به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز با حضور در شانزدهمین نشست سالانه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل در دانشگاه تهران اظهار داشت: معتقدم که رهبر معظم انقلاب به عنوان سکاندار نظام اسلامی به دنبال 5 سطح از مطلوبها هستند.
وی ادامه داد: مطلوب اول انسجام بخشی، یکپارچه سازی آحاد مردم و مسئولین کشور، مطلوب دوم تعمیق معرفت، بصیرت بخشی، آگاهی سازی جبهه انقلاب و کلیت عناصر فعال در ایران اسلامی و فراتر از آن عناصر جهان اسلام و مستضعفین در سراسر کره خاکی است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مطلوب سوم آن است که رهبری معظم انقلاب به دنبال ایجاد یک مصونیت سازی و ایجاد دژ مستحکم که از سوی سلطه گران غیرقابل خدشه سازی باشد، هستند. در گام چهام به دنبال الگوسازی است تا کشور را یک الگوی تام از انقلاب اسلامی نشان دهد که در بعد فرهنگی اجتماعی حرفهایی برای گفتن داشته باشد.
وی تصریح کرد: از سوی دیگر این حرفها را جوری تنظیم کرده که قابل انتقال به سایر کشورها باشد تا بتواند انقلاب اسلامی را گسترش دهد، جبهه مستضعفین را تقویت کند و به ایجاد تمدن سازی اقدام کند.
زاکانی با بیان اینکه حوزههای درگیری ما با نظام سلطه تنها مسئله هستهای نیست، اظهار داشت: نظام سلطه نیز 5 مقصود خواسته خود را در دستور کار قرار دادهاند، مقصود اول محدودسازی است از آنجایی که آمریکا امروز دیده است که شعار ایران و آرمانهایش توانسته اثرات عمیقی را در سطح منطقه و جهان بگذارد تلاش میکند تا این الگوها در ایران محقق نشود و از تکثیر آن به جبهه مسلمانان جلوگیری میکند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: آمریکا به دنبال این است که از هر طریقی از جمله شکاف در نقاب حاکمیت و همچنین دو گانگی و از سوی دیگر اداره الگوهای بدلی که بعد از جنگ در کشور پیاده سازی شد و تودهها در مقابل یکدیگر که در فتنه 88 تجربه شد و همچنین از طریق تحریم و آدرس غلط دادن جامعه را دچار یخ زدگی کند تصریح کرد: در گام اول به دنبال یک محدودسازی در جهت رشد و پیشرفت انقلاب اسلامی در گام دوم به دنبال محدودسازی است از این رو اعلام میکند برجام گام اولش و بعد از مسئله هسته ای نوبت همکاری ما با دوستانمان در منطقه علیه ایران است آمریکا به دنبال آن است که ریشه های انقلاب اسلامی را خشک و به مرزهای جغرافیایی محدود کند.
وی افزود: آمریکا در سومین مطلوب خود به دنبال تسری جریان منحط فرهنگیاش و تغییر باورها و ذائقه مردم و مسئولین کشور است. آمریکا به شدت دنبال این است که از طریق فرهنگ و فرهنگ سازی جدید و میدان دادن به برخی عناصر خاص در داخل کشور هم وحدت کلمه را آسیب بزند و هم انگیزه الهی حکومت اسلامی را مورد هدف قرار دهد.
زاکانی تصریح کرد: مطلوب چهارم آمریکا تصمیم سازی است آنها میخواهند انقلاب اسلامی از درون تسلیم شود و این انقلاب تسلیم شده در مقابل سلطه گران جهان خون خواه نخواهد داشت اما یک انقلاب سرنگون شده میتواند خون خواه داشته باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: گام نهایی آمریکا نابودی سازی است آنها مسیر یکپارچه سازی را دنبال میکند و موانع خود در این مسیر را انقلاب اسلامی میدان.د انقلاب اسلامی که ریشه آن ایران است آمریکا به دنبال نابود کردن این شجره طیبه است.
وی تصریح کرد: در داخل کشور از سابق دو جناح رقیب داشتیم در سال 60 دو جناح چپ و راست رقابت میکردند اما بعداً در شرایط جدیدی وارد شدند که هم در اسمشان و هم در محتوا تغییراتی ایجاد شد. آنها همواره یک روز از یک سمت پشت بام میافتادند و امروز از سوی دیگر حد وسط و اعتدالی را نمیتوان در آنها مشاهده کرد. این دو جریان در دهه 70 ذائقهشان تغییر کرد و مسیرشان به سمتی رفت که هم در سیاست و هم در فرهنگ الگوهای جدیدی را ایجاد کردند و طبق آن الگوها مسیرشان را طی کردند.
