به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس در خصوص طرح جدید انتخابات ریاست جمهوری آمده است: چند صباحی است که ارائه طرح ناعادلانه و نابخردانه ای دیگر از سوی مجلس ظاهرا اصولگرا، نقل محافل شده و دوباره موجی از اعتراضات دلسوزان نظام را متوجه خود ساخته است و اشتباهات پیاپی نمایندگان، این بار در قالب طرح اصلاح قانون انتخابات رخ نموده است.
این بیانیه با اشاره به اینکه کاملا محرز است که در این طرح خصوصا ماده 35 آن، کوشیده شده تا کاندیدای ریاست جمهوری را عملا وابسته و وام دار کانون های قدرت و ثروت کند، افزوده است: در صورت قانون شدن این طرح، دیگر رئیس جمهور از دل توده های مردم انتخاب نمی شود و راضی نگه داشتن جناح ها و احزاب سیاسی با هر نوع گفتمان و رویه شرط کاندیداتوری خواهد شد.
در بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس آمده است: این طرح، جمهوریت نظام را نقض و عملا مردم سالاری دینی را زیر سوال خواد برد و مفاد این طرح به این معناست که هر کس قدرت لابی گری ندارد حق ندارد حتی به ریاست بر قوه مجریه فکر کند.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس در ادامه عنوان کرده است: این طرح جمهوریت نظام را نقض و عملا مردم سالاری دینی را زیر سوال خواد برد و مفاد این طرح به این معناست که هرکس قدرت لابی گری ندارد، حق ندارد حتی به ریاست بر قوه مجریه فکر کند و اگر کسی واقعا صالح بوده و لیاقت این جایگاه را داشته باشد، اما نتواند «وحدت ملی» را حول خودش ایجاد کند، صلاحیت ندارد.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: علاوه بر این ذکر یک نکته خالی از لطف نخواهد بود که این طرح علاوه بر وزیر کشور، وزیر اطلاعات و دادستان کل کشور یکی از اعضای هیئت رئیسه مجلس را نیز به هیئت مرکزی اجرای انتخابات افزوده است که خود جای بسی تأمل دارد.
افسران جنگ نرم دانشگاه های فارس ادامه داده اند: در این بیانیه که هدفمان از صدور آن انتقاد از این طرح غلط و غیر عقلانیست که البته و متاسفانه مجلس اصولگرای ما در ارائه چنین طرح هایی ید طولایی هم دارد، خوب است که انگشت اشاره مان را به سمت ریاست با کیاست مجلس و تیم همسوی ایشان هم بگیریم و از ایشان بپرسیم چرا مصرانه می خواهید لابی گری را باب کرده و سیاست باز بودن را ویژگی لازم یک کاندیدا بکنید؟
این بیانیه عنوان کرده است: این انتقاد به جد متوجه آن 144 نماینده ای که به این طرح رای مثبت داده اند هم خواهد بود که با چه انگیزه ای رای به وام دار شدن رئیس جمهور به 100 نماینده و 200 مدیر حکومتی داده اند؟
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس تصریح کرده است: آیا این این امر ادامه روند سوال از رئیس جمهور، عدم تصویب طرح نظارت بر نمایندگان و همچنین قانون احزاب در آینده خواهد بود؟ آیا مجلس محترم که ادعای ولایت مداری آن گوش فلک را کر کرده است همچنان بر این چنین طرح های چالش زا و خلاف مصالح ملی اصرار می ورزد؟ پس نقش ریاست ولایت مدار مجلس در این میان چیست؟
در بخش پایانی این بیانیه خطاب به علی لاریجانی، رئیس مجلس آمده است: جناب آقای لاریجانی از شما می پرسیم؟ در حالی که شما و تیم هم سویتان که محکم و استوار از این طرح ننگین و نا عادلانه دفاع می کنید، به خوبی می دانید که این طرح از طرف شورای نگهبان رد خواهد شد، با کدام پشتوانه و به امید تایید شدن از طرف کدام مرجع و مجمع، برای تصویب آن اصرار دارید؟
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس با بیان آنچه بر فنی بودن سوال ما صحه می گذارد، این است که در حاشیه این طرح استقبال تامل برانگیز یکی از اعضای تاثیرگذار مجمع تشخیص از آن دیده می شود، اذعان کرده است: این اقدام مجلس را مفید ارزیابی کرده اند، طرحی که خیلی هم بی شباهت به طرح «کمسیون ملی انتخابات» ایشان و سایر دوستانشان در مجمع تشخیص نیست.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: در خلال انتقاداتی که به مسببین و حامیان این طرح وارد شد، جا دارد که نکته ای را هم به رئیس جمهور محترم گوشزد کنیم و خیر خواهانه به ایشان توصیه کنیم که کاری نکنند که با دامن زدن به اختلافات، قوا در برابر هم قرار بگیرند.
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی فارس در آخر وظیفه خود دانسته که همه مسئولان را به ولایت مداری، اتحاد و همدلی دعوت کند و یادآور شود که در چشم ملت عزیز و سربلند ایران اسلامی، هیچ مسئولی در هیچ پست و مقامی، خارج از جرگه ولایت و ولایت مداری محلی از اعراب نخواهد داشت.