عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: من بی عرضگی مدیریتی اجرایی در دولت و حکومت را یکی از آسیبهای انقلاب میدانم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو رحیم پورازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش دهه پنجم انقلاب بایدها و نبایدها که به همت اتحادیه جامعه دانشجویان در محل هتل فرهیختگان واحد علوم تحقیقات تهران برگزار شد خطاب به دانشجویان گفت: هیچ گاه اجازه ندهید بی ایمانها و افراد فاسد وارد اتاق فکر جمهوری اسلامی شوند گر چه تاکنون برخیها تلاش کردند و خارج شدند، ولی انقلاب آنها را از گردونه بیرون انداخت.
وی با تاکید براینکه ملت ایران هیچ گاه به خاطر گرسنگی انقلاب نکردند تصریح کرد: کسانی که مدعی هستند مردم ایران به خاطر گرسنگی و مسکن علیه حکومت طاغوت انقلاب کردهاند یک تظاهرات نشان بدهند که به خاطر مسائل مادی بوده باشد در واقع انقلاب مردم ایران به خاطر استقلال، آزادی، عدالت و مبارزه با رژیم طاغوت بوده اگر چه گرسنه هم زیاد داشتهایم، ولی قطعا مردم به خاطر گرسنگی انقلاب نکردهاند.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه امروز جمهوری اسلامی ایران یکی از مستقلترین کشورهای جهان است و از هیچ کشوری در خارج مرزها دستور نمیگیرد تصریح کرد: اگر چه یکی از شعارهای مردم ایران در زمان مبارزه علیه طاغوت استقلال بود و ما به آن استقلال نیز دست پیدا کردیم، اما امروز مراتب دیگری از استقلال هم، چون استقلال علمی و استقلال کامل اقتصادی وجود دارند که باید به آنها دست یابیم تا دشمن دیگر نتواند ما را تحریم کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در زمان طاغوت اگر کسی به شاه توهین میکرد شش ماه زندانی میشد و یا اگر کسی اسم امام را میآورد باید به زندان میرفت تصریح کرد: در آن زمان از تریبون آزاد خبری نبود، ولی امروز به این سطح از آزادی رسیدهایم، ولی با این وجود به سطح دیگری از آزادی نیاز داریم و آن امر به معروف و نهی از منکر در تمام اجزای سیستم به روش علمی و دقیق است.
وی با بیان اینکه باید حکومت عدل علی را محقق کنیم تصریح کرد: شعارهای دهه پنجم انقلاب همان شعارهایی است که امام از آغاز نهضت میدادند و این تحجر و توقف نیست.
رحیم پورازغدی با بیان اینکه مردم براساس رابطه امام و امت وارد صحنه شدند تصریح کرد: دهه ۶۰ دهه مظلومیت انقلاب بود به گونهای که رزمندگان یا حقوق نمیگرفتند و یا اگر حقوقی دریافت میکردند خجالت میکشیدند مثل اینکه گناه میکنند به گونهای که میگفتند نصف حقوق به ما بدهید، ولی الان کسانی که حتی اختلاس میکنند خجالت هم نمیکشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید براینکه یکی از آرمانهای دهه پنجم انقلاب این است که نگذاریم آرمانهای دهه ۶۰ به فراموشی سپرده شود تصریح کرد: من به شما دانشجویان توصیه میکنم به اردوهای جهادی بروید و نوکری محرومین و مستضعفین را کنید.
وی با بیان اینکه واقعه عاشورا پنجاه سال پس از پیامبر اتفاق افتاد و چه بسا ۲۰ سال دیگر مشابه این واقعه در کشورمان روی دهد تصریح کرد: مردم در آن زمان فرق حسین و یزید را نفهمیدند با این وجود باید شما جوانان مراقب باشید که ۲۰ سال دیگر به چنین سرنوشتی دچار نشوید.
رحیمپور ازغدی افزود: قطعا کسانی که انقلاب کردند و در جنگ ایستادند ۲۰ سال دیگر وجود نخواهند داشت و قطعا این جوانان امروز هستند که در ۲۰ سال آینده ممکن است کربلای دیگری در زمان آنها اتفاق بیفتد با این وجود اگر مراقب نباشید ممکن است در آن زمان جای جلاد و شهید و قهرمان و ضد قهرمان عوض شود اگر چه الان همدر این راستا تلاش میکنند، ولی موفق نبودهاند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: ۲۰ سال دیگر که اثری از انقلابیها نیست دشمن در مورد مسئله فلسطین، تروریسم وحشی دهه ۶۰ و راجع به جنگ دروغ خواهند گفت: همان طور که الان دروغ میگویند به گونهای که تک تک مسائل را وارونه نشان میدهند.
