سالار نامدار در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ارومیه، گفت: به گفته آقایان روحانی و ظریف مهم ترین دستاورد توافقنامه ژنو به رسمیت شناخته شدن حق غنی سازی ایران بود؛ اما باید این سوال را از آقایان پرسید که مگر ایران عضو NPT نیست پس چگونه است که بر سر حقی که شناخته شده است، مذاکره می کنیم.
وی افزود: دومین نتیجه به ظاهر مثبت این مذاکرات، ترک برداشتن تحریم ها بود و لااقل اینکه تحریم های جدید وضع نشود؛ اما می بینیم که دوباره تحریم هایی علیه ایران توسط دولت آمریکا وضع می شود و این نتیجه نیز با شکست مواجه شده است.
مسئول اسبق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه تصریح کرد: اگر ملت ایران درقبال این دیپلماسی ناموفق سکوت کرده فقط و فقط به خاطر اطاعت از دستور مقام معظم رهبری است چرا که ایشان فرمودند: «هیچ کس مامور در حال ماموریت را تضعیف نکند».
نامدار با اشاره به اینکه ایران شاه کلید حل مسائل منطقه است، گفت: همین که ایران پای میز مذاکره نشست این خود امتیاز منفی برای این کشور بود و جایگاه ایران در جهان افت کرد.
وی ادامه داد: بنابه فرموده مولا و مقتدایمان، کلید حل مشکلات اقتصادی تقویت ساختار درونی است که متاسفانه دولت به این مسئله مهم توجه ندارد.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید به کدام امتیاز توافق ژنو می نازد، گفت: آقای روحانی در خاطرات خود آورده است که ایران در تعلیق غنی سازی در سال 83 ما به ازای چیزی که به دست آورد اگر نگوییم هیچ ولی بسیار اندک بود اکنون باید از وی پرسید در سال 92 که غنی سازی 20 درصد تعلیق شد شما چه چیز به دست آوردید؟
نامدار با اشاره به وظایف اصلی دولتمردان تصریح کرد: اکنون دولتمردان باید با سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.