابلافتتاح در دهه فجر نام برد و گفت: دو پایگاه سلامت در شهرستان گرمسار، سه پایگاه سلامت شهری و روستایی در مرکز استان که یکی از آنها مرکز مراقبت سلامت در شهرک تازه تأسیس مسکن مهر است، دو پایگاه سلامت شهری و روستایی در شهرستان دامغان و یک پایگاه سلامت شهری در شهرستان مهدیشهر که در ایامالله دهه فجر به بهرهبرداری خواهند رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از کلنگزنی ۷۲ پروژه حوزه سلامت در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: همزمان با سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عملیات اجرایی این ۷۲ پروژه همزمان در شش شهرستان گرمسار، آرادان، سرخه، سمنان، مهدیشهر و دامغان آغاز میشود.
وی با اشاره به اینکه این ۷۲ پروژه در شهرستانهای تحت پوشش قرار دارند، یادآوری کرد: ٢٨ پروژه از این پروژهها در دامغان، ٩پروژه در گرمسار، هشت پروژه در سمنان، هشت پروژه در آرادان و هشت پروژه نیز در شهرستان مهدیشهر کلنگزنی خواهند شد. ضمن اینکه عملیات اجرایی چند پروژه دیگر نیز آغاز شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان میکوشد همه این ۷۲ پروژه را در دهه فجر سال آینده و هفته دولت و حداکثر تا پایان سال ۹۶ به بهرهبرداری برساند.
شادنوش گفت: علاوه بر این ۷۲ پروژه بهداشتی درمانی دو پروژه عمرانی نیز احداث کتابخانه مرکزی و سایت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان و دانشکده پرستاری و مامایی در مجتمع آموزشی دانشگاه علوم پزشکی سمنان کلنگزنی میشود.
بینیازی استان سمنان به ایجاد زیرساختهای سختافزاری حوزه سلامت تا ۳۵ سال دیگر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه در سه سال گذشته تحول بسیار بزرگی در حوزه زیرساختهای حوزه سلامت در کشور به وجود آمده است، گفت: استان سمنان نیز در دولت یازدهم زیرساختهای متعددی در این بخش ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از پروژههای کلنگزنی شده امسال، در سمنان از سال ۹۶ ازنظر زیرساختهای حوزه سلامت در بخش سختافزاری تا ۳۵ سال آینده نیاز چندان و جدی به زیرساختهای فیزیکی در این بخش ندارد.
شادنوش با بیان اینکه تمرکز مدیریت حوزه سلامت بعد از ایجاد این زیرساختها، بیشتر بر زیرساختهای نرمافزاری و ارتقاء کیفی خدمات بهداشتی، درمانی و پزشکی متمرکز خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از قرار گرفتن این دانشگاه در شمار ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور بهعنوان یک دستاورد مهم دانشگاه در سال جاری نام برد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در رتبهبندی اخیر در رتبه ۹۸ قرار گرفته که دستاورد مهمی برای دانشگاه است.
وی با بیان اینکه این رتبه هنوز مطلوب ما نیست، افزود: اگرچه دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان برای اولین بار است که در جمع ۱۰۰ دانشگاه برتر کشور قرار میگیرد؛ اما تلاش ما بر این است با افزایش تولیدات علمی دانشگاه جایگاه خود را بیشتر ارتقاء دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان خاطرنشان کرد: توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی در یکی دو سال اخیر و توجه ویژه به این بخش، در سال گذشته نقش مهمی در این موفقیت داشته است.
شادنوش با بیان اینکه رشد جایگاه دانشگاه تنها محدود به افزایش کمی مقالات علمی نبوده است، تصریح کرد: همزمان استنادات جهانی به تولیدات علمی دانشگاه نیز از رشد بالایی برخوردار بوده است.