زاکانی در ادامه اظهار داشت: لذا امروزه آنها را در یک جبهه مشاهده میکنیم. به ظاهر آنها گروههای دو خردادی هستند که البته فاقد نظام بوده اما یک لایه عقب تر از آنها به عنوان عناصر فتنه گر ریزشهایی هستند که از لایه انقلاب خودشان را خارج کردهاند و عملاً آب به آسیاب دشمن ریختند یک لایه عقب ترشان را که نگاه کنی به دشمنهایی میرسی که آنها سالیان سال است دارند دشمنی میکنند و در داخل و خارج کشور دشمنی آنها برای ما مسجل شده است چه در کمک به صدام علیه انقلاب اسلامی و چه در جنگهای تحمیلی و در همه برهه هایی که در 37 سال گذشته علیه ملت قیام کردند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یک لایه عقب تر دشمن را که نگاه کنیم به نظام سلطه و خود آمریکا میرسیم لذا در انتخابات سال 88 رادیو اسرائیل از یک نامزد خاص تبلیغ میکرد که امری بی معنا و دور از انتظار بود. این در حالی است که هیچ وقت آن نامزد این تبلیغ را نفی نکرد این نشان میدهد که افراد به ورطه ای افتادند که هدف وسیلهشان را توجیح میکند و به هر وسیله ای برای رسیدن به هدف متوسل میشوند. یک نگاه در مقابل عناصر ارزشی که توجه به ریشه های انقلاب و نقاط قوت و مهمی دارد که به آن نقاط بود که به پیروزی رسید.
وی در ادامه اشاره داشت: نمیتوانید بگویید آقای رحیمیانی که قبلاً در جریان چپ بود امروز نمایندگی جریان فعلی را دارد. نمیتوان این چنین گفت. ملاک این نیست. وی امروز جزو افراد ارزش مدار کشور است برعکس میبینیم که برخی در گذشته در جریانی بوده که آن زمان شعار ارزشها را میداده اما اکنون این گونه نیست.
زاکانی خاطر نشان کرد: یک گروه در کشور تحت عنوان تجدیدنظر طلب وجود دارد که از گذشته خود پشیمان هستند و باور دارند که مسیر را دیگر نمیتوان با احساس اداره کرد باید احساس و آرمان را کنار گذاشت و با نظام موجود بین الملل کنار آمد گروه دیگر که آرمان گرا بوده خیر دنیا و آخرت را در مسیر الگوسازی میدانند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: هر کدام از این دو گروه سرفصل هایی را دنبال میکنند یکی از آنها این است که عناصر تجدیدنظر طلب وقتی به ارزش گراها میرسند علاقه دارند همه این جریان را در چهره احمدی نژاد محدود کنند و هدفشان این است که جریان مقابل را به فساد و ناکارآمدی متهم کنند.
وی ادامه داد: گام دومی که آنها دنبال میکنند بحث ظرفیت سازی است. ظرفیت سازی به هر طریقی حتی اگر امکانش باشد کف جامعه و مردم را رودروی هم قرار میدهند و تنها در جهت امیال خود به ایجاد ظرفیت میپردازند از این رو تلاش میکنند که شبکه سازی در کشور داشته باشند سلامت جامعه برای آنها اهمیتی ندارد آنچه که اهمیت دارد نگاه ابزاری به مردم است و بیش از هم برای آنها ارزش قائل نیستند و می گویند آزادی باید باشد اما به شدت دنبال محدودسازی هستند.
زاکانی افزود: تجدیدنظر طلبها در گام سوم به دنبال محدودسازی جریان انقلاب هستند. آنها میخواهند جریان انقلاب کم رنگ و محدود جلوه کند در گام چهارم به دنبال محصورسازی هستند به دنبال این هستند که انقلاب را در مرزهای ما محصور کنند در گذشته ما دو گونه انقلاب اصلاح گرایانه داشتیم در نهایت عناصر تجدیدنظر طلب به دنبال عادی سازی روابط با نظام سلطه هستند در مقابل جریان ارزش گرا 5 محور را مد نظر قرار میدهند
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اولین محور توجه به رمز بقا و پیروزی است، جریان انقلاب باید به انسجام و وحدت برسد لذا هر گونه شکاف در جامعه سم مهلک است ارزش گراها، به تعمیق معرفت توجه میکنند آگاه سازی متن جامعه و نیروهای انقلاب در رأس برای آنها یک فرض واجب است از سوی دیگر جریان انقلاب باید توجه کند به ظرفیت های خودش تنها محدود نشود بلکه ظرفیت های جدیدی را چه در داخل و خارج کشور ایجاد کند.
