به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از کرمان، دومین کنگره تاریخدانان ایران پس از سه روز فعالیت عصر روز گذشته در جیرفت به کار خود پایان داد.
محسن بهشتی سرشت، استاد دانشگاه امام خمینی (ره)در مراسم پایانی این کنگره گفت: انجمن ایرانی تاریخ بعد از فراز و نشیبهای دو دهه اول انقلاب و کشمکشهای فراوانی بین اساتید دانشگاه الزهرا و دانشگاه تهران در دهه سوم تاسیس شد.
وی با بیان اینکه بحران هویت یکی از بحرانهای مشکلساز است، افزود: تاریخدانان نقش زیادی در شکلگیری هویت دارند.
همچنین در این مراسم علیمحمد ولوی، دبیر علمی دومین کنگره تاریخدانان ایران گفت: مقالات متعددی به کنگره ارائه شد که بیش از 12 مقاله مربوط به پیشینه تمدنی جیرفت بود.
وی با اشاره به روش آموزش تاریخ در آموزشگاهها و مراکز علمی خاطرنشان کرد: آموزش و پژوهش تاریخ در کشور ما باید به روز شود.
کنگره تاریخدانان ایران 16 بهمن ماه سال جاری با شرکت بیش از 30 نفر از اساتید و علاقمندان به تاریخ در جیرفت آغاز به کار کرد و پس از سه روز نشستهای علمی، ارائه مقالات تخصصی در حوزههای مختلف و بازدید از اماکن تاریخی و باستانی تمدن جیرفت پایان یافت.
نشست تخصصی آموزش و پژوهش این کنگره با ارائه چهار مقاله با عنوانهای آسیبشناسی آموزش درس تاریخ در مدارس متوسطه دوره دوم، کابرد آمار در رشته تاریخ، مطالعه موردی، بررسی آماری کتابهای درسی تاریخ در دوره قاجار و پهلوی اول، رویکرد میان رشتهای به آموزش تاریخ و ملاحظاتی پیرامون آسیبشناسی وضعیت کنونی تدریس و پژوهش تاریخ در دانشگاهها برگزار شد.
در مراسم پایانی این کنگره از تعدادی از پژوهشگران کشوری، تاریخ کرمان و اعضای انجمن ایرانی تاریخ تقدیر شد.