سرتیم داوری چالش کرونا گفت: چالش کرونا ارتباط خوبی با پژوهشگران و افراد دغدغهمند برقرار کرده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو علاالدینی سرتیم داوری چالش کرونا در پیش رویداد چالش کرونا که با حضور شرکت کنندگان در این چالش به صورت مجازی برگزار شد گفت: تاکنون ایده، اقدام و محصولات متعددی در حوزههای مختلف از جمله شامل پلت فرم ها، نرم افزارها، محصولات و ایدهها در حوزه پزشکی، بهداشتی و تشخیصی به دبیرخانه چالش کرونا ارسال شده است.
وی با بیان اینکه ایده ها، اقدامات و محصولات ارایه شده به دبیرخانه چالش کرونا در حدود ۴ مرحله مورد بررسی قرار گرفته اند تا درصد خطای ما کمتر شود افزود: با توجه به ایدهها و محصولاتی که به دبیرخانه چالش ارایه شده میتوان گفت این چالش توانسته با اقشار مختلف ارتباط بگیرد به گونهای که افرادی با سنین مختلف شامل افراد پیر، میانسال، جوان و حتی دبیرستانی به این چالش، طرح، اقدام و محصول ارسال کرده اند.
وی بیان کرد: ایدههایی که در اروپا ارایه و مقام نخست را کسب کنند به دبیرخانه چالش کرونا ارسال شده اند و در این چالش شرکت کرده اند و حامیان نیز از این ایدهها حمایتهای اولیه را انجام داده اند.
وی با بیان اینکه چالش کرونا ارتباط خوبی با پژوهشگران و افراد دغدغهمند برقرار کرده تصریح کرد: در بخش داوری این چالش پایه و اساس علمی طرح و ایده، اهلیت صاحبان طرحها و ایدهها و نقشه راه صاحبان طرحها و ایدهها مورد توجه بوده است.
وی افزود: سعی هیئت داوران بر این بوده تا طرحها را برای حامیان توصیف کنند؛ البته اتفاق خوبی که در حوزه داوری افتاد این است که بیش از ۸۵ درصد از طرحهایی که وارد مرحله داوری شده اند تنها ۱۵ درصد آنها رد شد و مابقی در فرایند داوری باقی ماندند.