رویداد بینالمللی سهگانه همتایابی علمی، استارتآپی و نمایشگاهی نانوالیاف از فردا به مدت ۲ روز با حضور مهمانانی از کشورهای هند، مالزی، استرالیا، عراق، ژوهانسبورگ و ایتالیا به میزبانی دانشگاه امیرکبیر برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، رویداد بینالمللی سهگانه همتایابی علمی، استارتآپی و نمایشگاهی نانوالیاف از فردا به مدت ۲ روز با حضور مهمانانی از کشورهای هند، مالزی، استرالیا، عراق، ژوهانسبورگ و ایتالیا به میزبانی دانشگاه امیرکبیر برگزار میشود.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ابتدای تأسیس معاونت امور بینالملل، تجربه اجرای موفق سه کارگاه همتایابی علمی با بنیاد پژوهش آلمان (DFG)، موسسه پژوهشهای علمی فرانسه (CNRS) و هیئت آموزش، تحقیقات و نوآوری فدرال سوئیس (SERI) را توسط دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی داشته است. از نتایج برگزاری این رویدادها ۸ گرنت آغازین برای تعریف پروژه و ۱ گرنت اصلی مربوط به انجام پروژه که توسط اساتید دانشگاه امیرکبیر و همتایان آلمانی از موسسه DFG اخذ شده اشاره کرد.
سهگانه همتایابی، استارتآپی، نمایشگاهی میکوشد تا با شناسایی و اتصال نقاط مشترک بازیگران این اکوسیستم بر غنای هر چه بیشتر شبکه بیفزاید و موجبات تحقق حداکثری بهرهوری این گردهمایی را فراهم آورد.
در این رویداد، مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) و کانون همگرایی رویکردهای بینالمللی امیرکبیر (کهربا) نیز بهعنوان از حامیان رویداد با دانشگاه صنعتی امیرکبیر همکاری مینماید. ICAN با ایجاد بستری مناسب جهت ایجاد و توسعه همکاریهای فناورانه بین پژوهشگران و شرکتهای سازنده تجهیزات ساخت و تولید در حوزه فناوری نانو، عرصه همکاریهای جدید را در فرآیند توسعه فناوری شکل داده است. این فرآیند منجر به توسعه یک محصول یا کاربرد جدید در حوزه فناوری نانو میگردد و محصول نهایی در اختیار صنعت قرار میگیرد که شرکت مالک پلتفرم فناوری و زیرساخت صنعتی، پژوهشگر و صنعت از دستاوردهای مادی و معنوی این مشارکت منتفع خواهند شد.
گفتنی است؛ کارگاه علمی همتایابی فناوری نانوالیاف برای ایجاد نگرش تحقیقات صنعتی و همگرایی فعالیتهای پژوهشی در اعضای هیئتعلمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سه بخش همتایابی، استارتآپی و نمایشگاهی در تاریخ ۳ و ۴ اسفند ۱۳۹۸ برنامهریزی شده است.