به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، رامین حاجی خانی در گردهمایی رؤسای مراکز آموزش علمی- کاربردی استان تهران و گرامی داشت هفته معلم که امروز در تالار ایوان شمس برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه جامع استان تهران گفت: همانطور که میدانید یکی از مباحث مهم قسمت دانش آموختگان است که زحمات زیادی برای آن کشیده شده است ما توانستهایم زمان اعطای گواهینامه را به ۷۲ ساعت برسانیم علت این کار این است که جلسات و کارگاهها و مشاورهها و پیشنهادهایی از طرف مدیران و اساتید شده است که باعث شد سرعت عمل پیدا کنیم.
وی افزود: آنچه که من از رؤسای دانشگاهها خواستارم این است که مدارک را به صورت کامل و پیش از فارغ التحصیلی دانشجویان تحویل دهند در فاصله بین مرکز و استان برای صدور مدرک بیش از ۵ هزار بسته برگه آچهار در سال هدر میرود و این وظیفه ماست که از آن جلوگیری کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان تهران از برگزاری کارگاههای آموزشی خبر داد و گفت: کارگاههای خوبی برگزار شده و آخرین بخشها و دستورالعملها در این جلسات بیان شده و ابلاغ شده است که همه اینها باعث سرعت عمل گردیده است باید امتحانها، ثبت نام و اخذ نمرات را قانونمندتر کنیم چرا که اعتبار را در بین دانشجویان افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه در بحث مدرسان در دانشگاه جامع علمی کاربردی فرایندها را تغییر دادهایم، گفت: با این حال مشکلاتی در این حوزه وجود دارد که باید اصلاح شود. بایستی با مدرس به گونهای برخورد کنیم که دانشجو وی را الگوی خودش بداند و امیدواریم در این زمینه مشکلات برطرف شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران تأکید کرد: روسای مراکز باید یک دخالت مستقیم در بحث مدرسان داشته باشند زیرا مدرسان به عنوان تابلوی دانشگاه هستند ما باید نظارت بیشتری در خصوص مدرسان داشته باشیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان تهران درباره تأییدیه مدرک مدرسان گفت: متأسفانه گزارشاتی داده شده که عدهای از مدرسان مدارک خود را در حد کارشناسی و ارشد جعل کردهاند اگر این مطلب حقیقت داشته باشد مشکلات بسیاری را برای دانشگاه ایجاد میکند از اساتید و مدیران خواهشمندم که هر چه سریعتر تأییدیه مدارک خود را بگیرند.
وی اضافه کرد: بر اساس دستور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ما پیگیر رتبهبندی آموزش و پژوهش مراکز هستیم و این رتبهبندی بسیار مهم است و ارزشگذاری در رتبهبندی به کسانی داده خواهد شد که رتبههای بالاتری دارند و در رتبهبندی مراکزی که رتبه نمیگیرند به خودی خود حذف خواهند شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران گفت: در مباحث فرهنگی و دانشجویی هم کارهای خوبی انجام شده و ما باید با کار فرهنگی و دانشجویی زیبا دانشجویان را به سرعت به سوی مسائل معنوی و دینی جذب کنیم.
حاجیخانی به برگزاری نماز جماعت در دانشگاهها تأکید کرد و گفت: قرار شده است که مراکزی که بیش از ۱۲۰۰ دانشجو دارند نماز جماعت را برگزار کنند و نباید طوری باشد که در هنگام نماز جماعت کلاسی دائر باشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان خاطرنشان کرد: آینده ۲۲۰ هزار دانشجو به نوعی با ما گره خورده است و باید بدانیم خیلیها به خاطر مدرک گرفتن به دانشگاه نیامدهاند پس باید با کمک، هدایت و آموزش مناسب به دانشجویان کمک کنیم.