به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: اگر ما نتوانیم نظام سلامت را درست مدیریت کنیم، به همین چیزی میرسیم که امروز وجود دارد؛ هر روز یک برنامه جدید و یک دستکاری بدون دلیل وجود دارد که یک روز حقوق هیئت علمی را دستکاری میکنند و روزی دیگر کار سلیقهای دیگر!
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه با تغییر هر دولتی یک نگاه و نظر جدید وارد میشود، گفت: متاسفانه ما خودمان را طوری نساختهایم که قبول کنیم مدیران قبلی ما هم عقل و منطق داشتهاند، اگرچه هم نقاط ضعف و هم نقاط قوت وجود داشته است؛ اما لزومی ندارد همه برنامهها را برهم بزنیم، بلکه باید نگاه کنیم ببینیم کجای کار ایراد داشته است، آن را برطرف کنیم و برنامههای خوب را ادامه دهیم.
به گفته وی، در هیچ کجای دنیا به آسانی سیستم را تغییر نمیدهند و حتی اگر قویترین برنامهها را ارائه دهند ابتدا به صورت پایلوت پیاده میکنند، مدتها پایش میکنند و اشکالات را در میآورند و بعد آرام آرام تغییر را وارد سیستم میکنند.
قناعتی با تعریفی از مدیریت موفق، گفت: مدیر موفق کسی است که در تراز جهانی کار کند؛ با همکارانش دوستی و صمیمت دارد و به آنان احترام میگذارد؛ در پی توسعه روابط و دمیدن روح اعتماد و جسارت در مدیران و همکاران و کار گروهی در آنان است و منافع گروهی را بر منافع فردی ترجیح میدهد و از ایدههای نو حمایت میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نکتهای از شهید سلیمانی که مدیران باید به جای اینکه مرشد باشند، مربی باشند، افزود: مرشد کسی است که کلمات خردمندانه را ترویج میدهد، اما مربی آستین بالا میزند و وارد کارزار میشود.
وی افزود: یکی از علتهای موفقیت فرماندهان دفاع مقدس این بود که میگفتند «بیا»، نمیگفتند «برو». خودشان در صحنه بودند و بیشترین زحمت را میکشیدند که الحمدالله مدیریت فعلی دانشگاه به این صفت مزین هستند.
قناعتی با بیان اینکه کار خوب در زیرمجموعهها به سرعت گسترش مییابد، گفت: به طور یقین با ارتباط گرفتن با سطوح بالاتر و نیز دانشگاههای همسایهها شاهد رشد دانشگاه خواهیم بود.