حسین محمدی در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در مشهد، گفت: متاسفانه دولت روحانی به شعور مردم توهین میکند، زیرا از زمانی که دولت یازدهم بر سر کار آمده است در حوزه فرهنگ اقدامات قابل تاملی انجام داده؛ به طوریکه هیچ یک از رویکردهای دنبال شده مقابل تهاجم فرهنگی نیست.
وی با تاکید بر اینکه در این دوره شاهد نوعی انفعال و عقب گرد در حوزه فرهنگ هستیم، افزود: اقدامات وزیر فرهنگ و ارشاد شایسته و در شان وزیر ارشاد جمهوری اسلامی ایران نیست و چنین اقداماتی را ما تنها در دولت خاتمی شاهد بودهایم.
این فعال دانشجویی ادامه داد: اقداماتی که در این دوره انجام شده است خلاف معیارهای دینی و ملی ایران است و چنانچه به فرهنگ چند هزار ساله ایران نیز نگاهی بیندازید درخواهید یافت که حجاب و عفاف زن و مرد از گذشته بوده است.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد مشهد تصریح کرد: یکی از وعدههای دولت اعتدال، آزادی بود؛ اما امروز مشاهده میکنید از این شعار سوء استفاده میشود؛ به طوری که سابق بر این از کنار برخی کتابفروشیها که میگذشتید مشاهده میکردید که کتابهای سروش، یکی از افرادی است که همجنس بازی را به رسمیت میشناسد در حال جمع آوری است؛ اما امروز این کتابها در حال برگشت میباشند.
موضع فرهنگی دولت در قبال بسیاری از مسائل منفعلانه است
محمدی با اشاره به اینکه، موضع فرهنگی دولت در قبال بسیاری از مسائل منفعلانه است، گفت: قشر دانشجو نسبت به این مسائل منتقد است. اعلام کردند که حراست دانشگاه حق ندارد به بیحجابان دانشگاه انتقادی وارد کند، کدام قانون به این افراد اجازه داده چنین قوانینی را وضع و اجرایی کنند؟
وی با بیان این مطلب که، چنین نگاهی در دانشگاه فساد آور است، تصریح کرد: البته معتقد به برخورد فیزیکی نیستم؛ بلکه برخورد در مقابل هنجارشکنان باید خیرخواهانه و ارشادی باشد تا اثرگذار باشد.
این فعال دانشجویی، امر به معروف و نهی از منکر را یکی از مبانی دینی و اسلامی دانست و بیان داشت: در خصوص سینما نیز در حال حاضر شاهد اتفاقات خوشایندی نیستیم؛ به طوری که فیلمسازی مانند پوران درخشنده به خود این اجازه را میدهد که با ساخت فیلمی نهاد خانواده ایرانی را زیر سوال ببرد و آن را فاسد جلوه دهد و بعد بدون اجازه مسئولان فرهنگی به جشنوارههای خارجی ببرد و همه این اتفاقات در حالی رخ میدهد که برخی سینمای ایران را خفقان آلود میدانند!.
چرا سینمای ایران یک سینمای آمریکایی شده است؟
محمدی با طرح این پرسش که چرا سینمای ایران یک سینمای آمریکایی شده است، افزود: متاسفانه وضعیت سینمای غربی ایران در دولت روحانی سیر صعودی خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه لنز دوربین این سینماگران لنز نگاه غربیهاست، تصریح کرد: متاسفانه دولت جهت هدفمند کردن این افراد حرکت میکند و برای نیروهای ارزشی هدفگذاری ندارد، البته این مسئله منحصر به این دولت نیست؛ بلکه دولتهای اصلاح طلب برای اینکه از عزلت بیرون آیند مجبور هستند از گروههای مختلف بهره گیرند تا قدرت یابند.
این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه نیروهای اصلاح طلب همیشه در حال چنگ زدن برای کسب کرسی بیشتر هستند، گفت: هر چند که این افراد شعار اعتدال سر میدهند؛ اما در واقع اینگونه نیست.
محمدی ادامه داد: بعد از فتنه 88 این نیروها به دنبال این هستند که خشم و نفرت مردم را از خود دور کنند و در این راه از هر دست آویزی بهره میبرند و هنر یکی از این دست آویزها است.
دولت یازدهم به نوعی در حال بازسازی مخروبههای فتنه 88 است
وی تاکید کرد: متاسفانه دولت یازدهم به نوعی در حال بازسازی مخروبههای فتنه 88 است. طیفی که به جز ضربه به نظام اقدام دیگری انجام نمیدهند. شاید در بحث سیاست خارجه اتفاقات مثبتی رخ داده باشد؛ اما در عرصه فرهنگی شاهد نوعی عقبگرد هستیم.