به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، حجت الاسلام مهدوی دیروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه استان در دانشگاه گیلان گفت: انتخابات پیش رو در ایران از این جهت برای نظام استکباری اهمیت ویژه ای دارد که این مشارکت سیاسی بالای مردم در انتخابات همچون سابق، زمینه ظهور یک پیروزی دیگر در سبک زندگی اسلامی و در عرصه حاکمیت سیاسی در مقابله و مواجهه با نظام و حاکمیت سیاسی غرب خواهد بود.
وی افزود: مدعیان دموکراسی در نظام سیاسی غرب در قرن اخیر هیچ وقت توفیق جلب اعتماد و مشارکت سیاسی مردمی را در انتخابات نداشته اند، اما نظام نوپای اسلامی مان، در طول سی و اندی سال گوی سبقت را در جلب اعتماد و مشارکت مردمی از نظام های مدعی دموکراسی ربوده و نشان داده که با آموزه های دینی مکتب جهان شمول و متمدن ساز اسلام در حوزه عرصه سیاسی نیز می توان بر افتخارات و موفقیت های بزرگ نائل آمد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای گیلان تصریح کرد: دشمن همیشه در پی تحریم انتخاباتی در ایران بوده است، اما از آن جهت که قرائن و شواهد و نظر سنجی ها حضور و مشارکت حماسی و بالای مردم ایران را نوید می دهد، فضای تبلیغی خویش را برای مخدوش نشان دادن سلامت انتخابات به کار بسته و متاسفانه بخشی از بدخواهان، فتنه گران و دنباله رو های نظام استکبار و منفعلان فرهنگ غربی نیز به طریقی دنبال مخدوش کردن فضای انتخابات هستند.
مهدوی خاطرنشان کرد: مشارکت بالای سیاسی مردم، خلق حماسه و تثبیت نظام سیاسی و در پی آن تحقق حماسه اقتصادی و پیشرفت تعالی کشور را در پی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه مردم خود باید با اشاره به برگزاری مناظرات و مهم قرار دادن شاخصه های انتخاب اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری و امام راحل به انتخاب اصلح برسند، گفت: هیچ نهاد و سازمانی حق معرفی گزینه خاصی را ندارد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای گیلان خاطرنشان کرد:با توجه به اینکه در فضای داغ انتخاباتی قرار داریم و استقبال مردم به سمت گزینه های اصولگرایی می باشد، جامعه مدرسین و جامعه روحانیت تا کنون احساس تکلیفی را برای تعیین یک گزینه مشخص از بین نامزدهای اصولگرایی حس نمی کند، چرا که هر کدام از این کاندیداها بتوانند جلب آراء مردم را حاصل کنند، جامعه روحانیت و جامعه مدرسین احساس نگرانی نخواهد داشت.
حجت الاسلام مهدوی گفت: تاکتیک های مورد توجه رسانه های خبری و تبلیغی بیگانه، اصرار بر دو قطبی کردن فضای انتخاباتی دارند که در بستر آن چالش، تنازل اختلاف و نهایتا فتنه جدیدی را زمینه سازی می شود و معقول این است که انتخابات با گفتمان چند قطبی روبرو باشد و شاید این هم دلیلی برای عدم معرفی گزینه خاص از سمت این دو جامعه است.