رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از درخواست هیات دولت از دانشگاهها برای حل مسائل کشور خبر داد و گفت: طی جلسهای مسئولان دولت با روسای دانشگاهها از دانشگاهیان درخواست کردند که به حل مسائل بنیادین کشور بپردازند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین سلیمی، رییس دانشگاه علامه طباطبایی در کنفرانس خبری روسای ۵ دانشگاه سطح یک کشور که ظهر امروز در دانشگاه تهران برگزار شد، گفت: برگزاری این نشست و هماهنگی بین روسا اتفاق بسیار خوبی است که برای اولین بار معاونین و روسا دانشگاهها سیاست گذاریها و برنامههای دانشگاه خود را با یکدیگر هماهنگ میکنند که سبب ارتقا آموزش عالی نیز میشود.
سلیمی در خصوص تعاملات بین المللی در دانشگاه اظهار کرد: امروزه در حوزه تعاملات بین المللی نتایج خوبی مشاهده میشود. همچنین در نشست مشترک دانشگاه علامه با دانشگاههای آلمان، روسیه، ترکیه نتایج خوبی کسب شده که این شیوه هماهنگی و هم افزایی باعث برجستگی نظام آموزش عالی در دنیا خواهد شد.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص دستاورد خوشههای فکری دانشگاههای سطح یک کشور افزود: طی جلسهای مسوولین برجسته دولت با روسای دانشگاهها از دانشگاهیان درخواست کردند که به حل مسائل بنیادین کشور مانند (اقتصاد، فضای مجازی، سیاست و مسائل تکنیکی) بپردازد که هر یک از دانشگاهها مسوولیت هماهنگی حوزهها را برعهده گرفتند و تا حدودی نتایج اولیه آن مشخص شده است.
وی در ادامه گفت: از نتایج دستاوردهای خوشههای فکری میتوان به مسائل پولی و بانکی اشاره کرد که با حضور استادان حوزه بانکداری جلسات متعددی برگزار شد همچنین گزارشات آن به دولت ارایه شده است که تاکنون در این زمینه مورد تشویق دولت نیز قرار گرفته ایم و نتیجه این بررسیها ثابت کرده که در حوزه مالی و بانکی بیماری خطرناکی به نام (بدهی) وجود دارد.
سلیمی در ادامه خاطرنشان کرد: در بررسیها مشخص شده بدهی بانکهای غیردولتی در ۳ سال اخیر به ۵ برابر رسیده است در حالی که بدهی بانکهای تخصصی کاهش یافته است که این مسائل نشان میدهد که بدهی در بانکهای غیردولتی در حال افزایش است که اگر جبران نشود خسارات زیان باری در کشور ایجاد خواهد کرد.
رییس دانشگاه علامه طباطبایی با اشاره به حوزه فضای مجازی، ارتباطات و رسانه تصریح کرد: هماهنگی حوزه فضای مجازی، ارتباطات و رسانه با دانشگاه علامه طباطبایی که در این زمینه جلسات خوبی با برجستهترین اساتید برگزار شده و نتایج آن به دولت اعلام شده است که در مطالعات اولیه نشان میدهد که نوع دسترسی و اعتماد مردم به اطلاعات تغییر کرده که این عامل سبب تغییر سبک زندگی مردم شده و هویت اجتماعی آنها را نیز دگرگون کرده است همچنین عوامل بحران سازی به وجود آمده که امید است با دستاوردهای خوشههای فکری بتوانیم راه حل مناسبی پیدا کنیم.
وی در خصوص روز دانشجو گفت: شیوه کنش سیاسی در جامعه در حال دگرگونی است و رویکردهای سنتی سیاسی تغییر کرده است. امیدواریم با برنامههای در نظر گرفته شده برای روز دانشجو به ارزیابیهای جدیدی دست یابیم.