به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۵۰ شرکت دانشبنیان و فناور برای کمک و خدمترسانی به زائران اربعین وارد میدان شدند.
یکی از دانش بنیانهای در حوزه پزشکی یک «ربات اسکلتی» طراحی و تولید کرده که به کمک آن افراد دچار فلج مغزی و یا افرادی که بر اثر حادثه توان راه رفتن را از دست داده اند، میتوانند حس راه رفتن را دوباره تجربه کنند. این محصول نوآور در راهپیمایی اربعین میتواند یاری رسان توانیابان در راه رفتن باشد.
افراد در طول مسیر به دلایل متفاوت مثل خستگی، گرمای هوا، ازدحام جمعیت و یا به دلیل بیماری زمینهای دچار تنگی نفس شوند. در این شرایط دستگاههای اکسیژن ساز، میتواند در بهبود حال عمومی این افراد مؤثر باشد. یکی از دانش بنیانها، دستگاههای اکسیژن ساز در مدلهای مختلفی تولید کرده که از میان آنها اکسیژن ساز پرتابل (قابل حمل) میتواند در راهپیمایی اربعین مورد استفاده قرار گیرد.
این نوع ویلچر برقی سبک و کم حجم بوده و نسبت به ویلچرهای قدیمیتر که ۴۰-۵۰ کیلوگرم وزن دارند، این مدل با فناوری به روزتر تنها ۲۵ کیلوگرم است.
این نوع ویلچر امکان طی مسافت ۱۵ کیلومتر با یکبار شارژ را دارد و در آن از الیاف سه بعدی استفاده شده و با دارا بودن درزهای تنفس ضدتعریق است. همچنین قابلیت تنظیم زیردستی در دو ارتفاع و امکان کنار رفتن کامل دسته برای سوار شدن از پهلو را داراست.
کنترلر مدرن با امکان تنظیم سرعت ۵ مرحلهای را از دیگر ویژگیهای بارز این محصول برشمرد و ویلچر برای افزایش ایمنی بیشتر ترمز الکترومغناطیسی دارد و دارای بدنه آلومینیومی است. همچنین کلیه قسمتهای پارچهای برای شستشو قابل جدا شدن است و قابلیت اضافه شدن ریموت کنترل نیز دارد.
قرص گندزدا و ضدعفونی آب آشامیدنی، سریعترین راه ضدعفونی آب آشامیدنی است که از سوی یکی از شرکتهای دانش بنیان به تولید رسیده است. این قرص حتی در آبهای سخت قدرت اثر خود را حفظ کرده و میکروبها، انگلها و ویروسها را سریع از بین میبرد بدون آنکه Ph آب را تغییر دهد.
این قرص طعم و مزه ایجاد نمیکند و حمل و نقل آن آسان و بی خطر استپس از وارد کردن این قرص در داخل محفظه آب، بعد از ۳۰ دقیقه، آب قابل شرب عاری از آلودگی را ارائه میدهد. این قرصها برای حذف آلودگی آبها در حجمهای یک، ۱۰ و ۵۰۰ لیتری تولید شده است.