به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، سید سعید صفوی امروز در جلسه تشریح برنامه های هفته بسیج که با حضور اعضای کانون بسیج اساتید در ستاد دانشگاه برگزار شد، گفت: کانون بسیج دانشگاه پیام نور یکی از کانون های فعال استان زنجان است.
وی با اشاره به برنامه های هفته بسیج افزود: برگزاری مسابقه فوتسال با عنوان جام شهید شهریاری بین تیم های دانشگاه زنجان و دانشگاه پیام نور استان، برگزاری مسابقات فوتسال بین دانشجویان و کارکنان در سطح مراکز و واحدهای دانشگاه و برگزاری مسابقات دارت بین کارکنان ستاد دانشگاه از جمله برنامه های ورزشی در هفته بسیج است که با همکاری مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار می شود.
معاون دانشگاه پیام نور استان زنجان دیدار جمعی از کارکنان دانشگاه با خانواده شهید شهریاری، برگزاری همایشی با عنوان سبک زندگی برای اعضای بسیج اساتید به همراه خانواده ها، درج شعارهایی با مضمون بسیج در نامه های ارسالی کارکنان، تجلیل از اساتید برتر حوزه پژوهش و بسیجیان فعال کانون بسیج اساتید، برگزاری کارگاه برای مسئولان حلقه های صالحین و علمی بسیج اساتید استان به صورت مشترک، ارسال پیامک، تولید نشریه الکترونیکی و دیدار چهره به چهره با اساتید برجسته استان را از دیگر برنامه های فرهنگی هفته بسیج عنوان کرد.
صفوی همچنین همایش اقتصاد مقاومتی در مرکز قیدار و نشست حلقه علمی دادگر نور در مرکز زنجان را از برنامه های اجرا شده در هفته بسیج اعلام کرد.
لازم به ذکر است، در بخش دیگری از این جلسه امیرحسین شکوهی به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور استان زنجان معرفی و از زحمات رحمتان به عنوان مدیر سابق تقدیر شد.