به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، صفریان امروز در جمع خبرنگاران در تور رسانهای دانشکده بهداشت با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال ۱۳۳۰در مشهد مستقر شده است، بیان داشت: دانشکده بهداشت تنها به مدت چهار سال است که جزئی از دانشکدههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده است.
وی افزود: پس از استقرار دانشکده بهداشت در این مجموعه بسیاری از مشکلات تعمیراتی این ساختمان رفع و فضاهای جدید در اختیار دانشجویان و پرسنل این دانشگاه قرار گرفت.
تالار رازی باید به جایگاه سیاسی خود بازگردند
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به تعمیر و بازسازی تالار رازی در این دانشکده گفت: تالار رازی یکی از فضاهای تعمیر شده در این دانشکده است که از نظر هویتی دارای سابقه سیاسی خوبی میباشد.
صفریان ادامه داد: در این تالار شهید بهشتی در دوران ابتدایی انقلاب سخنرانی داشته است و ما این امید را داریم با رساندن اهمیت سیاسی این تالار در ابتدای انقلاب، اکنون نیز در این مکان برنامهها و همایشهای خوب سیاسی، اجتماعی و هنری برگزار شود.
وی از هزینه کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان جهت بازسازی تالار رازی خبر داد و گفت: این تالار با هزینهای بالغ بر ۵۰۰میلیون تومان تعمیر و اکنون یکی از بزرگترین تالارهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در سه طبقه ظرفیت پذیرش بیش از ۵۰۰ مخاطب را دارا میباشد.
اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت ۲۴ نفر است
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از حضور سه گروه هیات علمی در این دانشکده خبر داد و تصریح کرد: در این دانشکده در مجموع ۲۴ نفر به عنوان هیات علمی مشغول فعالیت میباشند که این تعداد جدا از اعضای هیات علمی پروازی ما میباشد.
صفریان به نیروهای بورسیه این دانشکده در خارج از کشور اشاره داشت و تصریح کرد: برخی از اعضای هیات علمی ما در این دانشکده اکنون در برخی کشورهای خارجی دوران بورسیه خود را میگذرانند که به هنگام بازگشت به کشور در کادر این دانشکده قرار خواهند گرفت.
وی به توسعه تحصیلات تکمیلی این دانشکده اشاره داشت و افزود: جهت توسعه تحصیلات تکمیلی در این دانشگاه برای سال آینده برنامه داریم و تلاش خواهد شد دو مقطع دکتری را در این دانشکده راه اندازی کنیم.
دولت به دلیل کمبود بودجه مانع از توسعه دانشگاهی میشود
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: جهت افزودن این دو رشته درخواست خود را تقدیم وزارت خانه کردهایم و امید داریم با انجام مقدمات کار در سال آینده این دو رشته را در این دانشگاه داشته باشیم.
صفریان به محدودیتهای موجود جهت توسعه رشتهای در دانشگاهها از سوی دولت اشاره و بیان داشت: با توجه به سیاستهای دولت مبنی بر جلوگیری از توسعه دانشگاهی به دلیل مشکلات بودجهای، امید داریم بتوانیم بر اساس خط مشی دولت در سال آینده بتوانیم از نیروهای مجرب خود در این دانشکده استفاده کنیم.
تعداد بیماران سلیاک در خراسان رضوی شش میلیون نفر است
وی از رسیدگی به بیماران سلیاک(یک اختلال خودایمنی روده باریک با زمینه ژنتیکی (ارثی)) در بیمارستان قائم با حضور مستقیم دانشکده بهداشت خبر داد و گفت: در استان خراسان رضوی تعداد این بیماران در هر یک میلیون نفر هزار نفر است که بنابراین آمار شش هزار بیمار سلیاک در استان وجود دارند.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد وجود این بیمارن در جهان را یک درصد دانست و گفت: ما در هر هفته جهت درمان این بیمارن به بیمارستان قائم مشهد رفته و خدمات خود را ارائه میدهیم و این وظیفه ما است. ما از مسئولان میخواهیم توجه بهتری به این دانشکده نوپا داشته باشند.