به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، اسحاق اثری، کارشناس مسائل سیاسی روز گذشته در همایش 9 دی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه قوه قضائیه در این دانشگاه برگزار شد، گفت: مسئله انتخابات با کلید واژه ای به نام تقلب وارد یک فضای جدید شد.
وی گفت: البته این موضوع ظاهر امر بود، چون حدود سه ماه قبل از آغاز انتخابات گروهی تحت عنوان کمیته صیانت از آرا در ستاد کروبی و موسوی شکل گرفت که جهت جلوگیری از تقلب بود.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: حتی فرافکنی های طرفداران کاندیداهای ریاست جمهوری دهم به جایی رسید که شعار اگر تقلب بشه ایران قیامت میشه سر می دادند؛ اما سوال اینجاست مگر در ادوار گذشته انتخابات بعد از انقلاب اسلامی شبهه ای در خصوص سلامت انتخابات پیش آمده بود؟ آیا داوطلبان مدعی، با سیستم انتخاباتی نظام آشنا نبودند؟ اما چرا مدعیان تقلب زودتر از پایان انتخابات اعلام پیروزی کردند؟ چرا با این همه جو سازی هیچگاه دلیل مستدل برای تقلب نیاوردند؟
اثری تصریح کرد: حقیقت ماجرا این بود که تقلب، دروغ و تهمت بزرگ به نظام بود که باید ریشه تهمت را از مراکز جاسوسی و اتاق های فکر دول غربی و هم کاسه هایشان جستجو کرد، مطلبی که حتی نماینده بنیاد سوروس در ایران به صراحت اعتراف میکند .
وی گفت: این روزها بحث حصر خانگی دو تن از سران فتنه از سوی برخی محافل معلوم الحال دائم تکرار میشود که باید این افراد محاکمه شوند و حصر معنایی ندارند؛ اما بهتر است آنها نگاهی به کتاب ولایت فقیه حسینعلی منتظری بیندازند که در احکام حکومتی «سجن احتیاطی» را بسیار تاکید میکند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: سجن احتیاطی یعنی حبس افراد مجهول الحال به جهت اینکه تا زمان مشخص شدن حکمشان دست به عمل نا پسندی نزنند .
اثری گفت: از طرفی آقای موسوی در اوائل فتنه نامه ای خطاب به مراجع و علما نوشت که مضمونش این بود که «قوه قضائیه کارایی لازم را ندارد»، پس چطور فردی که قوه قضائیه را قبول ندارد، حاضر است در دادگاه آن قوه محاکمه شود، آیا تضمینی است که رای دادگاه را بپذیرد؟
وی در پایان به سوالات دانشجویان پاسخ گفت.