وی ادامه داد: ادبیاتی که در خصوص توافق هسته ای و دستاوردهای آن بکار می رفت، نشان می داد که دولتمردان ما در فردای پس از برجام یک دنیا جدیدی را می بینند؛ حتی کار به جایی کشید که رئیس جمهور کشور آب خوردن مردم را هم به رفع تحریم ها گره زد؛ اما پس از دو سال از انعقاد برجام ما شاهد مسایلی هستیم که با وعده هایی که مسولان عرصه اجرایی و سیاست خارجی کشور می دادند بسیار متفاوت است.
عضو ارشد اندیشکده ابوذر افزود: هنوز به تعبیری چک برجام برای ما نقد نشده و کاملا مشخص می باشد که توازن امتیازها در توافق هسته ای به سود طرف خارجی و به خصوص آمریکا بوده است.
شجاعی تاکید کرد: برخی اعتمادهای نابجا به دشمن موجب شد که ما برخی از دستاوردهای هسته ای خود را فدا کنیم و در عوض همچنان به بندهایی از برجام دل ببندیم که تفاسیر مختلفی از آنها وجود دارد . بررسی اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم هم نشان می دهد که برجام نه تنها حلال مشکلات نبود بلکه موجب مظلومیت اقتصاد داخلی و بیکار ماندن جوانان ما شد.
این دانشجوی دکترای علوم سیاسی در پایان با اشاره به قرارداد جدید نفتی بیان داشت: اکنون قراردادهای نفتی برای تنفس مصنوعی و ضامن سلامتی برجام در حال انعقاد است؛ اما باز هم در این قراردادها شامل ابهام ها و سنگینی کفه سود به نفع طرف های غربی هستیم.