عباس بایرامی در گفتگو با خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" در رشت، گفت: سال 88 از این لحاظ که نسل جوان و بسیاری از مردم انقلابی که از گذشته در نظام حضور داشتند، یک بار دیگر این واقعیت برایشان آشکار شد که انقلاب اسلامی به واسطه روح انقلابی و روحیه استقلال طلبی و نیز الهام بخشی به مستضعفین جهان مورد طمع دشمنان جهانی قرار گرفته است و این انقلاب دشمنان زیادی هم در داخل و هم در خارج از کشور دارد.
وی افزود: این مساله برای نسل سوم انقلاب اسلامی و برای بسیاری از انقلابیون آشکار شد که بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب بغض و کینه دشمنان از ما تمام شدنی نیست، مشاهده شد که همه دشمنان و مستکبرین نظام جمهوری اسلامی هشت ماه جنگ تمام عیار خیابانی را ایجاد کردند.
استاد دانشگاه های گیلان گفت: پیام قیام 9 دی و البته قیام هشتم دی مردم گیلان که در واقع زودتر از همه مردم ایران قدم در کار میدانی گذاشتند، به تمام دنیا این بود که مردم ما هوشیار و آگاه به زمان و همچنین وفادار به اصل انقلاب اسلامی و منویات ولایت فقیه هستند.
بایرامی با بیان اینکه ما همیشه در طول تاریخ و مخصوصا تاریخ معاصر و از قرن 18 به بعد که وجود استکبار جهانی در منطقه حساس خاورمیانه را خیلی شفاف تر میبینیم، گفت: همیشه در داخل کشور ما چه در ایران قدیم و چه در حال حاضر دو نگرش وجود داشته است که همیشه باهم در تضاد بوده اند؛ نگرش وابستگی تام به قدرت های جهانی و دیگری استقلال تام و مقاومت در برابر قدرت های جهانی.
وی تصریح کرد: با آغاز انقلاب اسلامی این نگرش شفاف شد و امام راحل این نگرش را هدایت کردند و رهبر معظم انقلاب بعد از حضرت امام (ره) با انگاره استحکام ساخت داخلی نظام جمهوری اسلامی بر این مساله تاکید و همگان را به این سمت هدایت کردند.
استاد دانشگاه های گیلان افزود: ما در اثنای انقلاب اسلامی همیشه دیدیم که حضور ستون پنجم در درون ایران اسلامی به جه شکلی بوده است، در دفاع مقدس و زمانی که فرزندان این مرز و بوم در مقابل توپ و تانک های دشمن مقاومت میکردند عده ای به نام نهضت آزادی در درون این کشور بیانیه صادر میکردند و حتی دیپلمات های عراقی در صحن سازمان ملل با توجه به بیانیه و پیام های همین نهضت آزادی و جبهه ملی ها اعلام میکردند که ایران شروع گر جنگ است؛ تا این حد به دشمن سیگنال داده میشد.
بایرامی گفت: بعد از دفاع مقدس و ارتحال امام خمینی (ره) نیز همین موضوعات دوباره مشاهده شد و طرح چند لایه ای که دشمن علیه ما ریخته بود، یک لایه مربوط به این بود که از قبل از انتخابات سال 88 طراحی شده بود و آن اینکه انتخابات رو تبدیل به یک معارضه جدی علیه نظام کنند که موفق به انجام آن نشدند.
وی تصریح کرد: بعد از این موضوع عناصر داخلی این پیام را دادند که الان اینها شرایط سختی دارند و اگر تحریم های سخت و هوشمندانه بر این ملت تصویب شود، این ملت به زانو در خواهد آمد و مجبور خواهد شد در پای میز مذاکره امتیاز بدهد.
استاد دانشگاه های گیلان گفت: بنده به خاطر دارم در بازه ای که رئیس جمهور آمریکا اوباما زمانی که در تعطیلات خود و در جزایر هاوایی بوده اند امضای وی را برای تحریم هوشمند بانک مرکزی جمهوری اسلامی و تحریم خرید نفت ایران اخذ کرده اند که البته به نظر من اینها جز خیالی خام نیست و معتقد هستم که این یک فرصت در مقابل نظام جمهوری اسلامی میباشد.
بایرامی گفت: جریانات 88 فرصت دیگری برای نظام جمهوری اسلامی در برابر تهدیداتی بود که دشمن آفریده بود.