به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، ساکی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز در نشست خبری تبیین کتاب ارزشگذاری خدمات سلامت و تشریح برنامه تحول نظام سلامت در لرستان که به طور مشترک با حضور نمایندگان سازمانهای بیمهگر و رئیس شورای هماهنگی نظام پزشکی لرستان در محل دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، گفت: از زمان شروع طرح تول نظام سلامت 42 میلیارد تومان اعتبار در رستای اجرای این طرح در لرستان جذب شده است.
وی ابلاغ کتاب ارزش گذاری خدمات سلامت را گامی موثر در راستای کاهش هزینه های درمان بیماران و ریشه کن کردن پدیده زیرمیزی در بین پزشکان عنوان کرد و افزود: با ابلاغ این کتاب هزینه درمان روستائیان از پنج درصد به سه درصد و هزینه درمان بیماران شهری از 10 درصد به پنج درصد کاهش مییابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: با ابلاغ کتاب ارزشگذاری خدمات سلامت 1700 خدمت که طی 30 سال گذشته بدون قیمت بودهاند و هزینه آنها از جیب بیماران دریافت میشده است تعیین تکلیف و 300 خدمت بیمهای جدید نیز تحت پوشش خدمات بیمهای قرار گرفتهاند.
ساکی با بیان اینکه بدنبال اجرای طرح ارتقای نظام سلامت خدمات درمانی در کشورمان بالاتر از کشورهای خاورمیانه قرار گرفته است، تصریح کرد: در کتاب ارزشگذاری خدمات سلامت شرایط به گونهای پیشبینی شده است که با پزشکانی که اقدام به دریافت زیرمیزی از بیماران خود میکنند، برخورد شود.
وی تصریح کرد: در واقع اگر پزشکی از بیماران خود زیرمیزی دریافت کند از سوی سازمانهای ذیربط بدون هیچ گونه اغماضی با او برخورد میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تامین تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها را از دیگر مزایای طرح ارتقای نظام سلامت برشمرد و گفت: وزارت بهداشت بزودی چند هزار میلیارد تومان را برای خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز مراکز درمانی اختصاص خواهد داد.