زاکانی در ادامه در پاسخ به سؤال دانشجویان پیرامون اینکه در توافق وین خطوط قرمز در ظاهر رعایت نشده و با توجه به این بحث مجلسی که به عنوان رأس انقلاب است چرا حرکتی انجام نمیدهد گفت: ما بین افراد حزب اللهی فراتر از مجلس سه گروه داریم گروه اول فناوری هسته ای رامعادل اصل انقلاب دانسته و عدول از آن را عدول از اصل انقلاب میداند و طوری رفتار میکنند که اگرمذاکرات شکست بخورد کل انقلاب به شکست منجر شده است.
وی تصریح کرد: وقتی در معادلات کلی رهبر معظم انقلاب تصمیم میگیرد ایشان مبتنی بر نقاط قوت انقلاب، منطق بزرگ اسلامی جوامع بشری و نگاه تمدن نوین تصمیماتی را اتخاذ میکنند در کنار آن ممکن است واقعیت های جامعه روزی تغییر کند و چیزی به ایشان تحمیل شود.
نماینده مردم تهران با اشاره به پذیرش قطعنامه 598 گفت: قطعنامه 598 به امام خمینی تحمیل شد و در آن زمان هاشمی موسوی و نبوی معتقد بودند که جنگ باید به اتمام برسد، از سوی دیگر سیاسیون کشور برای مجلس سوم دست و پا شکسته و توجهی به اصل جنگ نداشتند و همچنین همت مردم هم کم رنگ شده بود البته باید بگوییم بعد از پذیرش قطعنامه موجی از سوی مردم به راه افتاد که امام معتقد بودند که اگر این موج قبل از پذیرش قطعنامه بود قطعاً آن را نمیپذیرفتند.
وی با اشاره به گروه دوم گفت: کسانی که جبهه های مختلف را برای نظام اسلامی و نظام سلطه مدنظر قرار میدهند اما رنگ و لعاب فناوری هسته ای را کم رنگ جلوه میدهند گروه دوم را تشکیل میدهند که البته باید گفت اینها جفا میکنند و روشنگری در سطح جامعه صورت ندادهاند.
زاکانی ادامه داد: گروه سوم همه صحنهها را با اولویت سنجی و توجه به ابعاد مثبت و منفی برجام میبینند و با واکاوی متن برجام نظرات کارشناسی دقیقی را به جامعه القا کرده که من معتقدم این گروه کمک حال رهبر معظم انقلاب قرار میگیرند چرا که میتوانند این افراد زمینه را مساعد و مانع ریزش و انهدام جامعه شوند.
وی با بیان اینکه ما در مجلس شورای اسلامی موانعی داشتیم اما سعی کردیم از زاویه گروه سوم حرکت کنیم اظهار داشت: ما در مسیر برجام قوانین و خطوط قرمزی را تصویر کردهایم که این قوانین شفاف، دقیق و واضح بود مجلس کمیسیون ویژه ای را تشکیل داد که با انتخاب این کمیسیون دولت را ملزم به رعایت خطوط قرمز کرد. مجلس به وظیفه خود عمل خواهد کرد.
نماینده مردم تهران در پاسخ به اینکه آیا تاکنون وحدت اصولگرایان شکل گرفته یا خیر گفت: وحدت امری ضروری و حل شدنی است و باید در محور اهداف اصولگرایان قرار بگیرد سه حزب موتلفه پایداری و ایثارگران سه گروهی بودند که تلاش های بسیاری برای وحدت انجام دادهاند که البته در سابق هم با یکدیگر توافق داشتند امیدواریم ائتلاف حداکثری صورت گیرد ولی در این راه باید از خود عبور کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بزرگترین اشتباه طیف اصولگرایان در انتخابات سال 92 این بود که برای اصل جریان از خود عبور نکرده و تفرقه باعث شد که آسیب هایی را بپذیریم امیدواریم وحدتی بر مبنای اصول انقلاب برای تشکیل مجلسی کارآمد شکل بگیرد و معتقدم با بصیرت طیف اصولگرا میتوانیم به وحدت برسیم.