به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اوایل اسفندماه که شیوع بیماری کرونا از مراجع رسمی اعلام شد، اولین جایی که بعد از مدارس کلاسهای خود را تعطیل کرد دانشگاه بود، دانشگاه که محل تجمع دانشجویان است به خودی خود میتوانست معضلی بزرگ در شیوع هرچه بیشتر این بیماری باشد، اما ایجاد آموزش آنلاین و بازگرداندن دانشجویان خوابگاهی به شهر خود از عواملی بود که به قطع زنجیره انسانی ویروس کرونا کمک کرد، اما این پایان ماجرای تعطیلی دانشگاهها نیست. صبح روز هفدهم فروردین ماه رئیس جمهور، علی رغم تمام تأکیدات وزارت بهداشت مبنی بر تعطیلی و قرنطینه خانگی در کشور اعلام کرد که دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری تا تاریخ سی ام فروردین در تعطیلی به سر میبرند و پس از آن به صورت حضوری باید در دانشگاهها شرکت کنند و بعد از تاریخ سی ام فروردین ماه برای دانشجویان کارشناسی و دانش آموزان تصمیم گیری خواهد شد.
این سخنان رئیس جمهور در حالی گفته می شود که دانشگاهها ملزم به اجرای اوامر دولت هستند و دانشجویان نیز چاره دیگری ندارند. اما گویی آقای رئیس جمهور به دلیل استفاده از خودرو شخصی با راننده و رعایت تمام نکات ایمنی لازم در جریان زندگی عادی مردم نیست و فراموش کرده است که یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی برای اینکه سی و یکم فروردین ماه سرکلاس حاضر باشد اولین قدمش این است که از شهر خود با وسایل حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس و قطار به شهری که در آن درس میخواند برود و زنجیره انسانی شیوع کرونا را با حضور در وسایل حمل و نقل عمومی فعال کند.
علیرضا زالی، رئیس ستاد مبارزه با کرونا در تهران چند روز قبل با اشاره به اینکه رعایت نکردن نکات ایمنی در تهران کل شهر را آلوده کرده است گفت: متاسفانه نقشه آلودگی در شهرتهران به گونه ای است که کاملا همگن شده است و افرادی که حرف گوش نکردند و به خرید رفتند موجب این آلودگی کلی شهر تهران شدند.
در باره این چیزی نگفتن