محمدصادق کربلایی زاده، دبیر مجمع دانشجویان حزب الله دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: آن چه از فضای دانشگاه مورد انتظار است یک فضای مناسب برای فعالیتهای علمی، فرهنگی، سیاسی و... است، اما امروز در زیر پوسته آرام دانشگاه متاسفانه با معضلاتی روبرو هستیم که کمترین اهمیتی در عرصهی عمل برای مسئولان دانشگاه ندارند.
کربلایی زاده افزود: از وضعیت پوشش و ناهنجاریهای گوناگون فرهنگی گرفته تا بیداد موادمخدر و استعمال آن در فضای عمومی که از استاد و کارمند گرفته تا دختر و پسر دانشجو درگیر آن هستند، بحران جنسی و تبعات جبران ناپذیرش، مشکلات درسی دانشجویان سنواتی و هزینههای گزاف آن و... هر یک مسئلهای جدی است که باید به طور ویژه بدان پرداخته شود.
دبیر مجمع دانشجویان حزب الله دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: اما متاسفانه کسانی که باید این مسائل و مصائب را ببینند و برای درمانش چارهای بیاندیشند با نادیده انگاشتن و گاه حتی با کارشکنیها و سرپوش گذاشتن جلوی پیگیری و حل این مشکلات را میگیرند و خود به فراگیر شدن آن دامن میزنند.
وی تصریح کرد: کسی که مانع برخود در بحث مواد مخدر است خود حراست دانشگاه است. چرا؟! چون آقایان برای حفظ وجه خود نمیخواهند این مسئله جایی درز کند. حراست دانشگاه که سر فعالیتهای تشکلها با سختگیری تمام عمل میکند، در برخورد با توضیعکنندگان مواد مخدر در خوابگاهها منفعل است! بدون کارت دانشجویی مانع ورودت میشوند ولی بدون پوششی مناسب، نه! جلوی تصویر برداری نشریات دانشجویی در دانشگاه را میگیرند ولی کاری به استعمال مواد مخدر و دیگر ناهنجاریهای خلاف قانون در فضای عمومی دانشگاه ندارند!
کربلایی زاده گفت: سستی و کارشکنی معاونت دانشجویی در برگزاری کمیته انضباطی و در نتیجه عدم برخورد با عومل ایجاد ناهنجاری در دانشگاه، مدتهاست به یک معضل لاینحل تبدیل شده است! معاونت فرهنگی هم که انگار وجود خارجی ندارد و جز برگزاری چند شوآف در طول سال مثل اردوی معارفه و جشن فارغ التحصیلی، گویی رسالت دیگری برای خود متصور نیست.
دبیر مجمع دانشجویان حزب الله دانشگاه علم و صنعت ادامه داد: معاونت پژوهشی دانشگاه نیز با وجود مطالبه اساتید و دانشجویان هم چنان در رکود و انفعال است. با توجه به تغییر ریاست دانشگاه در سال گذشته، امیدوار بودیم شاهد تغییراتی در جهت بهبودی و رفع مسائل و مشکلات ذکرشده باشیم که متاسفانه تا کنون ارادهای برای تغییر شرایط از سوی ایشان ندیدهایم.
وی گفت: در شرایطی که مسئولان دانشگاه نمیخواهند مشکلات فرهنگی، اجتماعی، علمی و... را ببیند و تنها نظارهگر فرورفتن دانشگاه در این منجلاب میباشند، نمیتوان توقع پیشرفت از این نهاد مهم در عرصههای گوناگون علمی و فرهنگی داشت.