اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکده صنعت و معدن چرام در بیانیهای پیرامون انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا اعلام کرد: علاوه بر حضور حداکثری در پای صندوقهای رای، انتخاب اصلح و فردی تاثیرگذار و مکتبی و انقلابی نیز بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه برای چهارسال، بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجوعه سپرده میشود.
متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انتخابات یک وسیله است برای بالابردن توان کشور، برای آبرومند کردن ملت، انتخابات فقط ابزاری برای قدرت طلبی نیست (مقام معظم رهبری)
اکنون که در لیله القدر جمهوری اسلامی واقع شده ایم، و ملت در آزمونی دیگر قرار گرفته است، برماست که بنا به تکلیف دینی، سیاسی، اجتماعی، ملی وانسانی خود در این برهه حساس، به بهترین نحو سرنوشت خود را رقم بزنیم.
بنابراین:
بدانیم مطابق ارزش های مذهبی و ملی، همه ما وظیفه داریم که با اراده و تلاش خود، و شرکت در تصمیم گیریها، سرنوشت خود را رقم بزنیم، چرا که در غیر اینصورت دیگران برای ما تصمیم می گیرند. براساس آیه: (ان الله لایغیر مابقوم حتی یغیروا ما بانفسهم) حضور در انتخابات مصداق عمل صالح برای تعیین سرنوشت و پتک محکمی بر سرهمه خناسان داخلی و توطئه گران خارجی است.
علاوه بر حضور حداکثری در پای صندوق های رای، انتخاب اصلح و فردی تاثیرگذار و مکتبی و انقلابی نیز بسیار حائز اهمیت است؛ چراکه برای چهارسال، بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجوعه سپرده می شود که می تواند برای سال ها کشور را براساس الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت به جلو ببرد و به تحقق دولت، جامعه و تمدن نوین اسلامی نزدیک تر کند و یا برعکس.
شاخص های فرد اصلح در منظومه انقلاب و بیانات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری به وضوح عیان است، اما با توجه به شرایط، به عنوان جوانان نسل چهارم انقلاب بر ساده زیستی و مردمی بودن و زیستن، انقلابی و جهادی بودن و پرهیز از اشرافیگری و عدم تبعیت از کفار و استکبارستیزی و مستضعف نوازی تاکید فراوان داریم.
انتخابات شوراها نیز یک مسئله اساسی بوده که این امر نیز مستلزم دقت جدی و اصلح گزینی می باشد. مردم ما باید این سازوکار ناصحیح رای دادن براساس قبیله گرایی (سیاسی وسنتی) رابرهم زده، و با انتخاب بهترینها، سرنوشت جامعه و آینده فرزندان خود را به بهترین نحو رقم بزنند.
در هر دو انتخاب (ریاست جمهوری وشورای شهر) باید ملاک ارایه کارنامه برنامه و تطبیق برنامه ها، کارنامه سیاسی، اخلاقی، اجتماعی، و اجرایی هر فرد با برنامه های او باشد.
کاندیداها بدانند به جای دعواهای سیاسی که در جهت کسب قدرت می باشد باید به مطالبات جدی مردم که اشتغال، تولید، توجه به آزادی های فردی و اجتماعی و اصلاحات اقتصادی و بانکی می باشد، پرداخته شود.
مطلوب جامعه دینی در مناظرات این است که اهتمام ویژه ای به مقوله فرهنگ دینی و ملی شده و با اخلاق مداری به ارزش های والای الهی پرداخته شود و مورد غفلت واقع نشوند.
به امید انتخابی شایسته
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشکده صنعت ومعدن چرام