به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، محمد هادی ایمانیه ظهر امروز در برنامه رونمایی از دستگاه آنژیوگرافی با اشاره به اینکه خرید و نصب دستگاه آنژیوگرافی ساده نیست، گفت: در بخش خصوصی یک دستگاه وارد ایران شده و برای تهیه آن به زمان نیاز است.
وی افزود: با پیگیریهای بابایی این دستگاه وارد شیراز شده و در بیمارستان شهید فقیهی به بهره برداری میرسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در راستای طرح تحول در نظام سلامت و با توجه به جمعیت رو به رشد مراجعه کنندگان به بیمارستانهای دانشگاهی، دستگاه آنژیوگرافی دیگری نیز بزودی در بیمارستان قلب حضرت زهرا(س) راهاندازی خواهد شد، گفت: اعتبارات خرید و راهاندازی آن از کمکهای سفر مقام معظم رهبری تامین شده است.
ایمانیه بیان داشت: تا پایان مهرماه سال جاری با انتقال بخش شیمی درمانی بیمارستان نمازی به بیمارستان شهید فقیهی و اختصاص ساختمان آن به بخش پست آنژیوريا؛ دستگاه آنژیوگرافی دیگری نیز در بیمارستان نمازی راهاندازی میشود.
وی افزود: به این ترتیب بخشهای قلب و عروق در سه بیمارستان دانشگاهی با آمار مراجعه کنندکان بالا دارای دو دستگاه آنژیوگرافی همزمان خواهند بود و ارائه خدمات و نوبتدهی به بیماران با سهولت بیشتری انجام میگیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در راستای تسهیل ارائه خدمات درمانی دستگاه اکوکاردیوگرافی بیمارستان نمازی با اعتباری بالغ بر 700 میلیون تومان مشغول به فعالیت است، بیان داشت: دستگاه پرایمری پی سی تی که بیماریهای حاد قلبی را در اولین ساعات بروز کنترل کرده و از ایجاد صدمات وارده جلوگیری میکند در بیمارستانهای نمازی و قلب حضرت زهرا(س) به صورت 24 ساعته در حال فعالیت هستند.
ایمانیه با اشاره به آغاز فعالیتهای ساخت و ساز درمانگاه فوق تخصصی بیمارستان حضرت زینب (س) از هفته آینده، گفت: این درمانگاه تنها درمانگاه تخصصی ویژه بانوان در ایران است.
وی با بیان اینکه این درمانگاه به ارائه همه خدمات درمانی در زمینههای مختلف به خانمها میپردازد، افزود: 10 میلیارد برای این بیمارستان هزینه شده است و خیر آن آقای ثانی زمانی است.
در ادامه پیمان پترامفر، رئیس بیمارستان شهید فقیهی شیراز با اشاره به اینکه این نوع از دستگاه آنژیوگرافی روی زمین نصب میشود و امکان مانور پزشک را افزایش داده و دسترسی به بیمار را امکان پذیرتر میکند، گفت: از مزیتهای دیگر این دستگاه میتوان به قابلیت پوشش وزن بالای 250 کیلو گرم و قد بالای 190 اشاره کرد.
ایمانیه بیان داشت: بیمارستان شهید فقیهی تا کنون دارای یک دستگاه آنژیوگرافی قدیمی بود که تقریبا فرسوده شده و به دلیل ازدحام مراجعه کنندگان پاسخگوی همه نیازهای درمانی بیمارستان نبود.
رئیس بیمارستان شهید فقیهی شیراز با اشاره به فرسودگی دستگاه و تعمیرات سالانه آن گفت: در گذشته به خاطر وجود یک دستگاه آنژیوگرافی در صورت خرابی دستگاه با مشکلاتی از جمله خطر انتقال بیماران بد حال و همچنین نوبت دهیهای طولانی و ارائه خدمات آنژیوپلاستی به بیماران در غیر از مواقع اوژانس با توجه به نیاز آنها از یک تا سه روز به طول میانجامید که با راهاندازی دستگاه دوم بسیاری از مشکلات موجود بر طرف میشود.
یترام فر افزود: از لحاظ کیفیت تصویر این دستگاه در سطح بالایی قرار دارد و ماده حاجب که برای برخی افراد حساسیت زاست، در آن کمتر استفاده میشود.
وی با بیان اینکه به دلیل داشتن دو دستگاه مدت انتظار بیمار کاهش مییابد، گفت: هزینه خرید وسایل جانبی که توسط بیمارستان تهیه و در اختیار بیماران قرار میگیرد، ماهانه یک میلیارد تومان است.
در ادامه بابایی، مدیر بیمارستان قلب الزهرا (س) با اشاره به اینکه یکی از آرزوهای دیرینه بخش قلب تحقق پیدا کرد و دستگاه جدید آنژیوگرافی با تلاشهای بخش قلب و انتخاب آپشنها توسط این بخش با هزینهای بالغ بر سه میلیارد تومان در بیمارستان شهید فقیهی راهاندازی شد، گفت: برنامه ریزیهای آینده در خصوص دستگاه نیز به عهده بخش قلب خواهد بود.
وی با بیان اینکه به طور میانگین سه ماه از سال دستگاه آنژیو بیمارستان خراب بود و در این فاصلهها حجم سنگین مراجعان بیمارستان به سایر بیمارستانها از جمله نمازی منتقل شدند، گفت: خوشبختانه با تایید کمیته سطح بندی استان و پس از نیازسنجیهای انجام شده دستگاه جدید آنژیوگرافی در بیمارستان شهید فقیهی راهاندازی شد.