به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ایجاد بزرگترین فضای تجاری و تبادل تکنولوژی در حوزه لوازم وتجهیزات امنیتی و ایمنی در سطح ملی و قرار گرفتن در بین رویدادهای بین المللی درسطح خاورمیانه و منطقه؛ ایجاد زمینه خودکفایی در حوزه تجهیزات دفاعی و همچنین ارائه راهکارهایی برای تسهیل صادرات محصولات از جمله اهداف نمایشگاه ایپاس است.
دهها شرکت دانش بنیان با حضور در ایپاس تلاش کردند تا با معرفی جدیدترین دستاوردها و فناوریهای مرتبط با حفاظت اجتماعی هم زمینه فروش و بازاریابی محصولات خود را فراهم کنند و هم راهی که برای پیوند زدن میان دانش و صنعت را پیموده اند به نمایش بگذارند.
در بیست و یکمین نمایشگاه ایپاس ۲۲۲ شرکت داخلی و خارجی آخرین دستاوردهای فناورانه خود را در حوزه دفاعی، امنیتی و حفاظت اجتماعی به نمایش گذاشتند.
گزارش خبرگزاری دانشجو از محل نمایشگاه ایپاس
فناوری برای پایش و آرامش
یکی از حوزههایی شرکتهای متعدد دانش بنیان در آن مشغول کار هستند، طراحی و تولید سامانههای مراقبتی و ضد سرقت است. ساخت بردها و مدارهای الکترونیکی در کنار استفاده از فناوری تشخیص هویت و کمک از هوش مصنوعی، این امکان را به شهروندان میدهد تا محیط خانه و محل کسب و کار خود را ایمن نگهدارند.
انواع دوربینها با قابلیت دید در شبانه روز و شرایط مختلف از جمله دیگر تجهیزات و لوازم مراقبتی پرطرفداری است که در این نمایشگاه برای مخاطبان به نمایش در آمده بود.
شرکتهای مختلف خصوصی و دولتی مانند صا ایران در این سال تلاش بسیاری برای بومی سازی نمونههای خارجی و تولید لوازم الکترونیکی و اپتیکی ساخت داخل کرده اند. از جمله محصولات این شرکتها میتوان به دوربینهایی اشاره کرد که امکان پایش و رصد مرزها را مرزبانان میدهند تا در هر زمان و مکان امکان برقرار امنیت فراهم باشد.
ارتقای ایمنی و حفاظت شخصی
یکی از مسائل بسیار مهم و مورد توجه شرکتهای دانش بنیان ساخت پوششها و لوازمی است که تا جای ممکن جان اشخاص و نفرات را در شرایط خطر و بحران حفظ کند. از جمله این تجهیزات میتوان به جلیقههای ضد گلوله، کلاه خودهای مخصوص، لباسهای محافظ در برابر شرایط سخت جوی و... اشاره کرد.
سردار محمد علی عامری، جانشین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری فراجا با بیان اینکه ۵۴ مخترع جوان در قالب شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه ایپاس حضور دارند، گفت: این نخبههای جوان، با انگیزه، توانمند و با انرژی هستند و وظیفه ما این است که از آنها حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه محصولات ارائه شده در نمایشگاه ایپاس پیشرفته و به روز است، افزود: این نمایشگاه برای تولیدکنندگان تجهیزات امنیتی و حفاظتی بستری را فراهم کرده است که با شرکت در آن دیده و رقابت کنند.
سردار عامری با اشاره به بالا بودن کمیت و کیفیت محصولات ارایه شده در نمایشگاه ایپاس، تصریح کرد: البته باید علاوه بر کمیت و کیفیت به عملکرد این محصولات و ضرورت و نیاز استفاده از آنها هم دقت داشته باشیم.
جانشین معاونت علوم، تحقیقات و فناوری فراجا، ادامه داد: حضور شرکتهای دانش بنیان، مرکز نوآوری ریاست حمهوری، و مرکز نوآوری معاونت علوم فناوری و تحقیقات فراجا از ظرفیتهای نمایشگاه ایپاس است.
وی حضور ۵۴ مخترع جوان در قالب شرکتهای دانش بنیان را از دیگر ظرفیتهای نمایشگاه ایپاس دانست و خاطرنشان کرد: این نخبهها جوان، با انگیزه، توانمند و با انرژی هستند و وظیفه ما این است که از آنها حمایت کنیم چرا که واقعیتها در شرکتهای دانش بنیان است.
بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی لوازم وتجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی از دوشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ تا پنجشنبه سوم آبانماه در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.