به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از کُرددانش؛ صادق زیباکلام، استاد حقوق دانشگاه تهران به دعوت انجمن اسلامی دانشگاه کردستان در جمع دانشجویان این دانشگاه حاضر شد که بعد از سخنرانی وی تعدادی از دانشجویان دانشگاه کردستان پشت تریبون رفتند و از سخنان زیباکلام انتقا کردند.
آزاده عبدالمحمدی، یکی از دانشجویان دانشگاه کردستان بود که پشت تریبون رفت و گفت: آقای زیباکلام در مناظره ای که در دانشگاه پیام نور مشهد داشتید گفته بودید که در قانون اساسی هیچ کشوری به طرفداری از سلطه اشاره نشده است؛ آیا در ارتباط با آمریکا، پلمپ تسلیحات هسته ای ایران و وضع تحریم های جدید، سلطه امریکا بوجود نیامده است.
وی ادامه داد: روحانی در دیدارش با مردم گفت که توافق ژنو یعنی تسلیم قدرت های بزرگ در مقابل ملت بزرگ؛ اگر تسلیمی است اگر سازش و نرمشی است به ما هم نشان دهید تا ببینیم ولی چشم ما که تا به امروز برعکسش را دیده است و بجز گستاخانه تر شدن خواسته های غرب چیز دیگری ندیده ایم.
یکی دیگر از دانشجویان پشت تریبون رفت و گفت: مردم سنندج جدای از سایر استان های کشور نیستند و مطمئن باشیید مردم کردستان پایبندترین مردم ایران به نظام و انقلاب هستند.
این دانشجو ادامه داد: آقای زیبا کلام اکثر حرف های شما با هم در تناقض است شما از یک طرف می گویید روال دموکراسی یعنی برگزاری هر چهار سال یکبار انتخابات و از طرف دیگر ایران را کشوری بدون دموکراسی می دانید مگر برگزاری انتخابات نمود واقعی دموکراسی نیست.؟
وی افزود: چرا همه حقیقت را به مردم نمی گویید دانستن حق مردم است؛ چرا نمی گویید که فتنه ۸۸ از کجا ساپورت می شد؛ چرا از ارتباط های مشکلدار در فتنه ۸۸ نمی گویید؟
وی افزود: شما گفتید پشنوانه روحانی ۴۰ درصد رای دهندگان بود؛ ولی این را فراموش نکنید که ۶۰ درصد رای دهندگان هم مخالف روحانی بودند.
این دانشجوی دانشگاه کردستان تصریح کرد: شما گفتید از زمان روی کار امدن دولت یازدهم در دانشگاه ها فضای آزاد سیاسی وجود دارد آیا ۱۶ آذر امسال را به یاد نمی اورید که چه سخنرانی ها و مراسماتی لغو شود و چقدر از ورود دانشجویان به مراسمات ۱۶ آذر جلوگیری شد.
وی ادامه داد: شما حرف عزل و نصب ها زدید در همین استان کردستان در طی یکسال بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد از مدیران تغییر کردند به نظر شما این عزل و نصب ها بوردیزیلی نبوده؟
این دانشجوی دانشگاه کردستان ادامه داد: ایا نمی دانید در همین کردستان از طرف استانداری چه فشارهایی به مدیران سطح بالا برای عزل و نصب های رده های پایین تر می شود که فلانی را عزل و دیگری را جایگزین کنید البته دانشگاه های استان نیز از این عزل و نصب ها کم نصیب نبوده اند.
وی ادامه داد: استانداری کردستان دارد چیدمان های جدیدی در نزدیکی انتخابات در بدنه مدیریتی استان پیاده می کند.
این دانشجو تاکید کرد: حرف هایی که درباره شورای نگهبان و انتخابات پیش رو زدید دقیقا شبیه حرف های قبل از انتخابات ۸۸ است؛ به نظر شما هدف از برگزاری انتخابات پیروزی حزب خاصی است یا هدف پیشرفت و ابادانی هر چه بیشتر کشور است؟