وی افزود: امروز با وجود تمام مراقبتها و نظارت استصوابی شاهدیم که آدمهای فاسد وارد حکومت شده و بعد فرار کردهاند در هر حال جوانان در دهه ۵ و ۶ انقلاب میدان دار خواهند بود از این رو باید مراقب باشید که کربلا و عاشورای دیگری رخ ندهد.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه واقعه عاشورا زمانی رخ داد که به مردم میگفتند حسین ضد دین است و قیام کرده تصریح کرد: با همین حرفها یزید فاسد و سگ باز رهبر جهان اسلام شد و حجاب از سر دختران پیامبر (ص) برداشتند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید براینکه باید در دهه پنجم لحاظ اصول، آرمان، اخلاص و فداکاری مانند دهه اول انقلاب باشیم، ولی از لحاظ عقل ابزاری و ساماندهی هرگز، چون سطح شعور ناخودآگاه و آگاه این نسل از دهه ۶۰ بیشتر است تصریح کرد: امروز برخیها امام را تحریف و دروغهایی به او نسبت میدهند مثلا هیچ کدام از حرفهای امام خمینی علیه امریکا و اسرائیل که قبل از انقلاب و بعد پیروزی انقلاب زدهاند هیچ تغییری نکرده است.
وی افزود: زمانی که دولت بازرگان روی کار آمدند مسئولان دولت موقت گفتند که میخواهیم آب، برق و اتوبوس را رایگان کنیم و حتی یکی از مسئولان گفت: ما ظرف دو سال همه را صاحب خانه میکنیم البته اگر جنگ نمیشد این اتفاق میافتاد با این وجود امام خمینی گفتند فقط به مجانی کردن آب و برق و گاز اتوبوس راضی نباشید بلکه دنبال این باشید که روح و تعالی افراد تعالی پیدا کند.
رحیمپور ازغدی اظهار کرد: تهمت دیگری که به امام میزنند این است که میگویند امام گفتهاند حکومت ایران باید جمهوری اسلامی باشد مانند فرانسه و حکومتهای دیگر با این وجود منظور امام جمهوری اسلامی بوده نه حکومت لاییک مانند جمهوری فرانسه، در واقع نظر امام این بوده که محتوای حکومت جمهوری در ایران باید اسلامی باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: تهمت دیگری که به امام میزنند این بوده که از ابتدا ولایت فقیه نبوده و امام نمیدانسته چیست این در حالی است که تز امام ولایت فقیه بوده واز ابتدا آن را مطرح کردهاند.
وی با بیان اینکه قراردادهایی که در دوره پهلوی منعقد میشد منافع مردم ایران را تامین نمیکرد، ولی در مقابل این قراردادها تامین کننده منافع امریکا بودند تصریح کرد: امریکا نفت ایران را میگرفت و به جای پولش اسلحه میداد.
رحیمپور ازغدی در خصوص اثرگذاری مراجع در انقلاب اسلامی تصریح کرد: همه مراجع مانند هم عمل نکردند مثلا برخی مراجع مانند شریعتمداری بودند که به رژیم شاه گرایش داشتند و یا چندین مراجع نیز داشتیم که در ابتدا با انقلاب بودند، ولی بر اثر حسادت با انقلاب استهکاک پیدا کردند مثلا آقای قمی که در مشهد بود تحت تاثیر برخی از اطرافیان قرار گرفت و میگفت که دارند اموال مردم را مصادره میکنند در حالی که این اموال توسط این افراد به ناحق تصرف شده بودند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: اکثر مراجع مشهور کنار امام و انقلاب بودند البته یک عدهای شجاعتر بودند و عدهای هم زیگزاگی عمل کردند، اما در مجموع اکثر مراجع شیعه در انقلاب عملکرد خوبی داشتهاند اگر چه در مسائل اجرایی و حکومتی از حیث فقهی و سیاسی بین آنها اختلاف نظراتی بوده است.
وی با بیان اینکه هیچ کدام از علما به غیر از منتظری با نظام درگیر نشدهاند تصریح کرد: من بی عرضگی مدیریتی اجرایی در دولت و حکومت را یکی از آسیبهای انقلاب میدانم.
رحیمپور ازغدی با بیان اینکه امام و انقلاب هرگز افراطی عمل نکردهاند افزود: جنگ مجازات تروریستها و قضیه طبس همگی دفاع از خود بود و آنها را نمیتوانیم افراط بدانیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در جریان انقلاب اسلامی سیستم سازی و دولت سازی شد، ولی الان با این همه تجربه و امکانات که وضع نیز از دهه ۶۰ بهتر است باز هم بعضی اوقات خبر میرسد که یک آدم بی عرضه در سیستم کار میکند به گونهای که اخیرا صد میلیارد تومان از وزارت نفت بردند.
وی با تاکید براینکه باید با نظارت ناکارامدیها را حل کنیم تصریح کرد: سوال این است که چرا قضیه موسسات اعتباری را سه چهار سال است کش میدهند؟ در هر حال شما دانشجویان باید هر جا ناکارامدی وجود دارد آن را پیدا و رفع آن را مطالبه کنید.