به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، «خبرگزاری دانشجو» در استان فارس امروز میزگرد «جنبش دانشجویی؛ استکبارستیزی و مطالبه گری» را با حضور دبیران تشکل ها و فعالان جریان دانشجویی در بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز برگزار کرد.
مهدی کریمی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با بیان اینکه به اعتقاد من مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری خود سازی فردی است که درباره دیگران نیز بتوانیم این خودسازی را اجرا کنیم، افزود: این مقوله ای است که همه باید به آن توجه داشته باشند.
وی بیان داشت: این خودسازی ها در ایام فتنه مثل سال 88 خود را نشان داد که باید خواص از عوام جلوتر می بودند و راه را به آن ها نشان می دادند که متاسفانه این چنین نبود و مردم راه را به خواص نشان دادند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز ادامه داد: ما در زمینه مطالبات رهبری باید الگوی خود را انسان کامل و همانطور که قرآن فرموده پیامبر بهترین الگوست ایشان را الگو قرار داده و تا جایی که می توانیم خود را در جهت نزدیک کردن به این الگو نزدیک کنیم و بتوانیم پیروان راستین آن حضرت باشیم.
کریمی در ادامه با اشاره به اینکه دانشگاه به دنبال پیشرفت علمی، فنی و تخصصی کشور است، ادامه داد: اگر در کنار این پیشرفت عدالت نباشد و قشر مستضعف جامعه یعنی پابرهنگان که وارثان اصلی و حافظان انقلاب هستند و در واقع موجب این انقلاب شدهاند را در برنامه های خود در نظر نگیریم از مسیر انقلاب منحرف شده ایم و برای حرکت صحیح در مسیر انقلاب باید پیشرفت را با عدالت همراه سازیم.
وی تصریح کرد: برای دور کردن دشمنان این نظام مجبور هستیم که پیشرفت کنیم و به خارج وابستگی نداشته باشیم، خصوصا با توجه به اجرای تحریم های گسترده علیه ایران اسلامی لازم است که مردم و به ویژه دانشگاهیان در عرصه پیشرفت کشور تا جایی که می توانند تلاش کنند و اجر و پاداش خود را نزد خداوند بجویند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با بیان اینکه ما نباید به دنبال این باشیم که فقط دانشجو مطالبه گر باشد؛ بلکه هر مسلمانی باید مطالبه گری را داشته باشد، ادامه داد: تا زمانی که فکر کنیم مطالبه گری فقط وظیفه دانشجو است این مشکلات را خواهیم داشت.
کریمی با بیان اینکه اگر مطالبه گری را وظیفه شرعی خود بدانیم و خواستار اجرای عدالت در جامعه باشیم حتی بعد از پایان دوران دانشجویی نیز دست از مطالبه گری نخواهیم کشید، تصریح کرد: برنامه زندگی خود را باید بر اساس مسلمان بودنمان تنظیم کنیم و نه بر اساس دانشجو بودن؛ مطالباتی که رهبری از دانشجویان دارند از مردم هم دارند؛ ولی به خاطر پتانسیل بالای قشر دانشجو و نیروی جوانی این مطالبه از آنها بیشتر است.
وی افزود: ما هیچ مصلحتی بالاتر از اسلام و قرآن نداریم و آن هایی که مصلحت اندیشی میکنند باید دید که علت مصلحت اندشیشان چیست.
این فعال دانشجویی با اشاره به این نکته که امام علی(ع) مصلحت اندیشی کرد و 40 سال خانه نشین شد، افزود: زمانی مصلحت اندیشی به جاست که برای اسلام و خدا باشد؛ ولی هنگامی که برای حفظ منافع شخصی باشد، اشتباه است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با ابراز تأسف از اینکه منافع شخصی این روزها تیتر روز شده و خیلی ها به جای اینکه به دنبال منافع نظام باشند به دنبال منافع خود هستند، گفت: این منفعت طلبی های شخصی موجب منحرف شدن از خط راستین انقلاب و دور شدن از مطالبات رهبری می شود.
کریمی در بخش پایانی سخنان خود ادامه داد: مصلحت اندیشی با معیارهایی که ذکر شد جایگاهی در جنبش دانشجویی ندارد و ما باید به عنوان یک مسلمان واقعی مطالبه گر باشیم و از مسئولان مطالبه گری کنیم، چرا که وظیفه مسئولان، پاسخ دادن است.
وی خاطرنشان کرد: ما باید حرفی نو در عرصه دانشگاهی برای سبک زندگی داشته باشیم و نمی توان بدون آن سبک زندگی غربی را نفی کرد؛ باید شروع به تولید علم کنیم و حرف تازه ای را در عرصه سبک زندگی بزنیم، تا زمانی که سبک زندگی اسلامی را به جامعه ارائه نکنیم نمونه غربی آن استفاده خواهد شد.