احمد اورنگ در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ایلام، بیان داشت: جریان اصلاحات در طول سالیان متمادی بویژه در 78 و 88 از دانشگاهها بیشترین میزان سوء استفاده را اعمال کرد، این جریان برای رسیدن به مقاصدش بر روی مراکز آموزش عالی تمرکز کرده است؛ زیرا در پی خلق فتنهای بزرگتر از جریان سبز است، جامعه دانشگاهی هوشیار باشند.
وی اعتلاف عارف با روحانی را استراتژی خاتمی برای انتصاب سکانداران سه وزارتخانه؛ علوم، امور خارجه و وزارت کشور دانست و افزود: خاتمی به عنوان یکی از مجریان جریان اصلاحات با تحمیل توفیقی، میلیمنفرد و فرجیدانا بر روحانی، مراکز آموزش عالی را هدف قرار داده است، در این راستا جریان اصلاحات پس از برکناری وزیر علوم سکوت نخواهد کرد و با ایجاد اغتشاش در دانشگاهها در سال تحصیلی جدید انتقام استیضاح فرجی دانا را خواهد گرفت.
سیستم اقتصادی ایران متاثر از جریانهای سیاسی است
مسئول بسیج اساتید ایلام با اشاره به استراتژی هویج و چماغ آمریکا و فراخواندن ایران به پای میز مذاکره گفت: دعوت آمریکا از ایران برای ایجاد فضای گفتمان، در راستای ارسال این پیام به جامعه جهانی بود که ما توانستیم با هدف قرار دادن پاشنه آشیل ایران و اعمال فشار بر آن، جمهوری اسلامی را فلج کنیم و به پای میز مذاکره بنشانیم، از سوی دیگر دلتمردان ما نیز با وادادگی سیاسی و شتاب برای فشردن دست آمریکا مهر تاییدی بر ادعاهای ایالات متحده شدند.
اورنگ با بیان اینکه، سر دادن شعار «چرخش چرخ کارخانهها و سانتریفیوژها» این تفکر را در اذهان عمومی القا میکرد که انفعال در بخش صنعت با ماهیت تحریمها ارتباط دارد، بیان داشت: از آغازین روزهای انقلاب اسلامی، کشور ایران در لیست تحریمها بوده است، این کشور در طول 35 سال نه تنها دچار اضمحلال نشد؛ بلکه با وجود فشار ایالات متحده و هم پیمانانش در سایه ولایت و اتحاد مردم به مهمترین کشور خاورمیانه تبدیل شد.
وی مشکلات اقتصادی کشور را ناشی از ضعف مدیریتی و بیتوجهی به اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: دولت یازدهم امید خود را در رفع تحریمها به ایجاد ارتباط بینالمللی معطوف کرده است، فرض را بر این بگذاریم که تحریمها تا سالیان متمادی به قوه خود باقی بمانند تکلیف مردم چیست؟ حتی اگر دیوار تحریم ها فرو نریزد ما نباید دچار یاس و ناامیدی شویم؛ البته دولت نیز باید 70 تا 80 درصد از انرژی خود را برای رفع ضعفهای مدیریتی و بهبود شرایط اقتصادی در داخل متمرکز کند.
مسئول بسیج اساتید ایلام برنامههای استراتژیک دولت ها را مقطعی و فاقد آیندهنگری عنوان کرد و ادامه داد: سیستم اقتصادی ایران متاثر از جریانهای سیاسی است؛ به همین دلیل هر دولتی که روی کار میآید با دستاویز قرار دادن سیاست دولت گذشته، مشکلات جاری دولت خود را به پیشینیان گره میزند.
وی برنامهریزیهای بلند مدت با اهداف و استراتژیهای ثابت را راه حل مبارزه با بیثباتی سیاسی اعلام و تصریح کرد: در کنار برنامههای مدون، فساد اقتصادی نیز باید ریشهکن شود، قوههای مجریه، مقننه و قضا موظف هستند قوانین را اجرا کنند و با شفافسازی اعتماد مردم را به نظام مستحکم کنند، ماهیت فساد، شایسته نظام اسلامی نیست.
تعلیق غنی سازی حامل این پیام است که ما به فعالیتهای هسته ای نیازی نداریم
اورنگ گفت: تمام استراتژیهایی که دولت آمریکا در 35 سال نتوانست علیه ایران پیاده کند، در جریان مذاکره با 1+5 اجرا شدند، مطالب چند بعدی که در متن توافقنامه قید شدهاند، زمینه را برای تبیین تفسیرهای مختلف از متن توافقنامه و اختلاف نظرهای فاحش فراهم کرده است، درج کلمه انطباق یا نیازهای عملی در حیطه دامنه غنیسازی، میزان غنیسازی، ذخایر اورانیوم، تعداد سانتریفیوژها و محلهایی که غنیسازی انجام میشود، هستهای ایران را در مسیری سوق داده است که در آینده نزدیک اسم و رسمی از آن باقی نخواهد ماند.
وی با تاکید بر اینکه اگر در مسئله هستهای عقب نشینی کنیم آیا آمریکا از موضع خود کوتاه خواهد آمد؟ پاسخ داد: به یقین خیر، حتی اگر حقوق بشر آمریکایی را بپذیریم، تسلیحات نظامی خود را به ایالات متحده تقدیم کنیم و اسرائیل را به رسمیت بشناسیم، سایه شوم اتهامات و تهدیدات آمریکا از سر ایران کاسته نخواهد شد، ایران با امضا کردن یک توافقنامه به تحقق 27 بند متعهد شد، تعهدات ایران داوطلبانه است؛ البته نباید فراموش کرد که غربیها نه قابل اعتماد هستند و نه حسننیت دارند.
اورنگ تاکید کرد: تعلیق غنیسازی حامل این پیام است که ما به این غنی سازی نیازی نداشتیم، از سوی دیگر اکسید کردن 196 کیلوگرم اورانیوم غنی شده هزینه سنگینی را بر کشور ایران تحمیل کرده است. آژانس مسئولیت راستیآزمایی رفتار ایران را برعهده دارد؛ در حالی که هیچ سازمانی ناظر بر راستی آزمایی 1+5 نیست، چه تضمینی وجود دارد که آمریکا و هم پیمانانش به تعهدات خود عمل نمایند؟ اگر 1+5 به عهد خود پایبند نباشند چه کسی هزینه ضررهای وارد آمده را پرداخت خواهد کرد؟ آمریکا؟ کشورهای غربی؟
به جای آرزوی جهنم کردن برای منتقدان باید شفافسازی کرد
وی با بیان اینکه هژمونی آمریکا باعث ایجاد نظم نوینی در جهان شده؛ اما پارادایم انقلاب اسلامی معادلات غرب را در هم ریخته است، ادامه داد: چشم امید ملتهای آزاده، مستضعف و مظلوم جهان به جمهوری اسلامی ایران است، دولتمردان آمریکایی بارها باور داشتند که ایران قدرت بلامنازع منطقه و غرب آسیاست، در شرایطی که نگاه تمام کشورهای جهان به ایران معطوف شده، لازم است که مسئولان ظرفیت انتقادپذیری خویش را بالا ببرند و در شان مقامی که هستند، سخن بگویند.
مسئول بسیج اساتید ایلام نگرانی منتقدان از توافقنامه ژنو را به مبهم و محرمانه بودن بخشی از توافقنامه مذکور مربوط دانست و گفت: رئیس جمهور به جای آنکه برای منتقدان آرزوی جهنم کنند، به شفافسازی متن توافقنامه و رفع نگرانی مردم بپردازند.