به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مقاله بررسی تاثیر جهانی شدن ارتباطات و اطلاعات بر فرایند آموزش و پرورش با تاکید بر ایران توسط فرزین سلیمی در ژورنال Journal of Applied Science and Agriculture ISSN 1816-9112 کشور اردن به چاپ رسید.
این استاد دانشگاه سیرجان در رابطه با چاپ مقاله خود گفت: محدوده مورد مطالعه در این مقاله، بررسی پدیده جهانی شدن ارتباطات و اطلاعات در عرصه آموزش و پرورش در عصر مدرن است.
سلیمی ادامه داد: جهانی شدن در معنای امروزی خود پدیده ای جدیدی است که به گونه های مختلف تفسیر شده است و به چندگانگی ارتباطات و پیوندهایی اشاره می کند که به فراسوی دولت ها یا جوامعی که نظام های جهان مدرن را تشکیل می دهند، می پردازد.
وی خاطرنشان کرد: جهانی شدن همانند بسیاری از پدیده های جهان شمول در اغلب حوزه ها مورد توجه قرار گرفته است؛ یکی از حیطه هایی که جهانی شدن در آن به سرعت در حال پیاده شدن است، آموزش و پرورش است که به شناخت استعدادهای بالقوه دانش آموزان و ارزیابی دقیق آمادگی آنان برای یادگیری و مسئولیت پذیری در جامعه می پردازد.
این پزوهشگر افزود: مطلوب جهانی شدن ارتباطات و اطلاعات برفرایند آموزش و پرورش را بهره گیری از آگاهی مدرن در آموزش ایران، اهمیت اصول اخلاقی همکاری و هم اندیشی در آموزش و پرورش، آموزش الکترونیکی (فناوری آموزشی)، شکاف مرزها و حلقه های بسته آموزش و دانش و اصلاح آن و تبعات نامطلوب آن رایگانگی فرهنگی و فروکاستن فرهنگ های بومی، تهدید روند آموزش و تربیت دینی، تاثیر آموزش زبان، آموزش ها و کلاس های چند فرهنگی، سنتی بودن، مقاومت در برابر تغییر، عدم انعطاف و انطباق ناپذیری است.
سلیمی بیان داشت: در نهایت به این نتیجه دست یافتیم که ساختار گذشته نظام آموزشی در راستای پروسه جهانی شدن تغییر یافته است و رویکرد جهانی شدن تاثیر بسیار زیادی بر آموزش داشته است.