اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
شفیعی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: تا پیش از اینکه حرفی از سند 2030 به میان آورده شود، تصور این بود که دولت تنها در حوزه تولید و اشتغال نگاهش به بیرون از مرزهای کشور است، اما این سند نشان داد که دولت در زمینه آموزش و تعلیم و تربیت هم از خارج تاثیر می گیرد.
وی با بیان اینکه اگر ما خودمان نتوانیم برای آموزش و پرورش کشورمان تصمیم بگیریم، باید بمیریم؛ چراکه بهتر از این است که به سندی تن دهیم که هیچ منافاتی با فرهنگ و ارزشهای اسلامی در کشورمان ندارد، افزود: هر کشوری باید برای آموزش و پرورش به عنوان مهمترین بخش برنامه داشته باشد؛ که خوشبختانه در کشورمان برنامه های خوبی در این حوزه وجود دارد و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از جمله این اسناد است؛ متاسفانه نمی دانیم چرا دولت با عدم اعتقاد به این اسناد به کشور ضربه می زند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اینکه حتی کشور فرانسه هم به این علت که سند 2030 با فرهنگ این کشور همخوانی ندارد آن را نپذیرفته است، گفت: وقتی که این سند با فرهنگ فرانسه همخوانی ندارد، آیا با فرهنگ کشور ما که یک کشور اسلامی هستیم، همخوانی دارد؟ این سند با مبانی بنیادی کشورمان همخوانی ندارد اما گویا با مبانی دولت می خواند.
شفیعی با تاکید بر اینکه نظر رهبر معظم انقلاب در مورد سند 2030 فصل الخطاب است و دولت هم باید به آن عمل کند، تصریح کرد: طرفداران تفکر لیبرالیستی و سکولاریستی فهمیده اند که باید به صورت بنیادین، تفکرات خود را از طریق نظام تعلیم و تربیت کشورمان نهادینه کنند و با استفاده سند 2030 به دنبال تحقق این هدف بوده اند.
وی با اشاره به اینکه اگر از اجرای سند 2030 هم جلوگیری شود طرفداران تفکر سکولاریستی و لیبرالیستی که تعداد آنها در بدنه دولت هم کم نیست،به طرق دیگر تلاش خواهند کرد که تفکرات خود را در جامعه نهادینه کنند، تصریح کرد: متاسفانه از حرف تا عمل دولت فاصله زیادی است و به آنچه که به زبان می آورند، عمل نمی کنند.