دبیر دومین جشنواره سراسری نجم گفت: بالغ بر ۲ هزار هسته مسئله محور دستاوردهای خود را در دومین جشنواره نجم به اشتراک گذاشته اند و پس از ارزیابی این دستاوردها امروز منتخبین تجلیل میشوند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیپور دبیر دومین جشنواره نجم در آیین اختتامیه دومین جشنواره نجم که به صورت مجازی برگزار شد، گفت: شناخت مسائل، یافتن پاسخ مسائل و ایجاد گفتمان و جریان در راستای پاسخ پیدا شده برای هر مسئله، مطالبه گری از مسئولین و در نهایت بنابر ورود میدانی فرآیند نقش آفرینی جوانان مسئله محور برای حل مسائل و مشکلات کشور است.
وی با بیان اینکه سال گذشته در اولین جشنواره نجم صرفا به ابعاد گفتمان سازی مسئله محوری پرداختیم، افزود: اولین جشنواره نجم با حضور نزدیک به ۴۵۰۰ نفر از علاقهمندان مسئله محوری به صورت حضوری برگزار شد و امسال هم بنا بود این جشنواره به صورت حضوری و در قالب یک نمایشگاه برگزار شود؛ اما بنابر تصمیمات ستاد ملی مقابله کرونا اختتامیه این جشنواره به صورت مجازی برگزار میشود.
علیپور با اشاره به اینکه دومین جشنواره نجم با هدف فراخوان، شناسایی و سازماندهی هستههای مسئله محور در قالب دستاوردها و تجربیات مسئله محوری برگزار میشود، اظهار کرد: بالغ بر ۲ هزار هسته مسئله محور دستاوردهای خود را در دومین جشنواره نجم به اشتراک گذاشته اند و پس از ارزیابی این دستاوردها امروز منتخبین تجلیل میشوند.
دبیر جشنواره نجم با بیان اینکه امروز فرایند ارزیابی دستاوردهای جشنواره نجم به اتمام میرسد؛ اما فرآیند گسترش و تقویت هسته آغاز خواهد شد، چون وجود ۲ هزار هسته مسئله محورظرفیت خوبی برای پیشرفت کشور هستند، گفت: شتاب دهنده نجم به عنوان محلی برای اعلام آمادگی هستههای مسئله محور جهت حل مسائل کشور راه اندازی شده که در این شتاب دهنده هستهها مورد حمایت قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه هستههای مسئله محور علاوه بر حمایتهای مادی نیازمند حمایتهای معنوی هستند، تصریح کرد: ایجاد بستر نمایش ظرفیتهای هستههای مسئله محور در شبکههای سیما و برگزاری دورههای توانمندسازی از جمله برنامههای حمایتی است که از هستههای مسئله محور صورت میگیرد.
علیپور با بیان اینکه ۵ پنل تخصصی در دومین جشنواره نجم برگزار میشود و هستههای مسئله محور با هدف توانمندسازی تخصصی در این پنلها دسته بندی میشوند، اضافه کرد: با توجه به اینکه حجم بسیار زیادی از هسته ها، هستههایی بودند که صرفا به یک مسئله نپرداخته اند و نظام مسائل یک استان و الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی هر منطقه را مد نظر داشتند فرآیند تقویت ستادهای منطقهای شناسایی نظام مسائل و الگوی پیشرفت منطقهای بعد از جشنواره توسط همین هستهها پیگیری خواهد شد.