به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین روز از بیست و دومین اردوی آموزشی تشکیلاتی جهاداکبر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در ۱۸ بهمن ماه با حضور دکتر وحیدی، وزیر کشور و حجت السلام و المسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظرم رهبری در دانشگاهها و همچنین استاندار استان خراسان رضوی، آقای نظری برگزار گردید.
در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین رستمی به بیانات حضرت آقا در طی دیدار با دانشجویان در اربعین حسینی اشاره نمودند و بیان داشت: حضرت آقا از ابتدای رهبری شان یک طرحی را مطرح می کنند و در این باره میفرمایند: عزیزان! ما در یک جریان مهم و گردش تاریخی قرار داریم. ایشان ۳ هفته بعد از شروع جنگ اکراین که همه فکر میکردند جنگ کوتاه مدتی است نیز فرمودند: اتفاقات سیاسی و نظامی جهان که در حال رخ دادن هستند بخشی از پیچ تاریخی است و در ادامه خطاب به جوانان و نخبگان بیان داشتند که: شما دو وظیفه دارید؛ یک وظیفه کوتاه مدت و یک وظیفه میان مدت. وظیفه کوتاه مدت این است که سطح بندی ها را بشناسید و موضع درست بگیرید و وظیفه میان مدت این است که نقش آفرینی کنید برای قدرت گرفتن تعیین کننده جبهه حق.
رستمی در ادامه بیان داشت: آقا می فرمایند اتفاقات بزرگی در حال رخ دادن است و این اتفاقات بزرگ آینده تاریخ را رقم میزند و شما باید اثر گذار باشید. تمام طواغیت امروزه، مجسمشان در برابر جمهوری اسلامی ایستاده و هیچ ابایی از جنایت ندارند و نمونهی آزمایشگاه فلسطین، معرف حقیقت غرب است. در این جبهه نقش دانشگاه، دانشجوها و شما عزیزانی که فعالین تشکلی دانشجویی هستید بسیار مهم است. در این روزها و در جوار حرم پرفیض امام رضا(ع) از ایشان بخواهید که در این هماورد بزرگ شما جزو میدان داران سپاه امام زمان(عج) باشید.
ادامه این جلسه با سخنرانی وزیر کشور ادامه یافت. دکتر وحیدی در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک بعثت پیامبر، دانشجویان را امیدهای آینده کشور و امانتدار نسل قبلی خواندند و از استمرار در برگزاری دوره های جهاد اکبر ابراز خشنودی کرده و آن را از ثمرات انقلاب دانستند.
وحیدی در پاسخ به پرسش دانشجویان در ارتباط با نوع برگزاری انتخابات در کشور پاسخ دادند: هر کشوری نظام انتخاباتی خاص خودش را دارد که برنامه کلی سیاسی است. در کشور ما نظام انتخاباتی اکثریتی از ابتدای انقلاب پذیرفته شده است. این بار سوم است که مجلسی ها تلاش کردند که نظام تناسبی را پیاده کنند؛ البته آن چیزی که مجلس آورده بود نظام تناسبی ناقص بود و ابهامات زیادی داشت. برای مثال با نحوه ای که در لایحه مجلس آورده بودند ممکن بود یک نفر با رای کمتر وارد مجلس شود و یک نفر با رای بیشتر به مجلس ورود پیدا نکند. البته در بحث انتخابات یک راه حل این است که حوزه ها را تک نفره کنیم برای مثال حوزه تهران سی نفر است که اگر تهران را سی منطقه کنیم در هر حوزه یک نفر انتخاب خواهد شد اما باید از قبل مردمی را که قرار است در آن حوزه رای بدهند مشخص کنیم.
وزیر کشور در ادامهی پاسخ به پرسش دانشجویان بیان داشت: در انتخابات و یا یک فرجه خاص، چون دانشگاه ها جزو امکانات دولتی محسوب میشوند اگر بنا باشد برای نماینده خاصی استفاده شود باید با عدالت همراه باشد. چون قانون میگوید از امکانات دولتی برای تبلیغ میشود استفاده کرد ولی براساس استفاده برابر.