به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از موج چهارم، بهمن شهریاری مسئول بسیج دانشجویی خوزستان عنوان کرد: میز مذاکرات لوزان میز مهار اسلام و موج اسلام گرایی است، نه بحث هسته ایی شدن اسلام و ایران ؛ چرا که رهبری ایران با حکم شرعی، فناوری هسته ایی که منجر به بمب شود را حرام اعلام داشته است.
شهریاری در ادامه با بیان این نکته که مردم جمهوری اسلامی یاد گرفته اند حافظه ی تاریخی قویی داشته باشند، خاطر نشان کرد: غیر عده ایی معدود که هدفمند دست به شادی های کاذب می زنند، وقتی به میان مردم می رویم و با آنها هم کلام می شویم، همه از نامردی ها و نامردی های غرب بویژه آمریکا سخن به میان می آورند و حافظۀ تاریخی آنها می گوید اگر تحریم های هسته ایی برداشته شود، تحریم های موشکی که هست، تحریم هایی به بهانه های حقوق بشر و غیره و غیره ؛ که می تواند سناریوهای بعدی و بعدی غرب در برابر انقلاب اسلامی باشد.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان در خصوص توافق هسته ایی گفت: آمریکا از هسته ایی شدن ما ترس و واهمه ایی ندارد چرا که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، همین کشور آمریکا بود که خود را به هر دری می زد تا ایران پهلوی را هسته ایی کند و همین آمریکا به خوبی می داند و کمک کرده تا کشورهایی مانند هندوستان، افغانستان، پاکستان، کره شمالی، کره جنوبی و خیلی دیگر از کشورها هسته ایی شوند و حتی به صورت مستقیم توسط کره شمالی تهدید می شود اما احساس ناامنی نمی کند ولی در مقابل، ایران اسلامی که هم قانون منع گسترش سلاح هسته ایی (NPT) و هم الحاق آن را پذیرفته، باید از پای میز مذاکرات از بغداد تا مسکو، لوزان و ..... بلند نشود.
وی با بیان این موضوع که آنها میز مذاکره را میز محاکمه ی انقلاب اسلامی و میز مهار رشد و گسترش انقلاب اسلامی فرض کرده اند و با این فرض با ایران معامله می کنند، عنوان کرد: طرف غربی به کمتر از بردگی ما و آقایی خودشان در منطقه و دنیا راضی نمی شوند و خروجی لوزان، تفاهم نامه ای سیاسی و غیرکارشناسی ای بیش نیست که هیچ کدام از خطوط قرمزهای انقلاب و رهبری در آن لحاظ نشده است.
شهریاری با اشاره به متن تفاهم نامه ی لوزان که از آن به عنوان یک تفاهم نامه ی سیاسی، حقوقی و حرفه ایی برای غرب و یک تابلوی عبور و ورود ممنوع برای انقلاب اسلامی در حرکت رو به رشد به حرفه های دانش هسته ایی و فتح قله های اندک باقیمانده ی علمی و فناوری نام می برد، خاطر نشان کرد: از سال 81 که ایران رسماً و قانوناً عضو NPT شده تا خردادماه سال 87 که جناب سولانا به ایران آمدند و به شرط فریز کردن، تمام پیشرفت های هسته ایی ایران را پذیرفته بود و قرار شد با مذاکرات، تمام قیدها و بندها برداشته شود و ایران هسته ایی را به رسمیت بشناسند اما با بررسی هایی که در داخل و بیرون بر علیه ی انقلاب اسلامی صورت گرفت، به این نتیجه رسیدند که ایجاد فتنه و فتنه گری، هزینه ی کمتری از پذیرش ایران هسته ایی دارد و به جای اینکه با ما وارد مذاکره شوند، فتنه ی خردادماه 88 را به دامان ما انداختند.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان گفت: عده ایی امروزه فکر می کنند، در فتنه ی سال 88 فقط چند سطل زباله آتش زده شد در صورتی که ماشین ماشین سانتریفیوژ های ما بسته، مهار و امحاء شدند و هیچ بعید نیست که اگر قرار بشود جمهوری اسلامی ایران، امتیازی از لوزان و یا هر جای دیگر بدست بیاورد با فتنه گری های دیگری که تاریخ کوتاه اما پربرکت انقلاب اسلامی از آن پر شده ؛ برپا شود و یک بار دیگر انقلاب اسلامی ما را به عقب برانند و در این حرکت های عظیم علمی و ..... ایستایی ایجاد کنند.
بهمن شهریاری با بیان این نکته که دولت محترم باید از تاریخ عبرت بگیرد، عنوان داشت: نکند خدای ناکرده ده سال یا بیشتر همه چیز ما بسته بماند و هنوز که هنوز است پای میز مذاکره و محاکمه بمانیم.
مسئول بسیج دانشجویی خوزستان در پایان افزود: دولت طرف مقابل ما در آمریکا، جایگاه اجتماعی خود را از دست داده است و دو مجلس آمریکا از دست رئیس جمهوری اوباما و تیم ایشان ( دمکرات ها ) خارج شده و در دست جمهوری خواهان است و دمکرات هایی که طرف قرارداد و مذاکره با ما هستند، در اصل رها شده هستند و هیچ جایگاه و پایگاه اجتماعی ندارند.