امیررضا غلامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: استکبار جهانی همواره در صدد براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هست، چه بسا آمریکا و حامیان آن در اوان انقلاب قصد داشتند نهال نوپای جمهوری اسلامی را از ریشه برکنند؛ اما شکست های مکرر در عملیات نظامی طبس، هشت سال دفاع مقدس و قائله 78 سبب شد که آنان به قدرت مدیریتی و نظامی ایران معترف شوند.
وی افزود: پیروزی هایی که حزب الله لبنان و حماس با حمایت های ایران در جنگ 33 و هشت روزه در برابر اسرائیل به دست آوردند، زنگ خطر را برای غرب و آمریکا که مدافع حقوق رژیم غاصب اسرائیل هستند به صدا درآورد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام با تشبیه فتنه 88 به تیر سه شعبه زهرآلود، تصریح کرد: پیکان های این تیر که توسط حرمله های زمان، انقلاب اسلامی و ولی فقیه را نشانه گرفته بودند، شامل فتنه گران، ابزار فتنه و بسترهای برپایی اغتشاشات 88 بود.
غلامی افزود: آمریکا و رژیم صهیونیستی برای براندازی نظام از تمام ابزار و ظرفیت های خود در راستای ایجاد آنارشیسم مخملی و شبه کودتای رنگی استفاده کردند. فائق آمدن بر نظام و چنگ اندازی بر ایران اولین و مهمترین هدف آن ها بود.
وی گفت: مهمترین وسیله برای ایجاد اغتشاش، استفاده از مردم و رسانه های سمعی- بصری بود، بیشتر شبکه های ماهواره ای فارسی زبان، شبکه های اجتماعی اینترنت از جمله فیس بوک، تویتر، BBC، سایت های افراطیون اصلاح طلب، روزنامه های داخلی و تئوریسین های خارجی تبلیغات وسیعی علیه جمهوریت این مرز و بوم در دستور کار خود قرار دادند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام تاکید کرد: کمک های مالی و حمایت علنی دولت های غربی از آشوبگرانی که بی رحمانه اموال عمومی و شخصی را نابود و حقوق شهروندی را نقض می کردند حکایت در هدایت جریان فتنه توسط شیاطین استکباری دارد. قطعا اگر آمریکا، اسرائیل و سایر کشورهای غربی از موسوی و کروبی حمایت نمی کردند اصلاح طلبان آشوبگر نمیتوانستند قدم از قدم بردارند.
غلامی ادامه داد: در میان حوادثی که پس از انقلاب اسلامی به وقوع پیوست، آشوب های آنارشیستی پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری تنها نمونه ای نبود که رکن «جمهوریت» و «مردم سالاری» را نشانه گرفته بود؛ اما سخت ترین و پیچیده ترین مبارزه ای بود که جبهه غرب مدار علیه جمهوری اسلامی به راه انداخت.
وی خاطر نشان کرد: این حوادث نشان داد که اصل ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی نه تنها ضامن اسلامیت نظام است؛ بلکه حافظ جمهوریت آن نیز هست. مردم فهیم ایران با درک چنین مسئله مهمی به امام امت لبیک گفتند و در پاسخ به ندای «اَینَ عَمار» به صحنه آمدند، حماسه ساز شدند و تاریخ انقلاب سوم را در دل انقلاب اسلامی رقم زدند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های آزاد ایلام خاطرنشان کرد: در جامعه ای که خواص سیاسی هنوز موضع افراطی و رادیکالی دارند و فرهنگ سیاسی مردم سالاری در آن نهادینه نشده است، کوچکترین اختلاف می تواند به بزرگ ترین بحران ها تبدیل شود و اسباب منازعات سیاسی و حتی جنگ داخلی را به وجود آورد.
واقعا تحليل خوبي بود . استفاده کرديم .
اي کاش مي شد خبرگزاري دانشجو در صفحه ي نخست خبرگزاري از مطالب دانشجويان شهرستان ها هم استفاده مي کرد .
قطعا مفيد است .
با تشکر از اقاي غلامي
راستي ...
اقاي غلامي منظورتان از خواص سياسي هاشمي رفسنجانيه ؟
ولي فقيه نه تنها حافظ جمهوريت و اسلاميت بلکه حافظ تماميت ارضي جهان اسلام است .
در مصاحبه تون به نکات خوبي اشاره کرديد .
باز هم ازاين مصاحبه هاي خوب داشته باشيد